Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 530703 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG 
Posle tri godine i 84 utakmice u dresu Crvene zvezde, došao je red da se Saša Stamenković otisne u inostranstvo.

Stameni golman, kako mu prezime i kaže, potvrdio je za MONDO da je u četvrtak potpisao dvogodišnji ugovor sa šestostrukim i aktuelnim prvakom Azerbejdžana, Nefčijem iz Bakua.

Dakle, osvedočeni Delija odlazi među crno-bele, sa kojima će napasti Ligu šampiona naredne sezone.

"Tačno je, jesu crno-beli, ali sam unapred tražio da mi naprave crveno-beli dres u kojem ću braniti i odobrili su mi to, samo da se zna", kaže Stamanković (26) za MONDO.

On je rođen 5. januara 1985. godine u Leskovcu, a u Crvenu zvezdu je došao iz kruševačkog Napretka leta 2008. godine. Od starta bio je standardan među stativama, sve do ovog proleća kada je trener Robert Prosinečki počeo da rotira njega i Bobana Bajkovića na crti, a potom je Bajković preuzeo mesto startera.

Stamenković je u više intervjua priznao da je za njegov status u prvom timu bila presudna "glupost", koju je napravio tokom prijateljske utakmice između mladih timova Crvene zvezde i Zenita, tokom posete premijera Rusije Vladimira Putina, kada je na poluvremenu otišao iz VIP lože i pridružio se grupi vođa navijača na severnoj tribini.

Sutradan, Crvena zvezda je igrala prijateljsku utakmicu sa Olimpijakosom u Pireju i Stamenković je trebalo da brani, pa mu je Prosinečki zamerio na tom gafu.

Ipak, Stamenković će među navijačima Zvezde ostati upamćen kao jedan od najstandardnijih golmana u poslednjih desetak godina, a potvrda toga stigla je na kraju sezone 2009/10, kada je uvršten u idealan tim Superlige. Ipak, sve to do sada nije bilo dovoljno za selektore nacionalnog tima, pa Stamenković posle nastupa sa olimpijskom reprezentacijom na Igrama u Pekingu 2008. godine nije potom pozivan među "orlove".

Možda će dobre odbrane na golu Nefčija približiti ovog 194 centimetara visokog čuvara mreže nacionalnom timu Srbije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
"Tačno je, jesu crno-beli, ali sam unapred tražio da mi naprave crveno-beli dres u kojem ću braniti i odobrili su mi to, samo da se zna", kaže Stamanković (26) za MONDO.

Kakav kompleks Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ko mu kaze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pazite se da vas taj kompleksas ne izbaci iz kvalifikacija za ligu sampiona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ako smem nesto dodat'...
Malog Dimitrijevica uopste ne treba prckati oko ocevog mu nasledja. Moj otac je najveci partizanovac koga znam. Vodio me onomad, kao klinca, na Partizan - Osijek. Strasan pljusak, kesa na glavi i neki 6-3 rezultat (otprilike). I?
Prc! Srce kuca za Zvezdu...

а што би га неко прцкао? ни први ни посљедњи који игра за нас, а навија(о) је за њих..

Bolje spreciti nego leciti...
Na par mesta sam procit'o da, kao u fazonu, nema sanse da on potpise za Zvezdu jerbo mu je matori legenda onog kluba.
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
četvrtak 9.06.2011 | 20:37
Dimitrijević prvi stiže u Zvezdu
Izvor: B92
Miloš Dimitrijević potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom u petak 10. juna u Medija centru Stadiona Crvene zvezde.

Ugovor sa 27-godišnjim fudbalerom potpisaće zamenik sportskog direktora Goran Vasilijević.

Dimitrijević igra na poziciji centralnog veznog fudbalera i sin je legendarnog fudbalera Partizana Zorana "Čave" Dimitrijeviće.

Rođen je u Beogradu 16. februara 1984. godine, ali je karijeru počeo u ekipi Nanta u kojoj je proveo osam godina, igrajući od 2004-2007. godine u prvom timu. Naradne tri godine Dimitrijević je igrao za Grenobl, da bi zatim došao u Rad, leta 2010. godine.

Za Rad je na 21 utakmici postigao sedam golova, a jedan deo sezone je proveo trenirajući u Veroni sa ekipom Kjevom. Dobrim igrama u jesenjem delu sezone Superlige Srbije "Mali Čava" je zaslužio poziv Vladimira Petrovića da debituje za "A" reprezentaciju Srbije.

Zbog povrede koju je zaradio baš u utakmici sa Zvezdom Dimitrijević je propustio da "upiše" nastup za nacionalni tim u meču sa Bugarskom 17. novembra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pazite se da vas taj kompleksas ne izbaci iz kvalifikacija za ligu sampiona.

Oce...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson Т280i
Ako smem nesto dodat'...
Malog Dimitrijevica uopste ne treba prckati oko ocevog mu nasledja. Moj otac je najveci partizanovac koga znam. Vodio me onomad, kao klinca, na Partizan - Osijek. Strasan pljusak, kesa na glavi i neki 6-3 rezultat (otprilike). I?

Јбг кад јна нема кров  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Кадафи је тамо ћирилични Ђора, онај латинични је кретен.

Мај нига Smile Smile

Ја сам једини прави Ђора, све остало су копије Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ako smem nesto dodat'...

Јбг кад јна нема кров  Smile

Taj fazon...  Smile

Inace, "tetak" i ja smo jedini zvezdasi u familiji. Pa kad su familijarna okupljanja (citaj: svadbe, slave i rodjendani) i svi se usikamo, tata se crveni od pitanja: "Kako si samo mog'o da dozvolis da ti sin navija za Zvezdu?!"
A on ce: "E, jebiga..."
Dok ja rokam karton vinjaka i kontam da mi nije, slucajno, kapn'o domaci ajvar na dres...
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.