Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 612446 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung SGH-E590
Zvezda nije pokazala ma bas nista juce,i zasluzeno su izgubili...
Smile Smile Smile

Jeste Spartak je bio bolji sa 20% poseda lopte, 2 gola iz prekida koji nisu trebali da se sude i jednim sutem u okvir gola... Smile

Ae molim te napusti forum sa tom tvoj realnoscu! Smile

A ko si ti da me teras sa foruma,i ne moj da se pravis pametan to sto sam izostavio jedno slovo i da ponizavas ovde ljude
Ja te ne teram, vec te savetujem da prestanes da pises, jer te ne ponizavam ja, vec se sam ponizavas sa glupostima koje pises! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Погледао сам сад првих пола сата против Спартака, и страшно је колико не знамо да играмо тај пресинг. То је пре свега због лошег кретања Ковачевића, али и осталих играча. Ако тутумраци као што су Спартакови играчи играју пресинг, врло једноставан и ефикасан начин решавања тих ситуација је додавање из прве, трчање и отварање у правом тренутку.

Ево пар ситуација које сам усликао да видите како лоше стојимо:

Такође, гол из пенала је све променио јер Спартак до тада није створио ништа пред нашим голом. Појма немају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung SGH-E590
Prosinečki: Optimista sam, možemo da pobedimo Ren

Dan posle neočekivanog fijaska u Subotici, u duelu sa Spartakom, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je - optimista! Pozitivna energija i elan nisu napustili Robija uprkos nedopustivo lošoj igri njegovog tima, pa je u ponedeljak samouvereno poručio da očekuje pobedu protiv Rena, makar rezultatom 2:0, kako je rekao u razgovoru sa novinarima na "Marakani". On je održao sastanak sa igračima u nameri da ih psihološki "podigne" pred utakmicu sa Francuzima u četvrtak, a za poraz od Spartaka kaže: "Niije smak sveta".

- Dajte, pa nije nas Spartak nadigrao, to su gluposti...Njihovi igrači su kvarili igru, a postigli su golove isklučivo posle naših grešaka. Prvo je Kovačević kiksnuo, mada i nije bio penal, a onda i "živi zid" nije bio dobro namešten i lopta baš tu prođe i pogodi "malu mrežu". To su te sitnice koje su donele prevagu. Stoti put kažem, suđenje neću da komentarišem, ali bilo je i tu detalja koji su presudno uticali na ishod, stalno, eto, neke sitnice idu protiv nas. Ali, ne tražim alibi. Mi, jednostavno, nismo dobro ušli u meč, nismo bili na očekivanom nivou, nismo bili agresivni, nije bilo tečne igre, a ono što mi je najteže i gde smo podbacili skroz je da je da smo trkački bili lošiji od Spartaka!

Poraz od Spartaka je u neku ruku naišao u pravo vreme, jer će, veruju u Zvezdi, delovati otrežnjujuće na igrače posle euforije izazvane "sedmicom" protiv Ventspilsa.

- Nije smak sveta, treba pozitivno gledati na ovo što nam se dogodilo...Razgovarao sam sa igračima, oni su spremni, željni su da se iskupe za poraz, i sada u dobroj atmosferi moramo dočekati Ren - kazao je Prosinečki.

Izaslanik Rena u Subotici je zadovoljno trljao ruke...

- Francuzi su videli našu katastrofu. Ali, ne verujem da nam se može ponoviti da tako loše odigramo. Dešava se, dešavalo se i meni kao igraču, loše uđeš u utakmicu, stvari krenu nekim neželeljenim tokom. Protiv Rena ćemo igrati puno bolje, svaka utakmica je posebna priča. Ja sam optimista, mislim da možemo pobediti, makar 2:0, uz podršku navijača, i uz povratak samopouzdanja kod igrača. Jer, uvek kada smo imali samopouzdanje dominirali smo.

Zvezda je u Subotici, bez Evandra, pa i Kadua, ideologa igre na sredini terena, delovala potpuno obezglavljeno, nepovezano, anarhično...Ima li Zvezda dovoljan fond kvalitetnih igrača?

- Kada imate dva igrača jako bitnih za naš sistem koji ne igraju, to onda jeste problem. Imali smo i tu nesreću sa Pašekom...Ali, mislim da imamo dovoljan fond kvalitetnih igrača, i najspremniji će igrati protiv Rena - rekao je Prosinečki, dodavši da je nastup Evandra zbog povrede Ramena i dalje pod zankom pitanja.

Crveno-beli u Subotici, kao i u Letoniji protiv Venspilsa, nisu imali rešenje za visoki presing protivnika. Prosinečki zna lek za tu boljku, ali ga njegovi igrači ne primenjuju.

