Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 616691 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
sa rsb-a:

Citat
Vilotic je pre utakmice imitirao Roberta, dal u sali ili u zbilju jos se tacno ne zna. Robert ga je stavio u sastav, i sacekao da se zavrsi utakmica. Posle utakmice mu je saopstio da mu oduzima kapitensku traku zbog ponasanja pre utakmica i jos par situacija u kojima je Vilota podbacio. Vilota je besno reagovao ( iznapusavao bi bio pravi ulicni izraz), usao u tezak verbalni sukob sa Robertom, posle cega ga je uz oduzimanje trake, Robert odstranio iz ekipe.
Citat
- Želeo bih ovim putem da se izvinim saigračima, stručnom štabu i navijačima. Ako sam nečim uvredio autoritet i ličnost trenera Roberta Prosinečkog, kajem se zbog toga. Najiskrenije, to mi nije bila namera, jer sve što sam radio i radim, posvećeno je želji da se ostvare ciljevi, kako klupski tako i lični, a to je u ovom slučaju isto. Nadam se da ću u narednim danima imati priliku da razgovorom razrešimo ovu situaciju, a ja sam spreman na bilo koju eventualnu sankciju od strane trenera i kluba. Ja ću svojim daljim zalaganjem, trudom i odnosom ispraviti ovu grešku – rekao je Vilotić
Просинечки је никакав тренер.
Нема појма о ничему, тако да Вилотић није издржао да му то каже.
Citat
Ako ne dodje Dragutinovic gotovo sigurno ce Micko i Savio igrati stopere
Мислиш Каду?  Smile   Smile    Smile
Рајо Б. још верује да може га неком продати, па притиска ''жутог''. А овај се као не да. Smile

Стварно Цигани, јер ви видите на шта вам личи клуб?

На шта вам личи цело СД?
« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 14:01:44 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
setaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Iliti recima jednog naseg clana(mislim da je marniko): "Misevi out".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Tako je, misevi out  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ok, izvinio se, za sve ponudjene verzije pomenutog dogadjaja izvinjenje ovog tipa bi trebalo da bude dovoljno.
Vilota je mlad momak, koji je prosao tezak period, valja mu oprostiti.

Vesovic Vilota Dragutinovic Tosic

Ovo bih voleo da gledam na jesen...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sagem jeftini
Ma iznervirala me ova vest i onda se jos ovaj hrvat pojavio sa nekim pricama o rasizmu...
Kreten toliko mrzi Srbe da je morao da dodje i napise kako je sigurno Vilota vredjao Robija zato sto je hrvat. Smile
Retard me samo jos vise iznervirao...

Ja sam to predpostavio po žustroj reakciji Prosinečkg koja nije tipična za njega. Mora bit nešto gadno da on izbaci kapetana momčadi i k tome jedinog stopera kojeg ima tjedan dana prije početka sezone i da ultimatum ja ili on zar ne?

I prema pisanju na drugim forumima bio sam u pravu dakle

- ovaj kasni na bus
- imitira parodično Prosinečkog pred tablom. A znate kakve razne tikove ima Prosinečki, ruke i glava su mu nonstop u pokretu i više djeluje kao nekakav narkoman jer nikako da bude miran. 
- vrijeđa Prosinečkog na nacionalnoj osnovi i prijeti mu nakon utakmice

Upitno je kolko sebe Prosinečki smatra Hrvatom jer ić trenirat CZ je isto kao da Palestinac trenira neki židovski klub.

Prosinečkog ne smeta četnička ikonografija zvezdinih navijača koja je sama po sebi anti-Hrvatska (nakon odlaska trenirat CZ u Hrvatskoj se njega više baš i ne smatra Hrvatom ...) tako da možda  nije vrijeđanje na nacionalnog osnovi razlog ovome već onaj dio gdje mu je prijetio ako ti je to utjeha.  Smile

Tko je manadžer tom Vilotiću?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
Nemoj ti mnogo da verujes tome sto citas, do juce su svi mislili da je Vilotic jedan od najboljih igraca u Zvezdi i to mislim po karakteru, a ne fudbalskom umecu.
Sta se stvarno desilo mozda necemo nikad saznati, ali siguran sam da je sve ovo sto se sad navodi obicna izmisljotina...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sagem jeftini
Nemoj ti mnogo da verujes tome sto citas, do juce su svi mislili da je Vilotic jedan od najboljih igraca u Zvezdi i to mislim po karakteru, a ne fudbalskom umecu.
Sta se stvarno desilo mozda necemo nikad saznati, ali siguran sam da je sve ovo sto se sad navodi obicna izmisljotina...

Prosinečki je bio sretan ko curica kad je postavljen za trenera makar je znao kakva će bit reakcija u HR na to.
Lik je čak počeo planirat preseljenje familije u BG.  Smile

On je znao da njegovo postavljanje za trenera nije glatko prošlo među Delijama i da su mu zabranili dovođenje asistenta i Kramarića jer su Hrvati.

Već tada je znao da visi o tankoj niti i sad daje ovakav ozbiljan ultimatum koji je dvosjekli mač. Ako izbaci ovog bit će kriv jer ste ostali bez stopera, a ako ga vrati jebo je ježa u leđa jer ode mu autoritet.

Za lika koji se tolko veselio treniranju i puno toga proguto u tu svrhu moralo je bit nešto stvarno ozbiljno jer on ovdje gubi 100%.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

prosinecki je vise dao Zvezdi nego cela uprava i svi igraci zajedno
ako hoce moze i adzica i lukica da otera sto se mene tice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.