Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 718323 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pretera ga i ti... 300 hiljada za skoro pa najboljeg spica lige!
Tesko da ce na to da pristanu.
A za procenat je realna stvar... mada mozda napravite ugovor kao Partizan sa Radom, pa zeznete menadzera.  Smile

PS Mazic "top klasa"!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 09:20:52 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Jeben najbolji spic lige, odigrao jedu polusezonu u celoj karijeri a ima 23 godine. Ima decko kvalitet, ali tesko da oni mogu uzeti vece pare, plus sto ce dobiti jos najmanje toliko koliko rekoh kad se bude prodavao iz Zvezde...

Kontam da cemo im dati jedno 700-750 hiljada za Maksimovica i Kasalicu, plus solidne procente od transfera(bar po 30 posto)...

Naravno, ovo je nagadjanje...
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 09:24:35 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Ne kazem da je Barkosu bilo ispod casti. On je jednostavo kao i gotovo svi stranci bio totalno nezainteresovan i nije nista osecao prema ovoj zemlji i ovom klubu. To je i donekle normalno, jer ipak je on stranac i kao takav ne moze da dozivi klub na isti nacin na koji mogu (ili su nekada mogli) domaci igraci. Ali dobro, on bar nije nista kenjao, nije plakao da ide iz kluba i slicno. Meni se gade ovi smradovi poput Adija, Parkera i ostalih govnara, koji su tamo dosli iz neke vukojebine i misle da odmah moraju da potpisu za Real Madrid i to da im se garantuje mesto u prvih 11. E ova prica sa ovim Spancem mi mirise upravo na to. Njemu je strasna uospte pomisao da bi mogao da dodje da igra ovde. Cak i kad bi kojim cudom dosao, ovde bi ga boleo kurac da igra, vukao bi se po terenu, ne bi trenirao, unosio bi losu atmosferu u tim i na kraju bi otisao. Jos bi gusio ove neke klince koje bi valjalo uigravati posto je prvenstvo vec gotovo izgubljeno, da mozemo na njih da se oslonimo za sledecu sezonu. Po meni jedini stranac koji je pokazivao kakvu takvu emociju i zelju je bio Kastiljo. Donekle i Issah, mada on nije bas bio neki kvalitet za razliku od Kastilja. Ostali svi, ili totalno indiferentni, ili kao da su ovde na prinudnom radu.

A sto se tice domacih igraca poput Vilotica, to je tek posebna prica. Ranije se znalo da bi svaki igrac na teritoriji bivse SFRJ dupe dao da sedne makar na Zvezdinu klupu. Danas klinac sa 14 godine, vec sebe vidi kao nekoga kome je Ronaldo rezerva i ko zaradjuje stotine miliona evra. Nista im danas vise nije sveto i pare su sve. Pritom imaju retardirane roditelje koji lece svoje neostvarene ambicije i frustracije korz svoju decu i kada se to sabere, to je po meni mnogo veci problem nego ovi stranci. Mi jedino sto mozemo da ponudimo je ta neka bogata istorija, tradicija, ime. Ako se klinci na to ne upecaju, mi smo u veliko problemu, jer nemamo sta drugo da im ponudimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Kalendar je super, obzirom da nas je svojevremeno gledao polugoli Brigel sa njega...

Ispljuva nas menadzer Sorijana sto hocemo da ga uzmemo, a i ne cudi. Letos je iz Barse B u Benfiku otisao Nolito, za dzabe(istekao ugovor), i tamo u Portugaliji ako je verovati statistici igra jako dobro, a ovaj Sorijano imao prosle godine jacu statistiku od njega mnogo u Barsi B, znaci moze covek da bira gde ce(sto i ne cudi obzirom da je dao 30 i kusur golova), a verovatno hoce i da se izbori za mesto u prvom timu Barse...

Ne znam ni sto su pustali u javnost tu pricu nasi.

A i ja sam vam rekao da od toga nema nista... Jedino bi mogli uzeti onog Keirrison-a, al on ima jaku platu tako da ni od njega nista...

Taj Nolito je mega talenat i cisto sumnjam da ga se Barsa 100% odrekla,a i da jeste,Tiago je za njega top-klasa.

Sto se tice ovog menadzera,potpuno retardirana prica,mene bi bila sramota da u 26 godini igram sa kadetima i omladincima,zajebite vi to sto se zove "Barselona".
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
-------------------------------------------------------------------------------
http://sportal.rs/news.php?news=64961 
Citat
Sloboda Point insistira da prilikom ovog transfera pola novca dobije odmah, kao i 50 odsto od transfera Kasalice kada bude napuštao "Marakanu".

Jesu oni normalni? Smiley 1
"сазнаје спортал.рс"

Фреди баци клетву
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nije to Sorijano rekao, to je njegov menadzer izjavio... I nije on nigde pominjao Zvezdu, vise se osvrnuo na ligu, a i nista nije preterano pogresio, ma koliko se meni ne svidja to sto je rekao.

Ovo je ta vest...
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/193937/Zvezda+nije+Sorijanov+nivo.html

« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 13:48:03 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Јебо им ја матер свима, и том гробарском менаџеру из Шпаније!

Ајде једну нашу

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Nije to Sorijano rekao, to je njegov menadzer izjavio... I nije on nigde pominjao Zvezdu, vise se osvrnuo na ligu, a i nista nije preterano pogresio, ma koliko se meni ne svidja to sto je rekao.

Ovo je ta vest...
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/193937/Zvezda+nije+Sorijanov+nivo.html

Znam da je menadzer. Na njega sam i mislio. A ma koliko da je tacno, mene takve stvari vredjaju. Moze to da se kaze na mnogo normalniji nacin. Ovako zvuci kao direktna uvreda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ma obara mu to cenu klijentu, pa se iznervirao... On hoce njega da uvali u neki Porto, Benfiku, Viljareal, Sevilju i sl. Ne ide mu u prilog ako se pise kako mu klijent ide u neku tamo Srbiju, koja nema ni predstavnika u evrokupovima... 

Goranac istekao je Nolitu ugovor, ima 25 godina... I logicno je da ako do tada nije usao u prvi tim, da nisu zeleli da ga zadrzavaju.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 15:40:42 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.442 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.