Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714690 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Kad smo vec spomenuo,a nije tema,ne mogu a da ne spomenem,a skoro premilog sokratesa,to je bio fudbal koji je pobedjivao,i zbog cega su decaci posle skole ostajali  u skolsko,secam se te generacije i prvensta u spaniji,i dan danas kad me pita neko ko je prvak sveta bio 82,ja kazem Brazil.Izgubili su na tren,ali su pobedili na duge staze,pobedu su odneli zaista sirom sveta,toliko su izludjivali svoje protivnije junior,ziko sokrates(isto idoli nama kao deci)da su na jednoj utakmici a secam se kao dete bili pocepani,to je ono sto je dovodilo ljude na stadione,a decu da vezbaju,takodje i kvalitetan domaci fudbal i mnostvo majstora u njemu,u svim republikama ondasnje titove drzave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Е па ео за тебе једна ствар

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
2.23 pa do 2.28 i ono mini slanje po novine petom,mislim na 2.31 e to je ono,zasto-zato.To mozes da vidis danas kod barse i jos nekih timova,i nigde vise...to se vise ne igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Мени је ћале причао да је најневероватнији потез који је он видео икада фора коју је продао двојици играча. Ваља лопту и гњави и онда аут линијом крене у шпринт а ова двојица за њим. Кад је стао ови гледају ал нема лопте, Шеки је оставио тамо позади.. кае ћале стадион у трансу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Мени је ћале причао да је најневероватнији потез који је он видео икада фора коју је продао двојици играча. Ваља лопту и гњави и онда аут линијом крене у шпринт а ова двојица за њим. Кад је стао ови гледају ал нема лопте, Шеки је оставио тамо позади.. кае ћале стадион у трансу Smile

Smile

Mene covcek jurio 20 metara tako.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Imajuci u vidu izjavu Stojicevu izjavu, da treba pomoci Zvezdi (znaci zajebace nas nesto Smile ), a i da ce Milivojevic da igra za Barselonu, kao i informaciju od dobro obavestenih clanova foruma ( Smile ), sva je prilika da ce nam i on biti pojacanje.
Da sam odusevljen, nisam, jeste talentovan, dobar fudbaler, ali licno mislim da nam na toj poziciji treba neko ko ce manje da igra fudbal a vise da bije i trci. Tj. treba nam neko ko Isailo, a da na to zna da doda loptu pristojno, tj. precizno i brzo, i da zna da sutne iz daljine(ne mora da ima neki preteran sut, al da moze da pogodi gol). Mada takav igrac kosta nekoliko miliona.
Treba nam tu neka zivotinja koja ce da bije i trci, pogotovu kad se ima u vidu kakvi su nam svileni fudbaleri na poziciji ofanzivnog veznog.
Ovaj Milivojevic, je fudbaler koji zna da igra fudbal, rekao bih da zna cak i da dribla, al koliko ce da bije a i da trci i pokriva defanzivu, nisam siguran. Ajde necu da mracim, nisam coveka ni gledao previse. Nadam se da ce biti kako treba. Jedan je od talentovanijih srpskih fudbalera u svakom slucaju.

Kristalise se sastav polako, mislim da je ovo sada neka realnija opcija:

Golman: Bajkovic, Dmitrovic, Kirovski, Vesic
Levi bek: Tosic, Mladenovic
Desni bek: Mikic, Stojkovic
Stoperi: Krneta, Cosic, Mihajlovic, Petkovic, Maksimovic   
Zadnji vezni: Mijailovic, Milivojevic
Ofanzivni vezni: Evandro, Vinicius, Dimitrijevic, Jankovic, 
Levo krilo: Perovic, Djurickovic
Desno krilo: Lazovic, Borha
Spic: Kasalica, Ozegovic, Bruno/Neki nov stranac

