Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 612580 puta)
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5
Jako slaba igra u drugom poluvremenu, Jevtica bolje nek posalju da  rudari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Prosinečki: Koliko lopti su samo prodali Tošić, Ćosić i Adi

"Večiti derbi" koji će po mnogima biti presudan u borbi za titulu u Jelen Superligi pripao je Partizanu. Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki bio je veoma nezadovoljan igrom pojedinaca iz svog tima.

- Čestitam Partizanu. Bio je bolji, više želeo pobedu i odigrao muški. Imali smo dobre prilike u prvom poluvremenu i da smo uspeli da ih realizujemo, sve bi bilo drugačije. Povreda Evandra je bila veliki hendikep, jer smo izgubili kreativnost na terenu - kazao je Prosinečki i prokomentarisao činjenicu da pojedini igrači nisu igrali na standardnim pozicijama.

- Sve je bilo dobro u prvom poluvremenu, imali smo dve stoodstotne prilike i ponavljam da smo ih iskoristili sve bi bilo drugačije. Zato nisa hteo ništa da menjam. Međutim, mnogo se grešilo i bez potrebe ispucavalo, pogotovo u situacijama kada protivnik nije napadao. Tošić je 75 puta pogrešio pas, a Ćosić je 75 puta slao duge lopte. Hteo je da igra kako on hoće, a ne kako smo se dogovorili. Kada je Adi ušao, dodavao je lopte u noge protivniku. I bez povrede Evandra bilo bi isto.

Trener crveno-belih je dodao da je ekipi nedostajala podrška navijača navijača koji su bojkotovali derbi zbog Velike subote.

- Nedostajali su nam navijači, ali ja tu ne mogu ništa. Nismo zbog toga izgubili, ali sigurno da bi smo sa njima imali snažan vetar u leđa - zaključio je Prosinečki.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
@Jaksa

Naravno da imamo kvalitetniju ekipu, ali jebes ti to kad su nam rusili svakog igraca koji napravi 2 kontakta sa loptom!
Sudija je i ovako podelio 10 kartona, a sta mislis koliko je trebalo da bude realno? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mislim da je Empty jedini razuman sad ovde, treba biti uz tim kao i do sada.Pre par meseci smo pricali da samo zelimo igru a sad od jednom nam krivi svi sto nismo prvaci.Sudjenje je bilo ok, jbg mora i sudija da pogresi nekad.Bilo je malo domacinsko sudjenje ali to je ocekivano.Jeste se sjebo Prosinecki sa sastavom i izmenama, bila je tu i povreda Evandra ali mora da se ostane uz tim i folozofiju koju smo gurali celo prolece.

Fredi na kojoj ti planeti zivis, da prodamo 15 igraca?Racun je u blokadi, jedva smo sastavili i ovakav tim.Ta prica na leto da dovedemo dobre igrace umesto ovih ne pije vodu i cita je budalastina kojom samo lazemo sebe.Realnost je da moramo da se drzimo ovog tima i trenera uz par osrednjih pojacanja, da vezbamo i ucimo, sto igraci sto navijaci.
ajd lepo procitaj sta sam rekao
kome ce mo mi prodati 15 balvana i kako naci 7 dobrih igraca da bi imali pravu ekipu
to nam je problem koji treba da resimo nicim se ja nezanosim niti ocekujem preterano od pojacanja koje cemo naci
jer verovatno cemo dovesti jedno 7-8 adzicevih obrica i mozda jednog dobrog na preporuku ramba ili rajevca ili tako nekog

@Roki
nemogu navijaci da vode zajednicu i da prave raspored oni su tu zbog podrske svojim klubovima i to treba da im bude jedini zadatak sa moje tacke gledista (da znam komunsta sam,nevernik,bludnik ili kako su me sve nazivali ovih dana  Smile  sta ces kad nisam najveci hriscanin na planeti  Smile )
bez da ulazim u dalju raspravu nije tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 4
Јесте Евандро врло битан али ми смо добро играли и послије њега, он је изашао у 25-ој минути

Аха значи нисмо моментално изгубили игру већ су нас постепено преузели. Исти ђаво. Евандро је Звезда. Са Евандром ми би ово највероватније добили јер смо таман почели да успостављамо контролу на средини.

