Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 621304 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nek nam igraju Causic i Jankovic, pa ce opet da bude kriv Tole za neosvajanje titula, i sto ne moze da se sutne na gol Partizanu...

Na stranu to sto oni imaju ozbiljan vetar u ledja, i sto se protiv toga mora boriti, ali ti ako ne obezbedis neke ozbiljne uslove gubis i argumentaciju... I onda dobijes kontraproduktivan efekat...

Ja samo kazem da Zvezda mora da bude pokrivena na svakoj poziciji... Prodas 2 igraca koji igraju levo krilo, dovedes samo jednog, i na kraju ti se i taj jedan povredi na duze vreme, i za njega ne dovedes zamenu...

Borha jeste dao lepe golove i sve to, ali on ima problem na levoj strani, a pitanje je dal ce moci svaki put da zabode cosak ko proiv Ventspilsa, a da ne pricamo o tome kako ce imati priliku da sutira u situaciji gde ga udvajaju dva krljaca iz JSLigasa...

Ja sve sto pisem je zato sto volim Zvezdu i zato sto svaki jebeni dan pre nego sto se rasanim ja gledam dal ima nesto novo vezano za moj klub.

Nisam ja rekao da oni trebaju da dovedu Ronaldinja, ali bilo je moguce naci resenje u nasoj plateznoj moci u to sam siguran, samo jebiga, to je ona pilicarska logika, jebiga procice, usrace nas... A to ozbiljni ljudi ne rade. Mi ove godine moramo uzeti titulu... Mnogo je bitno...

Isto ko sto sam ranije pricao da je zbog jebenog koeficijenta mnogo bitno da udjemo u jebenu ligu evrope i sad smo dosli do situacije da mora da nas usere jebeno na zrebu da bi usli u grupu... Pricao sam da je moralo da se sacuva od prethnog tima sve sto je bilo moguce(mislim onog kad su dosli na vlast), a oni su dosli u fazonu daj da se svetimo i sta ti ja znam... Ponizavali su i Abubakara i Trickovskog i onog Jeffa Silvu i Vranjesa, a bar smo na prvoj dvojici mogli da zaradimo dobre pare, i siguran sam da bi nam u ovom timu obojica igrala, pa i taj Vranjes je mogao doneti neku kintu, a i on je mogao igrati sada verovatno...
Nisu se bas pretrgli oko Parkera, nisu se bas pretrgli ni oko Pejcinovica, nisu ni oko Klea, i jebiga sta onda mozes da ocekujes... A sa izuzetkom Parkera, koji zbog pogresnog kluba u koji je otisao, svi oni vrede debele pare...

Da bi ti se desila sreca, moras da joj pomognes... Obezbedi ti brate tim, pa ce sve biti super...

Jeste, bio bi super tim da se Vinicius nije povredio, i da su Adi i Vilota se uigravali cele pripreme... Ali to nije slucaj i onda moras da gasis pozar drugim resenjima... Ajde taj Adi i Vilotic ce se mozda uigrati, mada je valjalo prodati jednog i dovesti nekog drugog stopera, ali je sa levim krilom stvarno ozbiljna situacija... Samo su mogli dovesti jednog slicnog profila kao Vinicius, nekog klinca (koji i nije bas taj kvalitet kao Vinicius ali da kvalitet postoji naravno) na pozajmicu, i sve bi bilo super... Kazes ljudi probali, uradili sto je do njih... Ovako tesko da mozes reci...

Ja cu produziti clanstvo, kupiti karte, kupiti majice, dres, uradicu sve sto je do mene da pomognem svom klubu, ali dzabe ako mu ne pomognu i oni od koga klub najvise zavisi...
Pa i taj Prosinecki, od koga je napravljeno polubozanstvo, i ima razloga za to naravno, je u osnovi jedan neiskusan mlad trener, i njemu bre treba pomoci u sportskoj prici...

Ja se nadam da cemo mi svakako uzeti titulu, sa bilo kojim timom, a i proci ovaj Ren naravno, nek se desi tako, a ja da pogresim za neke stvari, ko za pretpostavku koliko ce ljudi doci protiv Ventspilsa sad na Marakani.
I naravno, ja se izvinjavam ljudima iz kluba, ovo je samo moje misljenje, i mozda nisam u pravu.

