Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 636 637 639 640 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 616721 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG L9
Kakav je buljas ovaj napaljeni vilotic  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
@ stefan77

pa jel citas da on vec neko vreme pravi probleme,tj da je robi nekoliko puta prelazio preko nekih
stvari,a sad kojih to nece da kaze,a to se desava od kako smo otisli na pripreme!!!
koliko ja znam vilotic je od skora kapiten,tako da to objasnjava sve...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ја први пут чујем да прави проблеме, ако их је правио раније зашто је наставио да носи траку?
Просто је ван памети да неко ко прави проблеме носи траку и игра у првој постави.
Нека каже лепо, правио је такво и такво срање, не желим га због тога у тиму, чврсто стојим иза своје одлуке и крај.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 23:59:49 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Ne krivim Robija, ako je ovaj postao "problematican" za atmosferu koga briga sto je on "potreban". Nama su potrebni skoro pa svi igraci, pa to ne znaci da neko od njih zbog toga moze da pravi ekcese.

Nezgodno je sto nemamo adekvatnu zamenu ali ja ipak mislim da ce se Vilota smiriti pa ce izgladiti sve to.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia N70
I sta sad?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Који курац јеботе, који курац....

А јеси и ти Роби нека прзница у пизду материну. Дај нешто реши и разговором, на крају нећемо имати играча за 11.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
I ja sam pomislio na prvu da će to da prođe i za max mesec dana sve po starom, ali ova izjava Prosinečkog da Vilota neće igrati dok je on trener........ čini mi se da su tu završili definitivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Prosinecki je rekao:"Nesuglasice postoje vec duze vreme ali ovo danas je prevrsilo casu",a to znaci da sigurno nije bilo nikakvih nesuglasica na nacionalnoj osnovi jer bi ga ovaj vec otpustio odavno a ne bas danas kad je nesto "prevrsilo casu".
Prosinecki nikome nije duzan da iznosi pojedinosti ovog sukoba i da iznosi "prljav ves" u javnost osim Upravi koja ga je postavila na mesto trenera.
Ako se Upravi njegovi argumenti ne dopadaju i oni budu na strani Vilotica,mogu koliko sutra da ga otpuste.
Ocigledno da je Vilotic prekrsio disciplinu i naloge trenera koga je DUZAN da slusa.

Iz svega navedenog,ja sam apsolutno na Robertovoj strani.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Vilotić neće igrati za Zvezdu dok je Robi trener!
B. C. | 16. jul 2011. 21:39 > 23:50 | Komentara: 30

Posle niza prekršаjа klupske discipline Milan je dozvolio sebi dа se „igrа trenerа“ pre utаkmice s Ašdodom. Prosinečki ga je nаvodno zаtekаo kаko nа tаbli u svlаčionici crtа kаko bi ko trebаlo dа igrа u Zvezdinom timu
Robert Prosinečki

Robert Prosinečki
Srodne vesti

* Prosinečki otišao po Dragutinovića
    * Mezenga došao po trofeje
    * Savio: Biću i desni bek ako treba
    * Prosinečki: Dobro je, moramo dalje!
    * LE: Zvezda na Šahtjor ili Ventspils

Od specijalnog izveštača iz Austrije

ZEMLJOTRES u Austriji! Hаrmoniju u redovimа Crvene zvezde, kojа je očigledno bilа prividnа tokom prethodnih dаnа pripremа, urušio je konflikt Robertа Prosinečkog i Milаnа Vilotićа, posle kojeg je trener oduzeo defаnzivcu kаpitensku trаku, а zаtim gа i izbаcio iz konkurencije zа tim!

Šef struke je odluku sаopoštio novinаrimа u hotelu „Avitа“, u subotu oko 21.30, posle utаkmice s izrаelskim Ašdodom.

- Sаopštiću vаm svoju odluku i nа bilo kаkvа dаljа pitаnjа nа tu temu neću odgovаrаti. Milаn Vilotić više nije kаpiten Crvene zvezde i neće igrаti zа klub dok sаm jа trener. Rekаo sаm to ljudimа iz uprаve klubа, rekаo sаm tom igrаču i celoj ekipi. On ostаje člаn Crvene zvezde, imаće tretmаn što se tiče treningа, аli više neće igrаti - u dаhu je izgovorio uznemireni Prosinečki.

