Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 759 760 762 763 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 621324 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Мењамо 2 карлеуше за једну селму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Selmaaa, putuje na fakuuulteeet, ona putuje... 

Krajnje je vreme da eksplodira jedna bomba na marakani, mislim neko pojacanje...

Nadam se da ce se za ovu utakmicu protiv francuza uigravati Vilotic i Adi u odbrani, jer realno, bice nezgodno, i moraju da igraju najbolji odbrambeni igraci...

Kovacevic i Mijajilovic imaju kartone, pa moze biti problem ako bi obojica napravila po zuti, ne bi imao ko da igra zadnjeg veznog u revansu...

Tj. Jel se racunaju kartoni iz prvog meca? Ako se ne racunaju, onda se malo menja situacija...
Inace, ako je verovati transfermarktu, a mislim da jeste, kartone imaju:
Tosic, Kovacevic, Kadu, Evandro, Kaludjerovic - iz prve utakmice,
Mijailovic - iz druge utakmice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Pronadjite razliku. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

asd.jpg
(54.69 KB, 441x290)
« Poslednja izmena: 06. Avg 2011, 09:20:24 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Molim te mi reci da je ova majca na Robiju fotomontaza  Smiley 1

ко  крене са оним срањима типа''Јоој па како ли ће Каду,Евандро,Калуђер,Лазица против оних људождера од по 2метра и 100 кила'' кеве ми наговорићу Пантелију да га банује.

Kako li ce Kadu Kaludjer i Lazica sa ljudozderima od 200 kila  Smile

A sta ces sad?  Smile

Ono sto ja znam o Renu (naravno zbog kladze) je da su domacinska ekipa, da u gostima cesto znaju da se raspadnu, i da primaju malo golova, doduse kao cela francuska liga. Po meni je dobro sto igramo prvu kuci. I ja se slazem da stoperski tandem mora da bude Vilotic-Adi, i ako bi ikako moglo Mezenga mesto Kaludjerovica. Ali sta ja da kenjam kad je Robi tu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Tj. Jel se racunaju kartoni iz prvog meca? Ako se ne racunaju, onda se malo menja situacija...
Рачунају се, бришу се тек ако случајно уђемо у групе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Molim te mi reci da je ova majca na Robiju fotomontaza  Smiley 1

Ja mislim da nije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Nije ni Ren neki bauk ali da ce biti tesko -bice.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson W610I
OVO JE NOVI PROSINEČKI

(6) Send to friend Print Subota, 6. Avgust, 2011.| Autor: Dejan Petković
Zvezdin tinejdžer Filip Janković, budućnost srpskog fudbala, posetio redakciju Kurira i najavio da će crveno-beli ove sezone osvojiti šampionsku titulu

Deco, ugledajte se na Filipa!
Zvezdini hroničari zabeležili su 4. avgust 2011. godine kao dan kad se u prvom timu pojavilo dete odgajeno u crveno-beloj fudbalskoj školi, šesnaestogodišnji Filip Janković.

Mali koji likom podseća na Robija Prosinečkog iz mlađih dana, kažu, pravi je fudbalski majstor, ali bilo je u istoriji mnogo najava blistavih karijera koje se nisu pomerile dalje dečka koji obećava. Često su klinačke glave zaluđivane obećanjima o milionima, Realima i Barselonama, ponekad su treneri gradili autoritete vežbajući strogoću i najbolji su lagano nestajali.

Lova me ne zanima
Kod Filipa je sve drugačije. Stoji čvrsto na zemlji, umesto o milionima razmišlja o fakultetu, a ima sreću da o pedagoškom radu u Zvezdinom timu brine Robert Prosinečki, koji je prolazio sličan put do vrha. Nije preterano reći da najmlađi Zvezdin prvotimac može da bude uzor nekim novim dečacima.

- Odličan sam učenik. Želja mi je da završim srednju školu i da upišem fakultet. Finansije me zanimaju, a hoću i da se obrazujem kao fudbalski trener. Ostaću privržen fudbalu i kad jednog dana završim karijeru - priča Janković.

Zvezdu najviše volim
Odrastao je u centru grada, u blizini Zelenog venca, školovao se u OŠ „Kralj Petar“ i u Sportskoj gimnaziji. Prve fudbalske korake napravio je u Bežaniji, i kasnije u OFK Beogradu, da bi pre pet godina došao u Zvezdu.

- Zvezdu najviše volim. Van granica Srbije navijam za Real Madrid, u čijem sam kampu bio kao klinac. Želeli su oni da me zadrže kad sam im pokazao da sam bolji od njihove dece, ali meni se nije tamo ostajalo dok ne zaigram za Zvezdu. Ostvario sam san! Na redu je osvajanje seniorske titule i da se nametnem treneru Prosinečkom.

Na Fejsbuku postoje brojne fan stranice plavokosog dečaka. Još više je onih u navijačkom puku čija se naklonost ne vidi na internetu, a koji očekuju da baš Filip dostigne igračke visine Robija, Piksija, Deje...

- Iskreno, drago mi je da me navijači već vole, ali takve stvari mogu da stvore pritisak. Kako se borim protiv pritiska? Pa, ne znam, nosim ga i trudim se da ne pratim šta se priča i piše oko mene.

Trolom na trening

Prošla su vremena kad je sedamnaestogodišnji Pižon u autobusu GSP došao na debi protiv Real Madrida. Moderna vremena donele su drugačije navike.

- Idem dosta često trolom na trening, jer ne želim da opterećujem roditelje da me voze i odvoze. Međutim, nekada ne bih mogao bez njih da stignem da završavam i školske obaveze i treninge. Oni su mi mnogo pomogli da razmišljam samo o fudbalu i da me stvari van terena ne opterećuju.

Tata je tražio da se ošišam

Frizura je deo imidža mladog fudbalera i ona se još dugo neće menjati.

- Tata je bio protiv duge kose i tražio je da se ošišam. Govorio mi je da moram da ličim na muškarca, ali se meni pre pet godina svidelo to što su fudbaleri obično imali duže kose. Istrajao sam i sada je ne bih menjao. Druga strana medalje je to što me navijači prepoznaju bez problema. Baš posle utakmice s Ventspilsom prošetao sam gradom i dosta mi je ljudi prišlo da me pita za utiske o debiju. Prija mi to.

Deki: Srećno, Fićo

Filip je sa 16 godina i 166 dana za jedan dan pretekao Dejana Stankovića na „večnoj“ listi najmlađih debitanata u evromečevima.

- Želim mu veliku sreću i daće Bog da završim za jedno dve godine na 18. mestu te liste. Želim da Zvezda izbaci još desetak klinaca kao što je on i kao što sam bio ja i ostali iz moje generacije - rekao je Stanković za B92.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
Kovacevic i Mijajilovic imaju kartone, pa moze biti problem ako bi obojica napravila po zuti, ne bi imao ko da igra zadnjeg veznog u revansu...
Ne lupaj, imamo legendu Savia Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Mi imamo Sandru Partizan, vi Karleušu.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 759 760 762 763 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.