Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 620524 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
zasto bi ispao govno ako su promeni nesto sto nevalja  Smile
ako nesto nevalja logicno je da se menja,a ne tvrdoglavo da se odbija promena bez pravog razloga
realno to pravilo su donosili debili koji su ostali u 70 godinama proslog veka sto se tice fudbala i napratka
Pa gledaj ovako, po meni je ta odluka za smanjenje broja stranaca veoma veoma  dobra. Oni su to relativno skoro doneli, Tomislav & co ako bi to sada promenili pokazali bi samo slabost u donosenju svojih odluka.
Takodje mislim da postoji jos dosta ljudi koji misle da to pravilo za strance ne treba da se menja, ali naravno postoji uvek i druga strana.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Ja mislim da je to pravilo dobro....i da ce pre ili kasnije (izgleda kasnije) klubovi najzad shvatiti da treba da se okrenu ulaganju u svoju decu i pravljenja igraca od njih...umesto kupovine nekakvih cokoladiranih budala  Smile sumnjivog kvaliteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
nema tu sta da se prica svako ogranicenje ispod 5 stranaca je debilizam
mladi igraci nam odlaze,dovlace se izlapele drtine koje nisu valjale ni kad su odlazile
ako je nesto lose logicno je ukinuti,a ne inatiti se
mada to pravilo nikad ne bi ni bilo doneseno da se niste usrali  Smile
ako nesto nevalja menjaj

Ja mislim da je to pravilo dobro....i da ce pre ili kasnije (izgleda kasnije) klubovi najzad shvatiti da treba da se okrenu ulaganju u svoju decu i pravljenja igraca od njih...umesto kupovine nekakvih cokoladiranih budala  Smile sumnjivog kvaliteta.

napravi se po koji igrac kod nas al se on pokupi i ode sa 17 godina preko,a umesto njega dovuku slavoljuba djordjevica ili nekog slicnog debila u ranim 30 koji je proveo karijeru u moldaviji
od ovog pravila nema leba,pogotovo u evropi gde ni sa strancima nemozes ravnopravno da se nosis,a nisih kvalitetnih igraca koji ce da igraju u Zvedi i partizanu jednostavno nema dovoljno jer zapale sto pre
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 21:57:22 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 

A zasto? 4 strana igraca su savim dovoljna! Jedino sto je trebalo da ostane da su igraci sa prostora bifse SFRJ "domaci igraci"!
Mi smo zemlja koja mora da ima svoje mlade igrace! Zrtvujte sezonu i pustite vase klince da igraju (ionako se Lukic hvali kako ste najbolji u svim mladjim kategorijama)!

A sta cemo kad rasprodamo te mlade igrace?
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ma nece se menjati pravilo, skoro sam siguran u to... Isto ko sto ne verujem da ima istine u tome za Tora...

Pravilo o 4 stranca je suludo i glupo iz vise razloga. Postoji mnogo primera u svetu, moze se npr. pogledati Porto, pa se videti koliko imaju domacih igraca...
Sto rece jedan gospodin sa drugog foruma, da ima pameti ogranicili bi broj domacih igraca na 4...  Smile  

Da su uveli 6+5 onako kako je predlozila FIFA ja bih prvi digao ruke za to, al ovako je to zestoka glupost i udar na nase najvece klubove i nas fudbal uopste. A nije to uvedeno zbog razvoja domacih igraca nego iz drugog razloga, a svima je jasno valjda zasto, kome nije jebiga.

I to koga cemo izvuci u Evropi, kao i dal cemo proci, ne zanima me... Zanima me dal cemo kompletirati igracki kadar na bar pristojan nacin. Ovo sada ne valja, i moze i Lukic i Adzic jos 10 puta da ponovi kako imamo dobre igrace i sta ti ja znam, dzabe... Isto su i ranije pricali kad je jos gore bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa ti prvi nikako da promenis svoju losu naviku ne + glagol se pise odvojeno!  Smile

Ti ponavljas k'o papagaj, lose je imati manje od 5 stranaca, a ne navodis ni jedan normalan razlog.
Do pre par godina svaki klub je imao maksimalno 2 stranca. Sad ne mozemo da napravimo tim od 10 igraca, a da pola tima ne sacinjavaju stranci. Pa gde je to normalno!?
Stvaraj igraca, skoluj ga, nemoj da ga prodas cim ti dodje ponuda od jednog milionceta i sve ce biti u redu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

A zasto? 4 strana igraca su savim dovoljna! Jedino sto je trebalo da ostane da su igraci sa prostora bifse SFRJ "domaci igraci"!
Mi smo zemlja koja mora da ima svoje mlade igrace! Zrtvujte sezonu i pustite vase klince da igraju (ionako se Lukic hvali kako ste najbolji u svim mladjim kategorijama)!

dogodine 3
il si iz Srbije il si stranac kakav bivsi sfrj  Smile
mi smo mala bedna zemlja sa ocajnom fudblaskom infrastrukturom i razvojem i sve vise cemo zaostajati ako debili kao tole unazadjuju nas fudbal,nista nije uradjeno na razvoj i modernizaciju omladinskih skola i radu sa decom, nikad gore se neradi sa mladim igracima nego kao sad,pre svega nam je tenerski kadar izuzetno nestrucan zna se ko ih obucava,pa skole fudbala,pa roditelji... ma sto cudana kojima se neradi i oces mladog igraca videla se nasa buducnost u mladim igracima sad na ovom evropskom prvenstvu koje je odrzano kod nas,sudeci po tome bolje da ukinemo fudbal kod nas

Stvaraj igraca, skoluj ga, nemoj da ga prodas cim ti dodje ponuda od jednog milionceta i sve ce biti u redu.
Smile Smile Smile
gde ti zivis,za pola miliona odu dok trepnes
daj sta das jel su svi nasi mladi igraci macke u dzaku,sto se i vidi kako prolaze po evropi
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 22:05:49 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920

Neće sve biti u redu, jer ako ne uđeš u LŠ ili LE nećeš imati od čega da plaćaš igrače  Smile
Čisto preživljavanje, to ti je to...

Ja bih najviše voleo da bude kao prošle sezone, 5 stranaca najviše (sledeće sezone 3 jbt, premalo  Smile ), to mi je nekako taman, da dovodiš samo kvalitetno i da probaš sa tim da napraviš nešto u Evropi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
to sad izgleda kao da samo nama stvara problem
al ga stvara i vama ako ne sad onda dogodine,zato bolje sa da zajedno pokrenu neku inijacitivu za ukidanje pravila ili ostanka na 5 sto je OK donekle,realno osim Zvezde i partizana svi ostali nemaju sta preteranu tu da se pitaju surovo ali istinito

a i to ogranicenje mi pravi velika sranja u menadzeru  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 22:11:54 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
I kad Zvezda bude licila na Francusku reprezentaciju to ce biti dobro za Zvezdu i Srpski fudbal u Boziju mater  Smile

I onda imas 5 stranca + trojicu sa drzavljanstvom kao Kleo...ostaje ti verovatno domaci golman i dvojica u obdrani koji znaju samo da lome noge!
Iskenjam se na takvu Zvezdu, a i Partizan, a i Srpski fudbal!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.