Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 719375 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Obzirom da sam lobirao ovde za Markov povratak, ne mogu da ne budem zadovoljan. Ipak ne svidja mi se duzina ugovora koji je potpisan, jer ovo sugerise da bi mogao otici na leto(posle 6 meseci) ili za sledecu zimu. Kako mi tesko da mozemo ocekivati titulu ove sezone, to bas i nije najsrecnija situacija, jer ne dobijamo preterano ovim transferom, cak bi mogli i da izgubimo, kad nam ode igrac na polusezoni a mi jurimo titulu...
Da budem iskren, nisam ga preterano gotivio dok je igrao za nas, pamtim ga i kao sebicnog igraca, ali svakako da poseduje kvalitet, i posle Zvezde imao je jednu vrhunsku sezonu u Bazelu, kao i dobru sezonu u americi, pre te povrede.
Levonog fudbaler, moze igrati i po krilu i u sredini, ima dobar sut... Ocekujem dosta. Trenira vec mesecima sa nama, jako veliki plus. Sigurno je i Robi zadovoljan, cim ga potpisuju... 
Mislim da je greska sto nije potpisan jos onda kada je dosao, igrao bi na nekim utakmicama verovatno gde smo izgubili bodove a nismo morali, pa bi mozda bilo drugacije, ali dobro. Mozda nije bio dovoljno spreman.

Inace, prvo sam pricao da se dovede jedan mladi levi bek, dovedose Mladenovica, posle pricah da se dovede Perovic(tj. u isto vreme pricah, al dobro Smile ), eto sad i on dodje...

Mi moramo dovesti Ronaldinja i Vagner Love-a, moramo dovesti njih...

Smile

Куфре раскинуо уговор са Динамом.

Nastavice karijeru u Meksiku valjda.

« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 21:49:02 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia ispo iz modu
Ovako nije bilo na nekom derbiju iz blize proslosti. Ni blizu.

Pretpostavljam da je bliza proslost - 11 godina? Posto ako racunamo 12, na vasem stadionu je poginuo decko. Raketom ispaljenom od strane Partizanovih navijaca.

Znači, i sad će krivično odgovarati ljudi? Nije ubistvo, i grozno je porediti, ali je svakako pokušaj ubistva, ugrožavanje bezbednosti, kršenje zakona o sprečavanju nereda na sportskim priredbama, remećenje javnog reda i mira (ok, to je prekršaj)
Jedna prijava (krivična ili prekršajna) i presuda i ovo poređenje je opravdano.
Ne pozivam na hapšenje niti presude, samo ukazujem da je poređenje glupo upravo po navijače Zvezde koji su bacali te petarde, ognjeve i baklje.

Трајковићу ти ли си?  Smile Какав бре покушај убиства бакљом и петардом?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Куфре раскинуо уговор са Динамом.

Ja mislim da je vec potpisao za neki klub iz Meksika.

Sto se tice Marka,odlicno pojacanje,uvijek mi je bio gotivan,dobar fudbaler.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Тражите им Нинковића. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Kako se moze cuti u nekim pricama, mi smo vec odbili PSG za 4-4.5 miliona, kao nasi hoce 5, sad dal je to istina ne znam...

Inace...  Smile
http://www.zurnal.rs/2011/12/07/lukic-cestitao-putinu/index.html

« Poslednja izmena: 08. Dec 2011, 01:29:31 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

Сијај Звездо моја!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54

Трајковићу ти ли си?  Smile Какав бре покушај убиства бакљом и петардом?
Nije on. Čime je ubijen Aca Radović? Koliku temperaturu pravi oganj ili baklja? Da li bi stavio lice u ključalu vodu? I kada odgovoriš na to, razmisli ponovo da li osoba može biti ubijena ponovo tim sredstvom, na isti način? Padne nekome pored glave topovski udar, pukne vratna žila, ćao - zdravo.

I ne razmišljaj kao robot iz pamfleta navijačkog informatora, ja ne zagovaram da se bilo ko niti goni niti da se nekome sudi zbog toga, mada je i to očigledno moguće kvalifikovati kao to što sam napisao (upravo u slučaju mišić-trajković) što je van svake pameti, ali dobro. Takva su vremena, a gađanje igrača bakljama i petardama je glup postupak poluretardirane osobe bez obzira za koga ona navijala, a glupi postupci imaju običaj da načine zlo onome ko ih vrši.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia ispo iz modu
Филозофији никад краја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
E Dias,sad si filozof,a i ti glup,gdje bre bakljom da ubijes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.