« Poslednja izmena: 07. Avg 2011, 04:47:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Искулирај брате, попиј пиво.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Стефану све равно. Видо човек Кадуа како разбија и баталио нервирање, неће тај скоро из Звезде и нема сврхе још брдо месеци кидати живце Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
ipak postoji razlog zasto njihovi igraci kostaju koliko kostaju, i zasto nasi kostaju toliko koliko kostaju...  Smile
to jebeno kostanje neznaci nista
tamo su igraci precenjeniji vise nego kod nas
mozda oni kostaju cetri puta vise ali nisu toliko bolji,kostali smo i mi protiv slovana 5 puta vise pa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG L5 II
Kraj "štoperske krize"?

Afrikanac dobro zapeo, od ponedeljka će trenirati sa ekipom, što daje još jednu opciju u odbrani Robertu Prosinečkom.

Li Adi je kasnio sa pripremama, nakon povratka iz Gane je trenirao odvojeno po programu kondicionog trenera Zirojevića.

Uspeo je u poslednje dve nedelje da nadoknadi zaostatak i od sutra će se priključiti timu.

Naravno, neće biti odmah u prvom planu, ali s obzirom na zgusnut raspored u drugoj polovini avgusta, mogao bi da bude od pomoći Prosinečkom.

"Štoperska kriza" je završena, Vilotić je rehabilitovan, Ćosić se vratio sa evropskog prvenstva za omladince, sada je i Adi spreman, pa dolazak štopera više niko i ne pominje.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia zvrr
Do sada prodato preko 7.000 sezonskih karata
Fudbalski klub Crvena zvezda polako, ali sigurno vraća se na staze stare slave. Nije tu u pitanju samo pobeda na beogradskoj Evro premijeri i sedam „komada“ u mreži Letonaca, već polako se vraćaju ona lepa vremena kada se za Zvezdine utakmice tražila karta viša.

Prema informacijama iz marketinga našeg fudbalskog kolektiva do sada je naš klub za sezonu 2011/12 prodao preko 7.000 sezonskih karata. Neka predviđanja govore da se ta brojka može popeti i na celih 10.000 čime bi crveno-beli stali rame uz rame sa najvećim evropskim klubovima.

Svi zainteresovani po svoje sezonske karte mogu doći u marketing FK Crvena zvezda, Marakana, službeni ulaz na zapadnoj tribini, drugi sprat.

Obezbedi svoje mesto na Marakani.
mojacrvenazvezda.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Јакшо,ок је све то што причаш заиста и слажем се у неким стварима са тобом,али схвати да није баш све по принципу''ето могли смо да доведемо још једног играча квалитета сличних ако Пашеко''. И знам да си милсиш да је то од пара које смо мислили да дамо Драгутиновићу,а ја тебе питам које су то паре,ја те паре никад нисам ни чуо да постоје и не знам ни која је цифра у питању а камоли одакле нам. Схвати да је Партизан неколико година испред нас у сваком аспекту и они могу да спроводе ту политику коју ти причаш,ми нажалост још неко време нећемо моћи.

У фудбалу ти ништа није случајно и за све мора да постоји одређено време и систем по којем се ради. Ок,може и да те усере па да Венстпилс одигра ЛЕ као прошле године,али онда им се деси Звезда па се врате у реалност. Сећаш се кад је Жонпи дошао,рекао је да за 2 тек може да се размишља о ЛЕ. Дакле колико год да је он добар или лош тренер,тврдио је да уз његов систем рада и оно што је замислио тај циљ може да се оствари за 2 год...значи не одмах,не следеће године...и није ЛШ већ оно мало слабије такмићење. Отишао он,дошао Роби и ја сам сигуран да иако није то рекао јавно,да је он и управи нешто слично обећао као Жонпи јер неке ствари не могу да се прескачу. Апгрејд у односу на Жонпија је свакако бољи систем и лепша и боља игра и зато је Роби ту где је..

стицајем околности ми смо већ напредовали у односу на прошлу годину а она игра и оних 7 комада је оно што је купило навијаче. Тврдим да уколико будемо одиграли пожрвовано борбено и тесно испали од Рена,нико неће имати замерку што нећемо играти ЛЕ. Али,да смо прошле године неким пуким случајем ушли у ЛЕ,ових 7 голова и све и да надиграмо Рен а испаднемо би се рачунало као неуспех.