- Vezni igrači moraju više da se nude. Pa, u Subotici smo imali situaciju da se otprilike sedam igrača "sakrivalo", nisu se nudili, morali su mnogo više da učestvuju u igri. Zaslužili smo kritike, a možemo biti srećni što se sve ovo desilo na početku prvenstva. Loše je bilo što smo podlegli euforiji posle Ventspilsa, nismo smeli, upozoravao sma na to. Svi su pre odlaska u Suboticu mislili na Ren, a ja sam ponavljao da je Spartak dobar tim.

SPORTAL
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG L9
Zvezda nije pokazala ma bas nista juce,i zasluzeno su izgubili...
Smile Smile Smile

Jeste Spartak je bio bolji sa 20% poseda lopte, 2 gola iz prekida koji nisu trebali da se sude i jednim sutem u okvir gola... Smile

Ae molim te napusti forum sa tom tvoj realnoscu! Smile

A ko si ti da me teras sa foruma,i ne moj da se pravis pametan to sto sam izostavio jedno slovo i da ponizavas ovde ljude
Ja te ne teram, vec te savetujem da prestanes da pises, jer te ne ponizavam ja, vec se sam ponizavas sa glupostima koje pises! Smile

Pa mozda ja to namerno radim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 4
Da li je neko mozda od nas ovde kriv, Veljo, Landia, Di Kanio, Milance, ja ili bilo ko drugi za to sto ste vi izgubili, sto vas Tole cepa po sred cmara, da li je neko od nas kriv pa se na nama istresate ovde i ponasate kao kompleksasi ?
Da kada vam dune pocnete da vredjate ovde pojedine clanove da su retardi, majmuni i tako nekim ostalim pogrdnim nazivima, da kacite svasta nakon pojedinih komentara, da li je to normalno sa vase strane ?

Да ли је можда неко рекао да сте ви криви?
Или сте можда мало више досадни са својим срањем на овој теми па зато овакве реакције?
« Poslednja izmena: 15. Avg 2011, 15:21:14 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Važno! Rezervacije za istok
Postavljeno: 15.08.2011

Obaveštavamo sve navijače koji su za predstojeću utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv francuskog Rena, putem Call centra u petak, subotu i nedelju rezervisali karte za istočnu tribinu, da ulaznica za ovaj deo stadiona nema. Naime, prema ugovoru o sponzorstvu kompanija "Gasprom" ima pravo na kontigent karata, i oni su tu opciju za predstojeći meč u potpunosti iskoristili.

Usled toga, svi vi koji ste tokom navedenih dana rezervisali "Istok", imaćete mogućnost da prilikom preuzimanja karata izaberete drugu opciju, odnosno moći ćete da se odlučite da li želite meč da posmatrate sa "zapada" ili sa "juga". Cene ovih ulaznica su zapad: 1300 dinara, dok je južna tribina 600 dinara. Takođe, ukoliko prilikom podizanja rezervacija velika većina izvrši zamenu svojih ulaznica za zapadnu tribinu, ostali će biti primorani da preuzmu karte za "jug", i obrnuto.

Crvena zvezda se izvinjava zbog novonastale situacije koja je proizašla kao posledica neverovatnog interesovanja za meč u četvrtak.

zvanični

Е ово је већ срамота, не може овако неозбиљно да се поступа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Српска посла
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Lumia 920
Или сте можда мало више досадни са својим срањем на овој теми па зато овакве реакције?

A i vi kenjate mnogo i izazivate takve reakcije i pisanja, od prvog kola, pa i pre prvog kola, od vašeg predsednika koji je tražio izuzeće pojedinih sudija čime vrši pritisak na sudijsku organizaciju, pa sada ovo, da su vas nešto očigledno krali pa ajde, nego sve što vidim ovde je samo vaše drugačije tumačenje nekih odluka sudije na osnovu njegovog uverenja u određenoj situaciji na utakmici.

Kad je Stameni nokautirao onog iz Smedereva valjda, i za golove iz ofsajda se niste bunili, to je bila samo greška sudije, koja se ovde nije ni pominjala s vaše strane, a sada kada se kao pogreši na vašu štetu smarate sa zaverama.

Prošlo prvenstvo je odlučeno u derbijima (sa fer suđenjem valjda, ne znam, evo vi mi recite), a vi opet pišete svašta tipa "pokazali su nam da ne možemo do titule ni ove sezone"   Smile

Komentarišu grobari ovde kao neki od vas na našoj temi, ne vidim razliku.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.