Ako se vrati Tosic, Petkovic ce igrati stopera sigurno, i to uopste ne bi moglo da izgleda lose, on je igrao sa Tomovicem u paru sasvim solidno. Posto je Robi rekao da postoji velika mogucnost da se vrati Karleusa, stavih ga tamo. Tosica na leto ponovo zavaljati negde, al negde u Tursku, pa nek mu zena truje malo turke svojom muzikom. Jos ako bi nasla ulogu u nekoj seriji... Smile Smile 
Treba sad videti dal ce doci Maksimovic i Kasalica... Mislim da bi taj Kasalica mogao jako prijatno da nas iznenadi, mnogo pre nego Mezenga, koji ima neko nicim izazvano poverenje na RSB-u, jer mnogo vise odgovara ovoj formaciji od Mezenge, koji ne moze da igra ovo, znaci ubedjen sam. Cudo bi trebalo da se desi pa da Mezenga proigra spica u ovoj formaciji.

« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 10:33:56 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
А Касалица више одговара формацији од Мезенге? А како то?
Не кажем да је Мезенга бољи(пу пу далеко било) него е видим да је Касалица неки руги тип нападача...

За нашу као формацију би више одговарали Пуровић,Лекић,Јевтић..

И не свиђа ми се претерано наша задња линија,поготово чињеница кад би Петковић и Тошић,2 нервно лабилна и затупаста фудбалера играли један поред другог. То никако не би изашло на добро. Ја би ту довео странца

Даље,не бих волео ни да се Мићко форсира и даље на штоперу,ал ако овај Миливојевић већ долази,мислим да ће Мићко опет гуслати у задњој линији,да се разумемо,коректно он то игра ал мислим да треба да игра на својој примарној позицији и треба га истрпети по сваку цену.

Видим Јакшо да си Вешовића случајно(или намерно) изоставио са списка,а рецимо он је мени скроз захвалан играч. Тј може да буде и никако га не бих тако изшиканирао...може и лево и десно,па и бека кад загусти(мада ми се и то не свиђа)

У нападау нам дефинитивно нема спаса,или да доведемо Игуаина или опет мучење кога год довели. Волео бих неког корпулентнијег црњу,неког типа Борхе само мало поткованијег и бржег(ал сам скроман  Smile )

НЕ знам,све у свему танко бре...сабери-одузми не свиђа ми се претерано.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Lazem, hocu da upoznam Tribijanija, Di Kanija i Bogdanija  Smile

Jebo majku, ova trojica se rimuju

Звучи као навала ФК Приштина.  Smile
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Malkine za ovu formaciju je bitno da napadac bude brz i pokretljiv, poput Vilje, Etoa, Mesija, a ne da bude neki robustan centarfor. Vec smo pricali o tome, i Ibrahimovic je igrao kao kurac u Barsi iako je vrhunski igrac, jer nema te kvalitete. Tako ja isto mislim da je Mezenga dobar fudbaler ali da igra ovo nema pojma. Kasalica je relativno brz, brzi od Kaludjerovica, i dosta pokretljiv, zna i nesto sa loptom, nije ni previse mekan rekao bih, tako da mislim da bi mogao da nas iznenadi ako dodje. Naravno, moze da bude i promasaj. Ali sam siguran npr. da Mezenga nesto preterano vise od ovoga sto je pokazao ne moze. Daj Boze da ja gresim sto se Mezenge tice.
Slucajno sam izostavio Vesovica, al bih radije njega dao negde na pozajmicu, kao i Causica.

Ne svidja se ni meni preterano kako sve izgleda, mislim da je trebalo dovesti tri jaka igraca, jednog spica, jednog odbrambenog da bi se pokrpila ta deca, i jednog zadnjeg veznog. Sad videcemo kako ce biti.

Obrisah propratni tekst... Smile
Piksi majstor... Ima jos njegovih klipova ove vrste, pogledajte i driblinge, ako budete hteli da trazite.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 14:08:44 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.743 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.