И немојмо више о појачањима да млатимо сламу,знам колико се сви запалимо кад дође прелазни рок и знам колико и ти сам времена потрошиш за анализрање неких играча,али ми смо за сад прелазни рок завршили и морамо да размишљамо у правцу да је ово добар прелазни рок,јер заиста јесте. Ето,нисмо довели штопера али је Ади опет у конкуренцији за тим,или нисмо довели замену за Пашека(ал ипак смо га довели) али Борха то солидно крпи....па и Манчестер не доведе увек играче на свим позицијама које пожели,а камоли ми.

Дакле,мало више оптимизма и мало више вере и мислим да ћеш другачије гледати на целокупно ствар,опет понављам у неким стварима се скроз слажемо ал у неким стварима и претерујеш...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Ја предлажем да му се купи дрес Калуђера, и да му Емпти набаци неку манекенку и неће хејтовати...

Е и да, немој више да пијеш брљу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG L5 II
Bajković: Verujem da će Salma Hajek upamtiti moje ime

Poslednja ali i najvažnija prepreka fudbalerima Rena u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope biće Boban Bajković. Od dugogodišnjeg golmana Crvene zvezde očekuje se da zablista na golu, pogotovo u revanšu, a on obećava da će Francuzima zaključati bravu svoga gola.

- Samo da mi pobedimo u Beogradu sa dovoljnom razlikom, ja ću se u Renu posle pobrinuti za sve - ne ostavlja dilemu Bajković.

Iskusni čuvar mreže, za razliku od mnogih, ostao je ravnodušan kada je čuo da će Ren doći na „Marakanu“. Kaže, oni treba da se plaše crveno-belih, bivšeg evropskog šampiona.

- Jesu ozbiljna ekipa, ali nema predaje, pa na „Marakani“ su padali i veći timovi od Rena. Ne bojimo se, samo da damo sve od sebe i idemo u grupnu fazu takmičenja. Siguran sam u to.

Koliko poznajete Ren?

- Nešto ne znam njihove vedete, osim dvojice, Stefana Dalme i Jana Mvile. Znam i da igraju dobro kod kuće, a slabije na strani.

Preti li vam opasnost od Mvile, koga bi Inter za 16,5 miliona evra doveo u svoje redove?

- Svaka mu čast, ali to nema veze, niti me interesuje koliko košta. Imaće čast da upozna „Marakanu“, „delije“ i Zvezdu. I da izgubi.

Gazdarica kluba je glumica Salma Hajek, koja sve utakmice Rena gleda s tribina?

- Lepo ćemo je ugostiti u Srbiji. Rekao mi je Čava Dimitrijević da je predsednik Rena Anri Pinal treći po bogatstvu u Francuskoj. Godišnji budžet kluba je 88 miliona evra, ali pare ne igraju. Već srce i znanje.

Igra protiv Ventspilsa je recept za trijumf?

- Zaista igramo dobro. Protiv Letonaca je došlo 40.000 navijača. Mogu da zamislim kakav pakao se sprema Francuzima. Iako sam više želeo da revanš igramo kod kuće, nema veze, iovako ćemo proći dalje. Ako smo dobri, a jesmo, onda ne smemo da strahujemo ni od koga. Samo treba da u Beogradu pobedimo i ne primimo gol. Od dolaska Roberta Prosinečkog sve se promenilo nabolje, ne bojimo se više, puni smo samopouzdanja.

Može li Zvezda ove sezone do titule?

- Može i mora, dugujemo to navijačima. Došlo je vreme da zajednički slavimo - završio je Bajković.

Istetoviraću Robijevo ime
Posle sedam godina konačno ste dočekali da budete prvi golman Crvene zvezde?

- Kada nam se razdvoje putevi, istetoviraću ime Roberta Prosinečkog. Niko nije bio strpljiv kao ja, išao sam na pozajmice, odlazio, vraćao se, ali ja sam rođen za golmana, a kvalitet se na kraju isplatio. Nikad ga, do dolaska Prosinečkog, nisam ni pokazao. Moja karijera je počela njegovim dolaskom, biću mu zahvalan do kraja života, a sve ću mu vraćati na terenu. Ma, nikad neću moći da mu se odužim.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Sagem xg6
Imate na B92 u 21:00 film o Zvezdi.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.