Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 571 572 574 575 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 618478 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Ma ok, Bože moj, nema veze, nego ko još pridaje pažnju komentarima ispod vesti na sajtu Blica, Kurira, Alo-a i slično...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Potrudicu se da Stefan ne zakljuci da sam pio...  Smile

Ovako, ovo je ono sto trenutno imamo...

GK: Bajkovic, Kirovski, Vesic
CB: Vilotic, Cosic, Mihajlovic
LB: Tosic, Reljic
RB: Mikic, Stojkovic
DM: Kovacevic, Mijajilovic 
AM: Evandro, Dimitrijevic, Causic, F. Jankovic
RW: Borha, Vesovic
LW: Jevtic, Lazovic
CF:  Mezenga, Kaludjerovic.

Ukupno 21+1(F.Jankovic) igraca.

Perovic ce verovatno ici, kao i Jeremic, Kadu, Savio, Ignjatijevic, Issah, Adi, Binic itd. Iako su na pripremama(izuzev Adija), mozda samo neko od njih uskoci, tipa Jeremic, a mozda cak i Kadu.

Pominju se neke price da je kao Paseko osiguran, pa da bi tako mogli pokriti njegovu platu, u sta ja nisam siguran, mada deluje logicno.
Nama u svakom slucaju treba pojacanje, sa ili bez Paseka, u veznom redu, tako da bih se ja orijentisao na kupovinu, jer kad su pozajmice u pitanju nezgodno je, zato sto igrac zna da dolazi tu na kratko i ono, moze i da ga boli paja, pogotovu u nasoj ligi.

E sada... Gde naci pare za kupovinu... Vec sam pomenuo da bi neko resenje moglo biti da se proda Tosic, i da se od tih para dovede Rodic + pojacanje.
Rodic ce imati znatno manju platu, pa ce se i rasteretiti malo budzet i otvoriti prostor za tu platu igraca koga bi doveli. Jeste da je to pad u kvalitetu, ali je i pogled u buducnost, i neku buducu zaradu, plus ako dovedemo tog Dragutinovica, neke utakmice bi i on mogao igrati levog beka ako bas zatreba(Dragutinovic Vilotic Cosic Mikic).
Ako kazemo da bi od Tosica uzeli milion ili nesto preko tipa oko 1.2, treba racunati da Rodica platimo izmedju 300 i 400 hiljada + procenat, ostaje nam da kazemo oko 700.000(iako se ne uklapa u one cifre koje pominjah iznad(da ne krene neko bas da sabira bukvalno)) da dovedemo nekog brazilca.
Obzirom na to koliko smo placali ove do sada, mislim da bi nam za te pare Rambo mogao naci bar nesto u rangu ovih koji su dosli, tj. Evandra i Paseka. Ipak treba imati u vidu da je i sezona u toku, pa to moze povecati cenu. 
Taj koji dodje bi trebao biti profil Paseka, da moze igrati i po boku i u sredini, sto ne bi trebalo biti problem, jer ima dosta igraca tog profila. 

Ipak ovo sto pisah, je poprilicno naucna fantastika.
Tim bi u tom slucaju mogao izgledati ovako...

GK: Bajkovic, Kirovski, Vesic
CB: Vilotic, Cosic, Mihajlovic, Dragutinovic 
LB: Tosic, Reljic, Rodic
RB: Mikic, Stojkovic
DM: Kovacevic, Mijajilovic 
AM: Evandro, Dimitrijevic, Lazovic, Causic, F. Jankovic
RW: Borha, Vesovic
LW: Jevtic, Pojacanje 
CF:  Mezenga, Kaludjerovic.

Nama i u ovom slucaju fali jos 2 igraca da bi bilo ono 22+3golmana+Jankovic, tj. 25+1, i tu mozda uskoci neko od ovih koje pominjah prethodni put, a mozda i ostane neko mesto za eventualno pojacane ukoliko nas usere da udjemo u LE.

Da sam Adza ja bih ovo uradio... Iako bi to bio ozbiljan udar na nasu odbranu, i ostetilo bi nas i u kvalifikacijama za LE, jer je Tosic koliko toliko uigran, mislim da nam je neophodniji igrac gore u vezi nego na beku. 

Ja na Paseka i ne racunam ozbiljno ove sezone, jer sve i da se oporavi za 6 meseci, treba ici polako sa njim... Ne treba odmah ocekivati od njega Ronaldinja, jer je stvarno nezgodna povreda, i treba ici polako. Sve sto bi on odigrao preko minimalnog treba gledati kao bonus.

