Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 719756 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Сучим се не слажеш?

Nisam stigao ranije da ti odgovorim  Smile

Ima tu dosta stvari tacnih ali i onih iskrivljenih. Npr komplet 10. tacka -Oholost Ilije Ivica,los odabir stranaca-
Znate kako vecina sa ove strane brani Antica onim "Pa Tole mu je dao toliku platu". E tako i ja kazem, nije Ilija sam sebi dao platu 25000 nego se konobar trtio kako Real i Barsa slicno placaju tu poziciju...a to da su promaseni stranci...pa evo i posle njega se desava da oni koje veze nemaju u Zvezdi tamo negde daleko briljiraju.

Znaci ova tacka je potpuni promasaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
 Ивић уопште није промашио са странцима јер оне играче као тад никад више нећемо довести,проблем је био тај што је он њих куповао и давао им плату са парама које клуб није имао и тако штетио клубу. Исти фазон и са његовом платом..то ти се зове масовна отимачина са свих страна која је покушала да се прикрије довођењем звучних имена а било би идеално и да се титула узела.

То је Пиксију пошло за руком...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Citat
никад више нећемо довести

Ja se iskreno nadam da Dzef,Parker,Aval nece nazad na marakanu  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Па није баш да уопште није промашивао. Фереира, Шишић, Џеф Силва.
Фереира одиграо фрајер 15 минута, а имао плату око 200 000.
Шишић више био повређен, него здрав исто дебела плата. Након одласка ништа није показао.
Џеф Силва био тежак килавко, такође добра плата.

Паркер и Исах су били права појачања, Абубакар исто није било лош. Он је као и Клео показао много више кад је отишао.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Citat
Паркер и Исах су били права појачања, Абубакар исто није било лош. Он је као и Клео показао много више кад је отишао.

Ma ni ovi,kakva bre pojacanja.Sta je to Parker pokazao?Sta je Isah pokazao?vjecito je trazio formu.A sta Abubakar,solidne partije u Vosi,nista preterano dobro,bar po mom ukusu.

Taj Ilija Ivic nas je sjebao isto koliko i Piksi.Jos kad se sjetim da je kevi placao kiriju od Zvezdinih para  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Мислио сам на звучност тих имена који су дошли,а наш народ свршава кад чује да долази рецимо Паркер,ма колико год да није у форми. Мада и сам податак да је маса неких играча више показала тек онда кад је отишла из клуба(Клео,Абубакар,Тричковски,Баркос),много говори о ситуацији у клубу и стручности одређених људи.

Ал ајд да се не враћамо уназад,промашаја у довођењу играча је увек било и биће,прања пара преко играча такође,ето ако је нека утеха,у блиској проплости су се паре прале преко Фереире,Џефа Силве итд а сад преко Мугоше,Блажића,Бинића...што је ваљда мање опраних пара.

Ајде Џајо леба ти врати се...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Taj novinar koji pise za Press i sada za Mozzart mrzi Ivica ko da je sam crni djavo, i u svakom tekstu ga napljuje. Smile

Bilo je tu gresaka, ali taj tim je bio najjaci u ko zna koliko sezona unazad i unapred.

Svim tim igracima posle onoga sto im se desilo u Zvezdi je trebalo vremena da se ponovo oporave... Npr. Dzef je imao problema da nadje pravi klub, ali ga je na kraju nasao i vec neko vreme igra u Nautico-u koji se plasirao sada u prvu brazilsku ligu, a Dzef je igrao tu standardno. Sisic je poceo da igra takodje dobro u grckoj(ovu sezonu) posle nekog vremena, Pejcinovic igra odlicno u francuskoj, a o Abubakaru znate i sami sve.
Issah je jako dobar zadnji vezni, na kraju smo i zaradili njegovom prodajom, Parker je u Zvezdi igrao dobro, a igrao bi jos i bolje da je ostao, al se zajebao i otisao u Twente gde nije bilo realno da igra. I Vranjes je sada standardan kod Muslina.

Al dzaba sad sve to. Bilo pa proslo, da gledamo mi sta cemo da radimo u buducnosti, jebo vise te analize, koje vade iz naftalina svaki put kad izgubimo derbi ili ispadnemo u evropi, a nema materijala i novih vesti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia ispo iz modu
Ма доводили смо промашаја колико ти душа жели. Курчили се именима у виду појачања која ништа нису показала... Ја да се питам Пикси би ми први висио на сред Теразија. Па за њим сви остали. Али добро шта је ту је, из ове коже се не може, а реално нема ко да постави питање одговорности у смислу да би неко одговарао пред законом и ишао на робију. Џаја остави Пиксију тим (карикирам) вредан 30 милиона евра, а овај говнар напусти Звезду са дугом од 20 милиона евра. И после Џају хапсе и терају на робију, а оно говно слободно шета.  Па ко је овде луд?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.