Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 418 419 421 422 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 613753 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
neznam bas dal je od onih sto iz polusansi daju golove,pre ce biti da je isti kakve imamo
al ajde videcemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Roki brate bukvalno 2. post iza tvog isti tekst...
Nisam ga video! Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 19:18:11 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91

eo nekijeh poteza malog filipa jankovica, ali mislim da su stari snimci oko godinu dvije

moze i ovako  Smile

je l' ima neki noviji video? ovo sve deca od 150 cm, ne znaci mi nista da gledam ovo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile

Roki brate bukvalno 2. post iza tvog isti tekst...

Iskreno, i nije me nesto odusevio taj Despotovic kad je igrao sad za reprezentaciju, mada nisam gledao mnogo utakmice, ali ono, nesto mi je ostavio los utisak... Al ajde kazem nisam bas mnogo gledao pa necu da pricam i ovo sto sam rekao preterao sam, tako da mozda gresim...

Koji god spic da dodje, samo neka bude jak fizicki... Ne mogu vise da gledam kako nam se spic odbija od protivnickih igraca...

Samo, ako neko pomisli da treba da damo 1 milion za spica iz Madjarske, samo neka se seti Obre kobre, koji je tamo izgledao kao Ronaldinjo iz mladjih dana... Ja sam se pitao kako je moguce da ovaj covek, ne igra negde u zapadnoj evropi, a kad je dosao kod nas, jeste da mu pizon nije pruzio priliku, ali ni u mladom radniku se nije pokazao... Evo malopre sam gledao klip i bukvalno, covek Ronaldinjo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Ееее кад сам ја још рекао да Деспот долази...

Не видим ни један једини разлог због чега је он лошији од неког Хосе Арманда из 2. бразилске лиге који ај што је можда исти по квалитету,а заузимао би место странца. Ако је патка она астрономска плата коју је Деспот тражио и ако је плата ок,он је сасвим сасвим солидно решење уз Калушера.

Поред тога,сад лагано можемо да ангажујемо рецимо Тороа и да нас не боли глава и да размишљамо о томе да имамо 5 странаца,да ће један увек да се лади на клупи итд...

Пачеко,Чава,Торо,Деспот,Драго,Тодоровски+ постојећи играчки кадар кои се не продаје и кидамо се са Тотенхемом 70мин

Едит: заборавих смајли  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 19:25:05 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jest kidamo se sa totenhemom 70 min odma posto nas on pokida u prvih 20 minuta sa 3-0 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Ninkov na korak od Tuluza
Izvor: B92

Kako B92 nezvanično saznaje, kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov vrlo je blizu prelaska u francuski Tuluz.

Tuluz je, podsetimo, i prošle godine prema pisanju beogradskih medija bio zainteresovan za kapitena ’crveno-belih’.

Kako saznajemo, iako su za beka Zvezde već dugo zainteresovani na prvom mestu belgijski klubovi Briž i Anderleht, pa i turska Bursa, najkonkretnija ponuda u Ljutice Bogdana stigla je iz redova francuskog prvoligaša.

U pitanju je višegodišnji ugovor, finansijski daleko najpovoljniji od pominjanih do sada. Iako do potpisivanja ugovora ostaju još neki sitni tehnički detalji, sada ostaje samo pitanje da li neko od ostalih zainteresovanih klubova želi da uđe u trku sa Tuluzuom.

Ninkov ima 26 godina, a u Zvezdi je od 2008. godine kada je stigao iz Čukaričkog. U ’crveno-belom’ dresu nastupio je više od 100 puta, a četiri puta igrao je i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Zamena za Pavla Ninkova na poziciji desnog beka u Crvenoj zvezdi mogao bi da bude nekadašnji fudbaler Rada Aleksandar Todorovski koji prema pisanju beogradskih medija pokušava da raskine ugovor sa Polonijom i obuče ’crveno-beli’ dres.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 21:36:38 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Роби јуче дао интервју једном човечанском идиоту од новинара, и рекао пар занимљивих ствари. Писаније овог штакора занемарите. И да, прочитајте до краја Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Tog Tora ne mozemo da dovedemo i bez ogranicenja o strancima... Preskup je covek...

Ja bih vise voleo nekog brazilca nego Despotovica... Nesto mi ne uliva poverenje da ce to biti ozbiljniji pomak u odnosu na Kaludjerovica... A on i Kaludjerovic u istom timu nije realno... Zapravo Kaludjerovic ce ici sada...

Valjalo bi videti tog Mfelu... Slobodan je valjda igrac, znaci samo plata... Mada pitanje koliko ce da trazi...

Najbitnije je da zavrsimo sa ovim domacim igracima sada... Tj. odbranu i pojacati konkurenciju na nekim pozicijama... Npr. taj Stevanovic, moze igrati covek na vise mesta, to nam treba... To je ono sto donosi titulu, kompaktna ekipa...

Drugo treba nam jedan zadnji vezni koji je fizicki jak... I zadnji vezni i spic... Partizan nas je na snagu na sredini dobio 2 utakmice ovog proleca... Mnogo su nam bre mekani igraci u sredini bili... Dobro sad je dosao taj Chava onako debeo valjda ce biti bolje, ali bi trebao doci i jedan zadnji vezni zivotinja(ali i da zna da igra fudbal)... Zato taj Fernando, koji mi deluje onako zgoljavo mi nije bas najsrecnije resenje, al ajde, dobar je igrac valjda...

« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 21:47:57 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Treba nam Toro, moramo da imamo najbolju mogucu sredinu terena, a Ranko ako dodje bice sasvim dovoljan u napadu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 418 419 421 422 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.