Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714896 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
E prethodne garniture mozes slobodno da nosis kuci,ako su Jakovic,Subasic i kompanija,vrijedni pomena,onda jebes fudbal.

Dovedeni su talentovani fudbaleri po prvi put.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG L7
Bajković - Sasvim korektno, nije baš imao nešto prilika da se iskaže ali dobre procjene.
Mikić- Jako loš, najgora njegova partija ove sezone
Maksimović - Uhvatila ga trema, ali vidi se da je kršten štoper
Tošić- Još nije izbio sebi iz glave da više ne igra lijevog beka nego štopera
Mladenović - Korektno odrađen posao, vidi se trema ali imao par dobrih prodora
Mićko - Njega je čini mi se najviše uhvatila trema, kao da on debituje, ali nadam se da je ovo loš dan
Milivojević - Ništa posebno, nije bio jako loš ali nije se ni video, 2 OK šuta iz daljine
Evandro - Najbolji večeras, nadam se da je ovo najava boljih igara
Lazović - Dobar ali u nekim trenucima previše solirao
Perović - Dobar u uvodnim minutama ali kasnije polako nestajao
Borha - Trudi se, grize ali ga neće gol, da svi grizu kao on gd bi nam kraj bio

Izmjene:
Kadu - Prodrmao malo igru ali ništa posebno
Mirić - Nije se previše vidjeo ali nije pravio greške
Dimitrijević - Konačno pokušao šut iz daljine, ali nije nešto pružio u tim zadnjim minutama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
E prethodne garniture mozes slobodno da nosis kuci,ako su Jakovic,Subasic i kompanija,vrijedni pomena,onda jebes fudbal.

Dovedeni su talentovani fudbaleri po prvi put.

Не кажем да су вредни помена... у томе и јесте штос. Што су доведени играчи који наводно вреде... а не играју ништа боље од тих што нису вредни помена (бар оних пола сата што сам гледао).

Нећу ја сад нешто да дрвим... ал Просинечки је тврдоглав (то се зна). Не мож да схвати да нема ни Ћавија ни Инијесту... да би играо то што он хоће. Та игра мора много брже да се пичи... а не да Борха узе лопту и смори публику.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Брука и срамота. Не знам само чему онај аплауз на крају. Сваки пут се надам нечему лепом и сваки пут се враћам кући бесан и разочаран. Ако ми још неко буде рекао "да је фудбал у овој земљи лош због бедне посете глeдалаца", разбићу му главу.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 20:15:32 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pre svega moram da kazem da je dr Pantelia veliki gospodin. I Empty i Malkin, kao i uvek, na nivou.

Jebiga, isti kurac kao i uvek, ja sam o svemu ovome pricao i pisao, i sad da kenjam o taktici, formaciji, sistemu, dzaba vise.

Bilo bi zanimljivo proveriti dal smo gol dali posle prvog direktno izvedenog kornera, bez neke sulude pomocne igre. Vuk se slaze sa mnom oko te pomocne igre(da je glupost), culi smo se dok sam cekao pljesku... Smile

I zapravo jedina stvar koja me raduje, sto smo umuljali gol posle prekida, jer tako pobedjuju sve normalne ekipe...

Ima tu potencijala mnogo, samo dal ce moci da se iskaze videcemo. Mladenovica cemo npr. da prodamo za nekoliko miliona glat. Odlican potencijal. Bas je Empty pomenuo, fali tu jos nesto, ali vidi se da moze da se napravi dobar igrac.

Borha nikakav u spicu, onaj sut iz gol prilike u prvom poluvremenu, tragikomican. Nije on za napadaca u ovoj formaciji. Jos se nadam da vidimo nesto od Kasalice, i to je to. Od ovih ostalih, sa njima mora dosta da se radi, a nisam siguran da ce neko raditi sa njima, tkao da...

Da je bilo pameti, spremali bi Petkovica za stopera, al sta da se radi, gledacemo Tosica...

Ako se ne nadje nista na leto, dovesti VIDAKA FUCKING BRATICA, covek je car!

« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 20:22:53 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Гледао сам утакмицу до поништеног гола Човића, па нећу много да кењам о истој, али само да вам кажем да сам пре 7 дана гледао Инђија-Спартак и да Спартак није 5 пута прешао центар.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Па ни сад нису имали поштену шансу.
Не знам дал су имали шут у оквир гола.
То што ми играмо као ФК Дубље, је неки други проблем.
Серем се на ову нашу лигу.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
41250 mislite o tome

neznam samo zasto ta bolesna ideja tosica na stopera,on nam je najbolji levi bek u ekipi i tu moze najvise da pruzi znaci na stopera smo mogli da posadimo bilo koje drvo iz ekipe

kako moze da bude ponisten gol kad je igra prekinuta daleko pre suta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Ja sam stvarno ozbiljno razmisljao, i nikako mi nije jasno zasto smo mi proslo prolece igrali tako dobro a zasto ovaj ostatak igramo tako lose. Iskreno, jedina ozbiljnija razlika je Paja Ninkov, ovo ostalo je potpuno isto, posto je Tosic i onda igrao stopera, a levi bek je bio Mikic ili Reljic, retko Tosic.

Dal ih je Robi uhvatio na foru, dok se nisu snasli kako se igra protiv ovakve formacije ili smo mi igrali toliko bolje? Stvarno, jedina razlika Pavle Ninkov, ovo ostalo isto! Mada opet, secam se u kupu, protiv Partizana na Marakani, igrali smo stvarno jako dobro. Oni su igrali bunker i to sa dosta jakom odbranom, i Arsenal im je tesko dao gol, i bre odrasmo ih tada... Jeste i tu bilo praznog hoda, ali... Ono, igrali smo fudbal... Zasto mi sada ne igramo fudbal? Jel ima neko razumno objasnjenje?

Inace i danas se videlo, kad Maestro povuce loptu i odigra nesto, odigra i Zvezda nesto, sad sto on to igra u talasima, a ne stalno, to je vec za diskusiju.

I da, ozbiljno da se razmisli o dovodjenju Bratica... Covek je bolji stoper od ovih koji igraju za nas...

« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 22:36:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.339 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.