Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 615521 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
petak 17.06.2011 | 13:24
B92: Ćosić ostaje još godinu dana
 Izvor: B92

Kako B92 saznaje Crvena zvezda je upravo postigla sporazum sa FK CSKA iz Moskve po kome će mladi štoper Uroš Ćosić provesti još godinu dana na 'Marakani'.

To je dogovoreno na sastanku u Moskvi koji su imali generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe stefanović i Roman Babev, generalni direktor CSKA.

Na ovaj način uprava kluba ispunila je jedan od zahteva trenera Roberta Prosinečkog koji je želeo da mladi Ćosić i ove godine bude deo tima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
koji ce nam kurac... pravimo igraca tudjem klubu umesto nama  Smile

i onako nece igrati u prvoj postavi, vec kao 3-4 spic, znaci bolje je bilo da tu uleti spajic ili neko drugi. nismo mi necija filijala pa da im stvaramo igrace
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100

i onako nece igrati u prvoj postavi, vec kao 3-4 spic, znaci bolje je bilo da tu uleti spajic ili neko drugi. nismo mi necija filijala pa da im stvaramo igrace

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC ...

Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
a idi u kurac, 3-4 stoper  je trebalo da pise  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znaci na 100 utakmica odnos penala je 6:1 za Partizan (sto je sasvim ok jer Partizan stalno napada)!
A mogao bi neko da izvuce isti taj odnos za Zvezdine utakmice... usput da uracuna one veoma zanimljivo dosudjene penale za nju prethodne godine... zivo me interesuje koji je odnos!  Smile
100% je tu negde!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nije on mnogo pogresio kad je rekao spic, ja mislim da bi on bolje igrao spica nego svi ovi nasi koje imamo...

A treba nam, jer sad posle 6 meseci bi trebalo dosta bolje da igra, u sustini dobar je igrac, i znacice nam u rotaciji... Neozbiljno je govoriti to za Spajica... Jos je klinac, a nije bas potencijal kao Cosic...

Inace i ja sam bio protiv razigravanja tudje dece, ali se nadam da ce on biti 3. stoper u rotaciji i to je to... Mada videcemo, a ono sto je sigurno, dosta je on bolji igrac od Spajica trenutno(a i bice verovatno u buducnosti).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC ...
Nije on mnogo pogresio kad je rekao spic, ja mislim da bi on bolje igrao spica nego svi ovi nasi koje imamo...

A treba nam, jer sad posle 6 meseci bi trebalo dosta bolje da igra, u sustini dobar je igrac, i znacice nam u rotaciji... Neozbiljno je govoriti to za Spajica... Jos je klinac, a nije bas potencijal kao Cosic...

Inace i ja sam bio protiv razigravanja tudje dece, ali se nadam da ce on biti 3. stoper u rotaciji i to je to... Mada videcemo, a ono sto je sigurno, dosta je on bolji igrac od Spajica trenutno(a i bice verovatno u buducnosti).

Da je bolji igrac po meni je to sumnjivo..  Smile Mozda ima vise odigranih utakmica, pa mozemo reci da je iskusniji, sto mu i donosi prednost. Mada treba razigravati Spajica, jer jedino tako mozemo od njega da napravimo dobrog igraca.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Перовић можда иде у АЕК  Smile

http://www.sportal.rs/news.php?id=53187
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Da je bolji igrac po meni je to sumnjivo..  Smile Mozda ima vise odigranih utakmica, pa mozemo reci da je iskusniji, sto mu i donosi prednost. Mada treba razigravati Spajica, jer jedino tako mozemo od njega da napravimo dobrog igraca.

A pretpostavljam da si gledao Spajica pa znas da ga treba razigravati?  Smile
Igra on za Sopot, to mu je dovoljno... Kad se pokaze, i ako se pokaze, uzece oni njega za prvi tim. Valjda verujete malo Robiju?  Smile Smile

Da je srece da nam je to najveci problem u prelaznom roku...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.