Знам ја да би са њиме доста боље било, и нисам могао да вјерујем кад сам видио да излази и тада сам чак мало изгубио наду. Али ако је стварно тако да је он Звезда, чему онда ми да се надамо и у будућности уопште ако не можемо без њега никад ништа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jeste evandro bitan,al je zvezda i posle njegovog izlaska stvarala prilike u prvom poluvremenu... Orijentacija i postavka igre od starta je bila problem i to je to... A pogotovu orijentacija u drugom poluvremenu...

« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 21:53:19 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

sasvim običan tip

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ma atmosfera na stadionu nije dala nikakvu prednost partizanu, mozda minimalnu...

Apsolutno je jasno da je Prosinecki kriv, i treba jasno reci ko je kriv, a ne pricati neke gluposti...

A ti mi Empty reci kakve je to kreativce u timu imao Partizan, posle izlaska Ilica...

Apsolutno sam siguran da oni nemaju bolje igrace, a videlo se i protiv Vojvodine i Spartaka koji je to (ne)kvalitet...

Prosinecki je ucinio sve sto je mogao da izgubi ovu utakmicu, i meni nije jasno sto je to problem da se kaze...

Upravo je taj Prosinečki zaslužan da ti, a s tobom i svi mi danas razmišljamo o pobjedi nad Partizanom i o eventualnoj tituli. S kojim pravom pametuješ ovdje po forumu i glumiš nekakvog velikog znalca? tko je tebe postavio na mjesto sa kojeg se nešto odlučuje? mislim da nije nitko, ali ti i dalje soiliš pamet i praviš se veći papa od pape a da s mozgom veze nemaš. koje ti komplekse gajiš pa da misliš da si najpametniji? Robertu Prosinečkom svaki pravi navijač treba skinuti kapu i biti sretan što je došao gdje je došao, jer samo će vrijeme pokazati koliko će kao trener biti velik. Ono što je čovjek napravio u ovo kratko vrijeme nemože se mjeriti ni sa titulom, ni sa bilo kojom pobjedom u derbiju. nakon dugo vremena oko Zvezde se osjeća pozitivna energija za koju je največim dijelom zaslužan baš on. uostalom, da je čovjek i pogriješio, ko mu to nakon svega ima obraza zamjeriti? Možda takvi kao ti, koji zaboravljaju kako je bilo prije njega i koji gledaju samo trenutno stanje stvari. Robi je budučnost i Zvezda sa njim na čelu nema razloga za brigu. neka pogriješi još 100 puta ali ja nemogu protiv njega jer znam da to nije ispravno. A takve kao ti, razmažene i nezahvalne treba po kratkom postupku dovesti redu sa par šamara iza oba uha.Poslije prvog kiksa prvi dižete glas. Ti si balavac, prepotentan i bahat!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Naravno da imamo kvalitetniju ekipu,

Smile Smile

Cestitam vam... na borbenosti... stvarno su se momci borili Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Али ако је стварно тако да је он Звезда, чему онда ми да се надамо и у будућности уопште ако не можемо без њега никад ништа?

А шта си ти очекивао, да догодине јуришамо на групе ЛЕ са Кадуом Микићем и Јевтићем? Smile Надамо се бре да ћемо се појачати, да ћемо довести још једног као он + једно лево крило честито па редом, има времена колко оћеш. Ово овако је довољно за нашу лигу, под условом да нам не масакрирају играче. Пошто су Евандра сломили па тако добили текму значи да је потребан још један играч да не би од једног јединог играча зависили.

Сума сумарум - надамо се новој екипи за једно 2 године рецимо. Бар се ја томе надам. Не планирам да гледам овакве балване још дуго, неће то дуго моћи овако. Не мислиш ваљда да ће Роби са њима да настави да кида. Ово је људи максимум, ово је жешће лимитирана екипа и Роби је исцедио квалитет колико је могао. Потребни су му фудбалери убудуће.

едит: Јбт Јакшо како не читаш шта пишем.. или читаш ал ти није уопште до полемике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

@Klip
Citat
Станоје је га је избацио како га је избацио, и сад је дрољетина ал је у исто време и шампион. Нека му.

Kako te nije sramota to da kazes?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.