Pasos za Evandra juriti u svakom slucaju, al bi u ovoj situaciji mogao da priceka do kraja polusezone.

Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 06:29:30 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung SGH-E590
Sad ce da me ispljuju neki ljudi...Koliko fali Kaduu za pasos? Smile

@Jaksa
Nikako ne treba prodavati Tosica, bolje je juriti kupca za Adija, pa makar ga prodali i ispod njegove realne cene, jer on ako ostane nece se naigrati i pasce mu cena sve jedno, samo cemo mu placati platu bezveze...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 10:53:42 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
                              Drago čeka sredinu jula, Kaluđerović možda ostane?

Ivica Dragutinović iz Grčke poručio da nije odlučio, sa odmora se vraća za desetak dana. Posle povrede Pašeka, Zvezda neće tražiti zamenu, ali bi Kaluđerović mogao da ostane.

Iako su srpski mediji objavili da je Ivica Dragutinović prelomio i da se vraća u srpski fudbal, sam fudbaler kaže da ništa još nije sigurno.

"Još ne znam, odlučiću sredinom jula", rekao je iskusni štoper.

Ipak, u Zvezdi ga čekaju, uvereni da bi on bio lider novog tima.

Što se povrede Pašeka tiče, čini se da će stvoriti dosta problema Prosinečkom koji je poznat kao čvrst zagovornik 4 - 3 - 3 formacije.

Naime, Pašeko je bio planiran da igra po levoj strani, a sada će trener Zvezde biti prinuđen da traži alternative. On u timu ima još nekoliko igrača sa ofanzivnim karakteristikama koji bi mogli da se uklope u sistem.

Pre svih Jevtić je proletos igrao u toj formaciji, a ukoliko Prosinečki pokuša sa Mezengom po levom boku, Kaluđerović bi mogao da ostane u klubu.

Naredni dani daće odgovor, a sigurno da će u predstojećim prijateljskim mečevima Prosinečki isprobati sve raspoložive varijante.

sportske.net
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
"Ne mogu da verujem da je Zvezda toliki maler. Verovatno se sada neki raduju, ovi što nas ne vole, ali meni je na prvom mestu zdravlje tog dečka i da što pre izađe iz bolnice."

Jel ste videli ovog malog kretenčića vašeg?
sve je rekao kao sto i jeste,sta ti nije jasno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
Sad ce da me ispljuju neki ljudi...Koliko fali Kaduu za pasos? Smile

@Jaksa
Nikako ne treba prodavati Tosica, bolje je juriti kupca za Adija, pa makar ga prodali i ispod njegove realne cene, jer on ako ostane nece se naigrati i pasce mu cena sve jedno, samo cemo mu placati platu bezveze...
negde sam procitao da kadu i savio valjda vec imaju nas pasos, mada neam pojma...
a tosica nikako neprodavati, bar ne do zavrsetka kvalifikacija u jevropi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
                              Drago čeka sredinu jula, Kaluđerović možda ostane?

Ivica Dragutinović iz Grčke poručio da nije odlučio, sa odmora se vraća za desetak dana. Posle povrede Pašeka, Zvezda neće tražiti zamenu, ali bi Kaluđerović mogao da ostane.

Iako su srpski mediji objavili da je Ivica Dragutinović prelomio i da se vraća u srpski fudbal, sam fudbaler kaže da ništa još nije sigurno.

"Još ne znam, odlučiću sredinom jula", rekao je iskusni štoper.

Ipak, u Zvezdi ga čekaju, uvereni da bi on bio lider novog tima.

Što se povrede Pašeka tiče, čini se da će stvoriti dosta problema Prosinečkom koji je poznat kao čvrst zagovornik 4 - 3 - 3 formacije.

Naime, Pašeko je bio planiran da igra po levoj strani, a sada će trener Zvezde biti prinuđen da traži alternative. On u timu ima još nekoliko igrača sa ofanzivnim karakteristikama koji bi mogli da se uklope u sistem.

Pre svih Jevtić je proletos igrao u toj formaciji, a ukoliko Prosinečki pokuša sa Mezengom po levom boku, Kaluđerović bi mogao da ostane u klubu.

Naredni dani daće odgovor, a sigurno da će u predstojećim prijateljskim mečevima Prosinečki isprobati sve raspoložive varijante.

sportske.net

i sa 36 godina ce biti spreman ako dodje sredinom jula? Smile ma neka produzi odmor pa neka dodje krajem septembra  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
scepa hoce da predje kod nas, al dobija pretnje od ljudi iz partizana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 571 572 574 575 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.