Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 613447 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sta fali tenku s tockovima?  Smile Smile Znate vec sta sam hteo da kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
У реду Ђио, нека буде како ти кажеш. Ето, уживај у убеђењу да сте нас надиграли у равноправној борби ил шта већ, а ја ћу да упамтим за следећи дерби да знам од старта шта да очекујем од гробара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Niko nigde nije rekao da smo vas nadigrali. Decko rece da je normalno da najbolji igrac dobije najvise batina. Jel si video nekad na nasoj temi da se prica kako su Moreiru namerno tukli? Naravno da nisi jer je to normalna stvar.

Ova vasa budala kaze da ima modrice... e tu zamalo da povratim... sta sad, Isah, primera radi, sutne Lazovica i napravi mu modricu... i kako sad to ide... on je njega namerno "povredio"? Znaci zamalo da povratim.

A svako od vas ko je bar nekada igrao veliki fudbal (bilo opstinski, bilo nesto ozbiljniji) bi trebalo da zna da obicno najbolji igrac dobije najvise batina.
Secam se da je bilo neko istrazivanje pre par godina (tacnije, kada je Nedved igrao u Juventusu)... a to istrazivanje je kazalo kako su Nedved i Toti bili igraci sa ubedljivo najvise pretrpljenih faulova u Seriji A.
Nece da prave faulove nad Toricelijem kad pola utakmice lopta kod Rui Koste, pobogu.

Mislim ono, pisite vi saopstenja, radite sta hocete... samo, sto rece Djofreza, i Moreiru tukli al to tada nije bilo zanimljivo...

Svi gledate Evropski fudbal u mnogo jacim ligama od ove... i da, Jaja Ture ce pustiti Runija da se okrene ka golu... samo ako ce ga pustiti.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 00:28:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ajde bre bezi trebali ste da dobijete 5 kartona u prvih 15 minuta, ja razumem da vi volite partizan, ali preterujete mnogo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
dace bob da se u cetvrtoj rundi sastanu sa dinamom pa da im maminho opet jebe mamu maminu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ajde bre bezi trebali ste da dobijete 5 kartona u prvih 15 minuta, ja razumem da vi volite partizan, ali preterujete mnogo...
Pa za to krivite sudiju a ne igrace Partizana... mada, nisam bas nesto video da je trebalo da nam se da toliko kartona al ajde...

Bas cu da odgledam prvih 15 minuta sutra pa da vidim te varvare...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Што ми сад који курац помињеш Аџића и шта је он рекао? Шта ме боли курац, разговараш самном а не са њим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Систем пада ако у њему нема квалитета. Звезда разбуца двапут Партизана, онда скрљају јединог квалитетног играча и систем више не вреди јер је противник довољно квалитетнији.

Empty, preneo sam ovaj citat ovde da ne pisemo o tome na Mancesterovoj temi...samo mi reci na koja dva Zvezdina razbucanja Partizana mislis. Revans kupa je prvi, a reci mi drugi slucaj???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
dace bob da se u cetvrtoj rundi sastanu sa dinamom pa da im maminho opet jebe mamu maminu Smile Smile

Malo nebulozan komentar, iskreno se nadam da si se salio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Прво полувреме прве утакмице. Мада прецизно говорећи то није било разбуцавање, неки лаганији термин треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.445 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.