Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 614730 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 1100
Макар ће сад имати нормално ћирилично исписано име на дресу.
Хахаха који си ти лудак, од твојих коментара се највише кидам  Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Odlicno dobijamo kvalitetnog levog ili centralnog beka.
Iskusni centralni bekovi donose prvenstvo
Ne placamo dinara obestecenja jer dolazi kao slobodan igrac.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 03:24:31 od superbrko »
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Wave II
Да, а плата 400 000... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
No pain, no game...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ako igrac krene ka lopti aktivira se iz pasivnog ofsajda.
Nego, ne znam sta vam toliko znaci da stranac ima cirilicno ime na dresu. Nista ruznije mi nema nego kad vidim cirilicno ispisano ime i to jos u originalu (a ne kako se izgovara)!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ako igrac krene ka lopti aktivira se iz pasivnog ofsajda.

Имаш дугме и активираш,јел?

Играч мора да утиче на игру,а жељом то свакако не ради...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ај брате није то тако стварно, невезано за овај случај (чист гол је у питању, свима је јасно и нико није ни спорио, осим судије  Smile ) ако играч из офсајда крене ка лопти али не утиче на игру то је офсајд зато што само његово присуство утиче на игру, дефанзивац не зна у секунди да ли је у офсајду или не, креће ка њему, голману се јавља у глави да има још један нападач који иде ка голу, помоћни можда погледа тог играча уместо нешто друго на терену.... 1000 фактора има, прича вам је неозбиљна скроз, немојте се расправљати о таквим стварима.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Lukić: Nasilje nad Crvenom zvezdom!

Vladan Lukić optužuje i traži "Kalčopoli" i u srpskom fudbalu! "Zvezda igra najpoštenije i najčasnije. A protiv našeg rivala ne grizu svi", kaže predsednik Zvezde.

Crvena zvezda je daleko od titule šampiona Srbije, četvrtu godinu zaredom. Ali, u Ljutice Bogdana smatraju da je tako moralo biti u "neregularnim uslovima", da je i u ovoj sezoni viđeno sudijsko iživljavanje nad najtrofejnijim klubom i da je stoga i u srpskom fudbalu potreban jedan "Kalčopoli"!

Sve ovo dolazi iz usta predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića.

Nekoliko dana posle remija na Karaburmi sa OFK Beogradom (0:0) koji je crveno-bele usporio u jurnjavi za Partizanom klub iz Ljutice Bogdana je uložio žalbu na suđenje (žale se da su uskraćeni za dva penala i da je gol Andrije Kaluđerovića potpuno čist i da nije bilo ofsajda).

Lukić se na tu žalbu nadovezuje:

"Pre mesec dana sam upozoravao,alii tokom jeseni na neregularnost. Tada su svi govorili: 'vidi šta priča ovaj'. Na žalost svih zvezdaša, moje reči niko nije ozbiljno shvatio, a crne slutnje su se obistinile. Pogledajte šta se dešava, pokradu nas, zamene teze, pričaju da kukamo i prave nas ludim. To rade konstantno. Trude se na sve načine da svoje nedelo opravdaju pred običnim svetom koji dolazi na utakmice, i to, uglavnom, Zvezdine", rekao je Lukić listu "Kurir".

Lukić kaže da je ovo već viđeno i da se "nasilje nad Zvezdom vrši godinama".

"To se ne dešava samo nama već i ostalim klubovima. Nedela su posebno kulminirala ove godine. Za nekoliko dana imaćemo stav o ovom pitanju. Sve ovo što se dešava na našu štetu zahteva ozbiljnu borbu, a mi ćemo videti kako i na koji način. Snimci sa naših utakmica sve govore, ne treba ja da pričam", dodao je predsednik Zvezde.

Lukić se zalaže da se u srpskom fudbalu sprovede "Kalčopoli" - akcija koju su italijanske pravosudne vlasti organizovale u italijanskom fudbalu zbog raznoraznih neregularnosti i nepravilnosti (mnogi veliki klubovi tada su preseljni u niže rangove takmičenja poput Juventusa i Milana).

"Tako nešto bi nam bilo potrebno. jer je mnogo nesportskih stvari u srpskom fudbalu. Evo, nudim odgovornim licima da prvo krenu od nas, od Crvene zvezde, od mojih saradnika i mene", kaže Lukić i ističe da Zvezda igra "najpoštenije i najčasnije"

"Za razliku od nekih, mi nemamo nijednog prijatelja u našem upravnom odboru koji je i na sličnoj funkciji u nekom drugom klubu. Nama je prijatelj Vojvodina, koja nas umalo pobedi zimus, OFK Beograd, koji nas zaustavi u borbi za titulu, Javor, koji nas prošle sezone pobedi u Beogradu, Napredak, sa kojim smo odigrali 1:1 u Kruševcu. Protiv nas svi igraju sa istim žarom, a ne bih mogao da se zakunem da je isto i kad neki drugi igraju sa našim rivalom", jasno je na koga misli Lukić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Тачно наш пријатељ је напредак 1-0 на полувремену,пих што не одигра клаџу са млађаним Бином......па тај прелаз и покупим паре,сад би имао да купим себи огрлицу ако нешто згрешим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.