Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 719578 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Јел то онај Муслин што је гурао шлогираног Спалевића?

To je onaj Muslin što je donosio titule  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Уз играње мртвог фудбала.
Због тих што смо играли мртав фудбал данас смо ту где смо.
Шта је урадио у Европи?
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Уз играње мртвог фудбала.

Данас играмо лепршаво и постимо 4 године а и 5 на помолу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72

To je onaj Muslin što je donosio titule  Smile

Узме човек бод предности 10 кола пре краја и каже 'освајамо титулу'. И ником не падне на памет да би могло да буде другачије. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121

To je onaj Muslin što je donosio titule  Smile

Узме човек бод предности 10 кола пре краја и каже 'освајамо титулу'. И ником не падне на памет да би могло да буде другачије. Smile

Причајте ви шта хоћете али је човјек имао резултате иза себе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Петко брате подржавам те, било је тако како сам написао, нисам ироничан
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Cime li su vam Lukic i Robi omadjijali umove da ovakve stvari pricate!?
Titule nista nisu vredele, ugovori 50-50...a sad sto Kaludjera prodajete za manje od 1mil je fenomenalno... sto titulu niste osvojili 4, a bice i 5 godina, sto dozivite katastrofe od Slovana, Rena i sl... Boze me sacuvaj.
Bitno da je Robi legenda i da ima "viziju" u svojoj glavi.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG 
Зна се како су Муслинове титуле освајане.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Koliko smeca na ovoj temi.

Nije mi jasno odakle toliki broj zabrinutiih za Zvezdu,pogotovo komsije,ama nikako da ukapiram.Zasto brinu za Robija,Vladana,nasu igru,i sl.Nikako da ukapiram  Smile

Citat
Titule nista nisu vredele, ugovori 50-50...a sad sto Kaludjera prodajete za manje od 1mil je fenomenalno... sto titulu niste osvojili 4, a bice i 5 godina, sto dozivite katastrofe od Slovana, Rena i sl... Boze me sacuvaj.

Sta je dovelo do svega ovoga?Jesi razmisljao o uzroku,bavis se temeljno sa Zvezdom?

A taj Ren bi i vas ko pacove prosuo,da se ne lazemo.

Pa se cudim i Petku,kakvo je to idealisanje Muslina?Sjecas li se uopste te Zvezde,sjecas li se Tintora,Spalevica i mnogih drugih.Sjecas li se njegovog zahtjeva da prodaje i kupuje igrace?

Ono za sta me boli kurac,jesu titule u ovoj bijednoj ligi.Bitno mi je da se klub oporavi od onih sto su ih osvajali na Zvedinim ledjima.Od Piksija koji je prodavao Jankovica za 2 miliona a isti vec naredne proda se za 13mil,sto proda Bisevca za 2 mil. ovaj odma postane jedan od najboljh defanzivaca francuske lige i td i td i td.

Pa dovede Castilja kojeg otarasiti se ne mozemo ni dan danas,Ely Tadeua i jos mnogo,mnogo,polu proizvoda koje je preplatio.

Suzikija i Toyotu,da ne vidim ocima,i dzabe da mi ih daju!

Pa blentavog Tanu na celu sa Ivicem,koji je placao Dzefa kao da je Valderama ili Fereiru,lik do nas promjenio 14 klubova i u Zvezdi je kao trebao da bude dobar.

Jebe mi se za titule,hocu zdrav klub,sa omladinskim pogonom koji ce biti fabrika,da se stvaraju sampionske generacije koje ce napadati Evropu,a ove titule,ce biti rutina!

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
@Bulle brate ja stvarno ne vidim potrebu za tom diskusijom, jer to je proslost... Sad i da pocnem da dajem neke argumente za i protiv, dzaba ti kad se nista nece promeniti, nego moramo da gledamo sta dalje.

Kljucno je da mi sada izvrsimo pritisak da se odradi ovaj prelazni rok kako treba, jer od toga nam zavisi i bliza i dalja buducnost. To posebno vazi za vas koji pisete po RSB-u, posto taj forum jos i citaju.
Jer ako pocne da se kukumace kako nema para, i prizivaju Tutorici(uz duzno postovanje Tutori), najebasmo opet, a izgubismo i sledecu sezonu, posto je ova 90% izgubljena...
Mislim, ne znam sta treba da se desi pa da se mi vratimo u igru za titulu... Jedino da sad daju 3 boda Metalcu da bi izborio opstanak, mada ne verujem da su tolko sigurni u sebe...

Mora da se izvrsi konacna selekcija, za na duzi vremenski rok sada u januaru, a da se u junu izvrsi samo korekcija i zamena za ove koji tada odu.

Da kazemo ovako...

Golmane imamo, Bajkovic, Dmitrovic, Kirovski, sasvim zadovoljavajuce.

Stopere nemamo uopste, i tu je veliko pitanje sta raditi, ukoliko ide Adi, mora da se dovedu 2 stopera, ukoliko ne ide, bar jedan. Na leto kad ode Cosic, ce biti tu jos vece sranje. Ne znam sta nasi planiraju sa tim Adijem, on ce ici sada na kup africkih nacija, Milovanovic, pomenu da ne planiraju on i ta agencija da se on sada prodaje, mada ne znam. Ako nece da ga sad prodaju, treba mu produziti ugovor bar za pola godine, godinu. Takodje pomenu Milovanovic da ima 2 dobra afrikanca za nas, sad sta znam... Ako su kvaliteta ko Adi ili Tejgo...

