Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 619597 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Па кад си био пјан.

Знам препознат голгетера  Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
дувај га Стефане ако пређеш у Звезду

Jel ti simpatises Partizan ili?  Smile
Mislim sto tebi smeta ako on predje u Zvezdu?

Језик прегризо. Два пута.

Смета ми што га страшно готивим ко играча, мислим да може да постане звер, а ако пређе у Звезду, нећу моћи да се радујем његовим головима.

Пошто видим да причате о Калуђеровићу и Шћеповићу, могу да вам кажем да је Стефан за класу бољи нападач. Уверићете се и сами уосталом.

А пошто причате о гробарима у вашем дресу, видим да нико не помиње Дарка Лазовића. А то је дечко који се клео у Партизан, који је у неколико наврата одбијао да потпише за Звезду јер је желео само у Партизан.
На тренинге Борца долазио у дресовима Партизана.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Li Adi: Dokle će više Zvezda da me maltretira?

Fudbaler Crvene zvezde Li Adi izjavio je za domaće medije da mu nikako nije jasno zašto u klubu niko ne veruje da je oboleo od malarije.

Adi je rekao da je Zvezdi poslao odgovarajuću medicinsku dokumentaciju kao i da je u toku faza lečenja od malarije.

"Ne razumem u čemu je problem. Pričao sam sa ljudima iz Zvezde, poslao im papire koji ukazuju na to da sam oboleo od malarije i da se lečim, tako da sam iznenađen što ponovo potežu to po medijima", rekao je Adi a prenosi sajt KickOffGhana.com.

Ovo nije prvi put da Adi i Zvezda imaju problem u komunikaciji, pošto je fudbaler u martu zakasnio na pripreme a pritom niko nije obavešten.

"Ne želim da učinim ništa što bi mi ugrozilo karijeru. Govorim istinu i samo istinu. Ne umem da lažem. Želim da nastavim da igram za Zvezdu ali mi sve ove priče sve više smetaju. Uvek moram da prijateljima i rodbini objašnjavam šta zaista jeste istina i to počinje da me nervira", istakao je Adi.

On je dodao i da ne brine o mestu u prvom timu jer veruje u sebe i zna kako da igra za Zvezdu.

"Poštujem klub za koji igram i veoma sa trudim tako da ne bi trebalo da bude problema", naglasio je Adi.

Kako se nezvanično saznaje, Adi bi morao da se vrati u Beograd do ponedeljka jer će ga Zvezda u suprotnom suspendovati i novčano kazniti, a tužiće ga i Svetskoj kući fudbala (FIFA).

Izvor: Blic

Smile

IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Алал вера новинару који је смислио наслов Smile

Какав имбецил.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ovo za Scepovica: Jbg, nemaju vise taj osecaj pripadnosti kao pre. Fudbal je postao takav da ces jednoga dana da pljujes jedan klub a sutradan da predjes u isti. Nema casti(ako je nekada i bilo), samo interesa...

Ne svidja mi se to, ali sta je tu je...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Није то ствар припадности, већ ствар васпитања. Ово ривалство сада је тотално нездраво, људи се због клупских боја убијају, а онда не можеш очекивати да поштују противника. Један Васовић је са Партизаном играо финале КЕШа, а после је у Звезди постао легенда. Ал то је човек џентлмен, даса. Ел можеш да замислиш сад једног Лолу Смиљанића или Коромана да оду у овај други клуб из неког било којег разлога? Можеш мало морген, јер су стока.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Шта сад,по теби испаде да је скроз кул да се играчи тако шеткају из једног у други клуб? Убити неког због супарништва је ментални поремећај,али сматрати се навијачем и волети један клуб,а отићи у други је понижење. понижење и затог играча а и за људе који су га довели у тај клуб...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Не бих баш рекао да је скроз кул, нека слабија нијанса на тој скали. Ал дефинитивно не катастрофа ужас понижење и тако то.

Или дај да се онда одрекнемо Васкета Мустафе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Е јебо те Васке,ти бре у сваком посту њега спомињеш  Smile пусти њега,причам о другим стварима

Дакле,није прелазак из једног у други клуб срж проблема,проблем је свест и размишљање тог играча,ево и пример; Лазица је док је био у Чачку био гробарчина,ето чак и пар пута одбијао да потпише за нас,ал ето на крају га преварисмо...без обзира за кога навијао,довољно је био паметан и свестан да је фудбалер и да му је каријера на првом месту,да не зна где ће га пут одвести и да не изјављује неке малоумне изјаве против Звезде и око његовог загриженог става према Партизану. Ево га,прешао је,уклопио се,трчи ка навијачима кад да гол и нико га не гађа бакљама,значи све је ок.

Ово говедо(читај Шћеповић) је утриповао да је не знам шта,дозволио себи луксуз да се исере по свему што има везе са Звездом и вероватно је очекивао да после Брижа иде у Барселону...
Изјавити све и свашта ружно на рачун ривалског клуба је одраз васпитања,а тренутак и одлука да и после свега изреченог глумиш фрајера и мангупа да чак и пређеш у тај омражени клуб и то све зарад неког ината и освете и да би доказао партизану да он заиста вреди,е за то стање свети не постоји адекватан атрибут.

И да се разумемо,није Шћеповић крив ни 1% он има пуно право да буде смрад какав он жели,крив је онај ко га је позвао у Звезду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Лазица је док је био у Чачку био гробарчина,ето чак и пар пута одбијао да потпише за нас,ал ето на крају га преварисмо...без обзира за кога навијао,довољно је био паметан и свестан да је фудбалер и да му је каријера на првом месту,да не зна где ће га пут одвести и да не изјављује неке малоумне изјаве против Звезде и око његовог загриженог става према Партизану.

Чекај мало, због чега су то малоумне изјаве? Шта је лоше рећи за кога навијаш? И која је то логика да је ок да неко навија за ривалски клуб све док то не каже наглас? Smile

И ја уопште не говорим о Шћеповићу, немам појма какве је изјаве давао шта је радио нит ме интересује. За мене он пре свега осталог по квалитету није потребан. Боље Калуђер да остане. А ако га већ потпишемо онда бих волео да видим шта је то срао па да знам дал да му звиждим на следећој утакмици.
Ја говорим о Кировском. Дечко има 4 изјаве, од тога 2 јавне и 2 на фејсу. На фејсу је рекао да је гробар и прокоментарисао је финале купа ко и сваки други гробар. Начи пљувања Звезде нема. На ТВу је ваљда Дмитровићу реко да брани за погрешан клуб, што је класика подадање, ништа епохално, и данас је при потписивању уговора има једну лепу културну изјаву. Ја не видим ниједну једину негативну ствар код њега.

А он се са Мустафом упоређује што нема везе једно с другим. Оно смеће је причало како ни мртав не би отишо у Партизан па је потписао, па се након тог срања по сопственој речи исрао и по нама и Звезди. Јебо му ја матер жвалаву.

едит: ео те изјаве после потписивања уговора

« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 02:48:04 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.