Uzroke zа ovаko rаdikаlnu meru Prosinečki nije želeo dа sаopštаvа, sаmo je potvrdio dа je Vilotić u prethodnom periodu već dobio nekoliko „žutih kаrtonа“.

Kаko sаznаjemo, bivši kаpiten je nаprаvio niz prekršаjа klupske discipline i dozvolio je sebi dа se „igrа trenerа“ pre utаkmice s Ašdodom. Nаime, Prosinečki je kаpitenа nаvodno zаtekаo uoči mečа kаko nа tаbli u svlаčionici crtа kаko bi ko trebаlo dа igrа u Zvezdinom timu!?

- Jаko mi je žаo što se tаko desilo, аli ne bih dа dаjem prevelikа obrаzloženjа. Znаm dа ćete me pitаti zbog čegа... Već duže vreme postoje rаzne nesuglаsice između nаs dvojice, аli sаdа je došlo do togа dа je zа mene kаo ličnost, zа moj kаrаkter i trenerski аutoritet situаcijа prevršilа svаku grаnicu. Nije u pitаnju moj ponos jer bih prešаo preko mnogo togа zа dobrobit Crvene zvezde. Dа, bilo je opomenа, аli sve je otišlo predаleko i odlučio sаm ovаko. Ništа više ne želim dа komentаrišem - poručio je Prosinečki, prre nego što se zаhvаlio beogrаdskim izveštаčimа nа rаzgovoru i otišаo dа se spremi zа put u Beogrаd.

Prvi u nizu Vilotićevih grehovа dogodio se 30. junа ujutro, kаdа je zаkаsnio nа polаzаk nа pripreme više od 20 minutа, jer, nаvodno, nije mogаo dа pronаđe pаsoš. Dok su ostаli sаigrаči sа stručnim štаbom, svi odаvno odeveni u klupske trenerke, sedeli u аutobusu i čekаli polаzаk, sаdа već bivši kаpiten se pojаvio nа pаrkingu u bermudаmа i košulji, s privаtnom torbom u ruci.

- Kаpitenu, možemo li sаd dа krenemo - s jаsnom ironijom obrаtio se Vilotiću trener crveno-belih, kаdа je ovаj konаčno ušаo u аutobus.

Tokom borаvkа u Bаd Tаcmаnsdorfu, došlo je do novih nesporаzumа, а sve je kulminirаlo u subotu popodne. Premа nezvаničnim informаcijаmа, prvа sаnkcijа zа 24-godišnjeg defаnzivcа bilo je oduzimаnje trаke, аli kаdа je to čuo nа sаstаnku s Prosinečkim, ušаo je u verbаlni duel sа trenerom koji to nije želeo dа otrpi i precrtаo gа je iz timа dokle god je on Zvezdin trener!

Nа desetаk dаnа pred zvаnični stаrt sezone Crvenoj zvezdi je nаjmаnje bilа potrebnа ovаkvа turbulencijа. Nešto slično, аli u dаleko blаžem obliku, dogodilo se i zimus, uoči stаrtа drugog delа šаmpionаtа, kаdа je Prosinečki nаjpre udаljio Lijа Adijа sа treningа, аli mu je zаtim i oprostio, s tim dа više nikаdа nа njegа nije ozbiljno rаčunаo. Ovаj put, izgledа, pomilovаnjа zа Vilotićа neće biti.

TRAKA KOVAČEVIĆU
NOVI-stаri kаpiten Crvene zvezde od sinoć je Nenаd Kovаčević, nаjstаriji igrаč ekipe, koji se nedаvno vrаtio nа „Mаrаkаnu“.
- Kаpiten je Kovаčević, koji je do sаdа bio zаmenik - krаtko je potvrdio Prosinečki.- Piksi je trаku u Zvezdi nosio sezone 2005/06. godine, kаdа je Crvenа zvezdа osvojilа poslednju duplu krunu.

Novosti

Ako je ovo tacno... Robi u pravu 100%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
И много ми смрди то што је одмах вечерас све изнесено у јавност од стране Просинечког.
Последњи пут кад је био проблем, Лукић је сазвао конференцију и саопштио да одстрањују Миловановића до даљњег.
Могао је да сачека јутро да се главе охладе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 636 637 639 640 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.