Desni bek, ja bih prodao Mikica ako postoji ozbiljnija ponuda, jer ocigledno je da iako je sasvim solidan bek, za nesto vise mu fali, ili vise snage, ili vise brzine i tehnike, a u tim je godinama da je kasno da se to nadogradi(za snagu nije al to moze negde napolju da nadogradi, kod nas nema pojma...), a i treba i on da zaradi neku vecu kintu, nije vise ni mlad. Za njega i nema zamena, imamo tog klinca Stojkovica koji je jos zelen, i eventualno Vesovica. Cak bi tu mozda morali dovoditi nekog igraca, ali to u skladu sa procenom, koliko se moze ocekivati od Stojkovica i Vesovica. Ima i talentovani klinac, sto svakako treba imati u vidu, Jaksic, 95 godiste. Smile

Levi bek, sa dovodjenjem Mladenovica, kombinacija Petkovic, Mladenovic, deluje nestvarno uzevsi u obzir ostale pozicije. Ako kojim slucajem dodje neka dobra ponuda za Petkovica, vratiti Tosica.

Zadnji vezni, tu je Micko, koji ce zakrpiti i na stoperu ako zatreba, tu je i Piksi o kome ne znam sta da mislim. Igra sve bolje, al opet mi nije tip igraca kakvog bih voleo na toj poziciji. Mozda tu dovesti nekog Toro-a...

Ofanzivni vezni, tu je Evandro, od koga ocekujemo da se vrati u staru formu, tu je i Vinicius, koga pre vidim u veznom redu nego na krilu iz milion razloga. Dimitrijevica i Kadua bih prodao, obojica imaju kvalitet, ali Kadu je dovoljno vec ovde, a Dimitrijevic ne igra dobro sa Evandrom, a izmedju njega i Evandra, biram Evandra. Uz Viniciusa i Evandra, tu su jos Causic, Jankovic, Savicevic, i ako treba zakrpiti Lazovic ili Vesovic, kao i taj projektovani Toro.

Levo krilo, tu se mora dovesti jedan igrac, i to ozbiljan. Mozda taj Perovic moze biti resenje, on takodje moze igrati u sredini, manje ce nas izaci nego Kostic, mada na njemu ne mozemo zaraditi kao na Kosticu. Ipak taj klinac je macka u dzaku, a i Perovic trenira sa nama vec 6 meseci sto je veliki plus. Zanimljiv, i to veoma, je taj Serzinjo iz Lokomotive, reklo bi se da zna sa loptom, odlican sut(gledah jos neki materijal sem one nase utakmice protiv Lokomotive), al je tu problem i neka moguca cena(mada nece biti visoka uopste), a i mesto za stranca.
Prikljuciti i Simica, koji nam je kao i Jankovic jedan od najtalentovanijih klinaca zadnjih 20 godina, iako oko njega nije napravljena tolika halabuka. Ako zafali, moze i Vinicius to da pokrije, ili Borha u krajnjoj nuzdi.

Desno krilo, ako ne ode Lazovic, tandem Lazovic, Borha je odlican za nase prilike. Ako zafali tu je i Vesovic. Ako kojim slucajem ode Lazovic, dovesti iz Borca takodje igraca, Knezevica. Izuzetno brz igrac, zna i sa loptom, a i dao nam je gol, ko svojevremeno Lazovic. Luka iz Rada je zanimljiv mozda, ali mislim da nije ono sto nam treba. 

Spic, tu bi morali dovesti jednog stranca, ili afrikanca ili brazilca, i to nekog, brzog, spretnog sa loptom, i jos da moze da igra po krilu. Znaci za male pare naci nesto sto kosta mnogo. Taj Markinjos deluje dobro(al je sigurno skup). Prikljuciti i Ozegovica, a ako zafali i tu Borha moze zakrpiti, a takodje, vrlo lako moze da se desi da nam ostane i Trifunovic, koji je nazalost ostao bez ugovora, ne znam zasto nasi nisu postigli dogovor sa tim Bunjodkorom, krivo mi je i zbog Trifunovica, tamo bi zaradio finu kintu. Ako nam bude bio druga opcija, tesko da ista mozemo zaraditi. Kaludjerovic je vec otisao nadam se, a Mezengu vratiti sad u januaru, bolje i za njega i za nas.

Znaci u sustini, prodati za koliko moze: Vilotica, Kadua, Kaludjerovica, Mikica, Dimitrijevica, i mozda Adija, pa cak i Lazovica ako stigne neka bas jaka ponuda. Ukoliko je moguce i Piksija, ili ga pustiti za dzabe.

Raskinuti ugovor ili poslati na pozajmicu: Jeremica, Savia, Ignjatijevica, Reljica. Saviu i Brigelu istice ugovor na leto, tako da tu i ne bi trebalo biti problema, a ovu drugu dvojicu poslati na pozajmicu. Mezengu vratiti u Brazil.

Dovesti: Tora, Markinjosa ili nekog slicnog, jednog ili 2 stopera(ako je moguce domaca, mada je realno da jedan od dvojice bude stranac), Marka Perovica ili Serzinja(ako se oslobodi to mesto za stranca), i ako zafali, mozda desnog beka, Marko Petkovic iz OFK-a je neko solidno resenje, ima i fizikalije. Naravno ukoliko ode Lazovic dovesti i tog Knezevica koga pomenuh.

Da se bace svi igraci u teretanu, i ovi koji su ovde i ti koji ce doci, to je najbitnije.

Eto, tolko od mene, i previse, znate vec sve, moje misljenje, mozda nisam u pravu... Smile

« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 03:25:17 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.