Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 650634 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Okej, neupućen sam, u pravu si Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Који је па вама.
Једни запели да се претило, као да су део породице Шћеповић, па знају 100% поуздрано. Други запели да није, иако нема ничег невероватног у томе да се претило.
У сваком случају битно за нас је да није дошао, то да ли се претило или није мање је битно.
Ја бих први запретио играчу да нешто тако покуша, а да сам део управе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Ја бих први запретио играчу да нешто тако покуша, а да сам део управе.

Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Cosic odlazi sa reprezentacijom u Rumuniju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Motorola GLEAM
Žrtva visokih temperatura: Teniser Vuk Jeremić prešao na fudbal

Intimni prijatelj Novaka Đokovića kojeg ne ispušta iz usta, predsednik Unije teniskih profesionalaca, a u slobodnim trenucima ministar inostranih poslova – Vuk Jeremić je našao snagu i motiv da pokloni interview svom omiljenom nogometnom magazinu „Zvezda Srbija“ gde je svašta priznao: da voli Zvezdu više od svega, da mrzi Partizan, da je maja 1990. bio na pičvajz-utakmici na Maksimiru, da je danas omekšao, a možda i sazreo, da će Đokovićev trijumf biti trijumf Srbije, da će, konačno, proći godine golgote i da će onda – i Zvezda ustati. Ovo štivo koje ne preporučujemo mlađima od 39 godina, čitaćete u jedino mogućem, ozabavljenom obliku

OTKAD NE ZNAM ZA SEBE, VOLIM ZVEZDU, CRVENU:  Ne sećam se nijednog perioda svog života u kome nisam bio potpuno svestan te ljubavi. Ne sećam se trenutka kad sam počeo da navijam za Zvezdu kao što se ne sećam onog u kome sam počeo da jedem ili da se kupam. A zaista ne razumem pitanje „Zašto Zvezda“. Kako zašto? Da sam partizanovac, onda bih morao da objašnjavam i da se pravdam.
PRVA EROTSKA ISKUSTVA S LOPTOM: Išao sam na svaku Zvezdinu fudbalsku, košarkašku i rukometnu utakmicu. Nekad i na odbojku. Sve u Beogradu, a više puta sam bio i na gostovanjima. Ne sećam se mnogo ljudi iz moje generacije koji su odgledali više utakmica.

UVEK ZAPAD, NIKAD SEVER: Moram da priznam da sam na Marakani išao na Zapad. To je bio dogovor s roditeljima – oni su me puštali na sve utakmice, ali na zapad. Na sever sam išao samo kad se igralo na stadionu JNA.

NEREDI U ZAGREBU ODVELI ME U EMIGRACIJU: Utakmica u Maksimiru (maj 1990)  bila je jedan od prelomnih momenata u mom životu, zbog posledica koje je imala na njegov dalji tok. Ja nisam planirao da se selim u inostranstvo, gde su živeli moji roditelji. U tom trenutku bio sam srednjoškolac. Dogovor je bio da završim srednju školu u Beogradu. A onda je došla ta utakmica. Bio sam na njoj. Otputovao sam tamo s navijačima. Vozom, naravno. Moji roditelji nisu znali da ću ići. Pretpostavljao sam da me ne bi pustili, a nisam sebi mogao da dozvolim da ne odem na tu utakmicu. Tamo se desilo sve što se desilo, a moji roditelji su naknadno saznali da sam bio u Zagrebu. Posle toga sam bio primoran da im se priključim u Engleskoj, što nije bio plan.

U HLADNOJ ENGLESKOJ TOPLO SAM PATIO ZBOG ZVEZDE: Ne verujem da bih studirao na Kemridžu, a posle toga na Harvardu, da se nisam tada odselio, odnosno da nije bilo te utakmice na Maksimiru. Nikad je neću zaboraviti. Nije tamo bilo prijatno, baš kao ni naređenje roditelja da im se priključim. Jako sam patio što sam otišao iz Beograda. I zbog prijatelja, i zato što više nisam mogao da idem na Zvezdine utakmice. 

ZVEZDA PRVAK EVROPE – DUHOVNA VERTIKALA PSIHIČKE HORIZONTALE VLASTITOG UMA: U Bariju nisam bio, jer sam dobio upalu pluća i morao sam da ostanem u krevetu. Ali do dana kada, ako Bog da, budem dobio dete, u mom životu ne verujem da će biti srećnijeg dana od Barija. On je, verovatno, najznačajniji momentat u sportskoj istoriji Srbije. 

MEĐUTIM, JEBIGA: Jedino što možda moglo da se sa tim uporedi je dan kad će Novak Đoković postati broj jedan u svetu. To će za Srbiju i njen ugled u svetu biti jako značajno. Jer ceo svet je znao te 1991. ko je prvak sveta, kao što ceo svet zna ko je broj jedan u tenisu.

OD HARVARDA, DVA PUTIĆA: Mi kao zvezdaši imamo poseban odnos sa Mančester junajtedom, ali je moje društvo u Engleskoj navijalo za Totenhem, za koje je tada igrao Klinsman, a pre toga Gaskojn. Zato i dan danas volim Totenhem, a Mančester je deo Zvezdinog nasleđa. Nisam išao na utakmice, tamo je bilo mnogo skupo, a nisam baš bio pri parama dok sam studirao. 

FLJAMURTARI, MOJA NADA: Pre sam principijelno navijao za svakoga ko igra protiv Partizana. Uključujući i Fljamurtari. Sada sam omekšao, možda i sazreo. Kad Partizan igra sa strancima, navijam za njih. Tako nekad nije bilo.

SVETSKI STUB SRPSTVA: Ogromna većina ljudi koje sam sretao u diplomatskom poslu po raznim meridijanima su znali za Zvezdu – od Urugvaja do Japana. Nema mnogo daljih tačaka sveta od Beograda nego što su Tokio i Montevideo. U ukupnom smislu, samo je još Novak Đoković toliko poznat pojam. Za Zvezdu znaju svi koji prate fudbal, a to je velika većina. U Americi je Nole veća marka od Zvezde, jer tamo ne igraju fudbal toliko. Ali, Zvezda je po mnogo čemu stub, simbol ove zemlje i naroda.
OH, TE STRAŠNE GODINE SRPSKE GOLGOTE BEZ NAŠE KRIVICE: Zvezda i Srbija su, po meni, dva jako bliska i povezana pojma, i u neku ruku dele sudbinu. Prošlo smo kroz užasno težak period, i kao Srbija i kao Zvezda. Pošto sam ja optimista i nadam se da Srbiju čekaju bolji dani, to važi i za Zvezdu. Nemam mnogo prilika da odem na stadion. Ali, optimista sam. Kad se vratimo kao država, kao narod, na mesto koje nam pripada, nakon godina golgote, apsolutno sam siguran da će renesansu Srbiju pratiti i renesansa Zvezde.

Izvor: E-novine
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Чика Пера сабија Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
pa to tacno nema vecih lesinara od ovih franjevaca Smile znaci ladno su poslali ponudu  dragutinovicu Smile Smile
a jevta inace prodat za 750k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia c6
sad citam na mondu da dolazi kod nas, pravo sa suncanja....

http://www.mondo.rs/s211045/Sport/ZVEZDA-_Drago_stize_pre_Adija.html
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson 
pa to tacno nema vecih lesinara od ovih franjevaca Smile znaci ladno su poslali ponudu  dragutinovicu Smile Smile
a jevta inace prodat za 750k
Otkud ti to da su poslali ponudu dragutinovicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Ма бре не ложите се јеботе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.