Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 614497 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ај брате није то тако стварно, невезано за овај случај (чист гол је у питању, свима је јасно и нико није ни спорио, осим судије  Smile ) ако играч из офсајда крене ка лопти али не утиче на игру то је офсајд зато што само његово присуство утиче на игру, дефанзивац не зна у секунди да ли је у офсајду или не, креће ка њему, голману се јавља у глави да има још један нападач који иде ка голу, помоћни можда погледа тог играча уместо нешто друго на терену.... 1000 фактора има, прича вам је неозбиљна скроз, немојте се расправљати о таквим стварима.

Ал си згужвао причу јбт. Smile

Играч који је у пасивном офсајду мора да утиче'-утиче на игру,е сад,има хиљаду начина на који он може то да ради,али не бих улазио тако дубоко у мозак као ти.  Smile

Једно је сигурно,да су и Борха и Бајковић имали жељу за игром,релеванте чињенице да се свира офајд... Smile

Мада,једноставно,неко има дугме... Smile Smile

« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 11:39:59 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
LG L9
Ninković u Zvezdi? Teško...

Zvezda želi Miloša Ninkovića, ali, po svemu sudeći, srpski reprezentativac neće pojačati crveno-bele. Kijevski Dinamo ozbiljno računa na njega.

Robert Prosinečki se tokom ove sezone "ispalio" na konferenciji za novinare, kada je, saopštavajući sastav Crvene zvezde za jedan prvenstveni duel, umesto prezimena Ninkov rekao Ninković.

"Uh, otkud mi to? Mislio sam Ninkov. A Ninković će od leta", ispravio se potom Prosinečki i napravio šalu.

Nije šala, međutim, da je Zvezda odavno zainteresovana za srpskog reprezentativca, igrača kijevskog Dinama.

Ninković je osvedočeni zvezdaš, nedavno je dobio i člansku kartu Crvene zvezde. Ipak, teško da će Ninković pojačati Zvezdu u skorije vreme.

“Pre dva dana sam razgovarao sa trenerom Sjominom i rekao mi je da najozbiljnije računa na mene u narednoj sezoni u kojoj Dinamo želi ne samo ulazak u Ligu šampiona, već i plasman u osminu finala. Šef mi je saopštio i da neću igrati u preostala dva kola kako bih se potpuno oporavio od povrede, a na meni je da tokom kratke pauze koju ćemo imati ojačam i da spremno dočekam pripreme. Zbog svega toga, moj odlazak iz Kijeva, u Zvezdu ili neki drugi klub, ovog leta je izuzetno teško izvodljiv”, rekao je Ninković za "Sport".

On je dodao da mu je drago što Prosinečki ima pozitivno mišljenje o njemu, ali da je dolazak u Zvezdu trenutno nerealan.

Srspki reprezentativac ima ugovor sa kijevskim Dinamom do juna 2013. godine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Samo sto pre da nas svi odjebu, da nas nezavaravaju sa tim ekstra igracima Smile
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 5310
Mozda Adza dovodi Deivida de Souzu ili Daniela Carvalha Smiley
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Sagem xg6
Dobio i clansku kartu. To se cekalo. Djuro?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Stvarno, ja ne mogu da verujem da jos nije potpisao za Partizan. Pricamo o njemu vec toliko dugo i pokusavamo da ga dovedemo... Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 13:35:20 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Док чекамо да Милош Нинковић заврши преговоре са Партизаном, још једна ексклузивна информација и фотографија за навијаче Црвене Звезде.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Da je JSL kriminalno,nelegalno takmicenje to je jasno svima.
U upravnom odboru JSDP
http://www.partizan.rs/123-upravni-odbor/ su
Dragoljub Vukadinović, predsednik Holdinga „Metalac“ G. Milanovac-prvi covek Metalca i njihov glavni finansijer.
Milun Todorović, Auto Čačak-glavni covek Borca.
Skupstini partizana Dzomba Hajduk.
Zamislite da u Interu sedi Maurizio Zamparini a Massimo Moratti mu objasnjava da sledeci mec protiv njegovog Palerma je vrlo bitan za Inter.
Silazi Zamparini u svlacionicu i objasnjava Javier Pastoreu da ne zapinje bas mnogo.
Ko onaj nesretnik iz Borca sto mu Milun auto cacak ostade duzan pare
Kako bi Federazione Italiana Giuoco Calcio reagovala na ovaj konflikt interesa.Sutnuli bi ih u drugu ligu
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
mob
SonyEricsson W810i
Ninković u Partizanu ?

Uprkos nedanom interesovanju Crvene Zvezde, po svoj prilici, reprezentativac će se iz kijevskog Dinama preseliti u redove - večitog rivala.

Da li će još jedno potencijalno pojačanje Zvezde završiti u Partizanu? O Milošu Ninkoviću kao potencijalnom pojačanju se pričalo od kad je Robet Prosinečki seo na klupu našeg najtrofejnijeg kluba. Međutim, kako dogovori nisu privedeni kraju, u igru je ušao i aktuelni šampion države. Nakon Volkova, koji je takođe najavljivan kao buduća uzdanica crveno-belih da bi na kraju završio u Partizanu, i Miloš Ninković je na najboljem putu da zaigra u crno-belom dresu!

-Još uvek smo daleko od realizacije, ali nadam se povoljnom ishodu i po mene i po Partizan. Za Dinamo me veže ugovor, ali to ne mora biti nepremostiva prepreka. Partizan je na sto izneo konkretnu ponudu, za razliku od nekih drugih klubova. - rekao je Ninković očigledno aludirajući na navodno interesovanje Crvene Zvezde.

-Prija mi što me Robert Prosnečki ceni, ali on ne dovodi igrače, već je za te poslove zadužena uprava. Ja nisam imao nikakve kontakte sa Crvenom Zvezdom, sem onoga što sam saznao iz medija. - objašnjava čitavu situaciju srpski reprezenativac.

Na pitanje da li je upoznat sa slučajem Vladimira Stojkovića, kojem je po dolasku u Partizan oduzeta Zvezdina navijačka karta, da bi kasnije od strane Delija doživljavao brojne neprijatnosti, Ninković odgovara:
-Nemam takav problem. Ja sam profesionalac, a siguran sam da mi navijači Zvezde neće praviti neprijatnosti. Ipak ja nikad nisam igrao za Zvezdu, a mnoge moje izjave nisu korektno prenesene u medijima. Tačno je da navijam za Zvezdu ali ne vidim zašto bi to bila prepreka da zaigram u Partizanu, pa neću biti ni prvi ni poslednji - iskren je Ninković.

Da li smo na pragu još jedne senzacije, odgovoriće vreme. Srbiju trese još jedna transfer groznica - sa kakvim ishodom ovaj put, saznaćemo ubrzo.

Smile Smile Smile Smile

JEBI ĐURO  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 16:27:49 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.