Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 612992 puta)
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson Т280i
Одговор Томислава Караџића
Председник ФСС одговорио на изјаве председника Црвене звезде Лукића
Због јавности, а пре свега истине ради, принуђен сам да одговорим на оптужбе изнесене на сајту фудбалског клуба Црвена звезда. Али,уместо било каквог одговора, прво бих питао, зашто се Владан Лукић крије од новинара? Зна ли Владан Лукић да се никада председници Црвене звезде нису крили од јавности и са њом комуницирали само путем саопштења? Све ово доводи нас у искрену сумњу да председник једне Црвене звезде само клима главом и ставља палац на већ постављена питања и спремне одговоре. Мислим да јавност добро зна о коме се ради, знају то и навијачи Црвене звезде. Човек који је некада оставио "дубок траг" у кошаркашком клубу сада је дошао да уређује и прилике у фудбалском клубу.
Да би многе ствари јавности одмах биле јасније, пренећу вам детаље не тако давног разговора између Лукићевог ментора Горана Весића и мене...
Остале су ми две ствари упечатљиве. Горан Весић ми је тада претио да уколико Црвена звезда не буде шампион, онда ће Фудбалски савез и држава имати - велики проблем! Рекао сам му да ја не одлучујем о томе ко ће бити први или други на табели и признајем да сам био мало изненађен његовим наступом. Затим је Лукићев ментор отишао и корак даље, „подсетио" ме је „ко је он", рекао да је био други човек у држави а први стручњак за манипулацију масама! Некад и сад. Да ли су можда и они слогани „Толе, одлази", „Спаси Србију и уби се, Борисе" и многи други. Морам да признам да не припадам том свету, али видим да је Весић кренуо у реализацију својих претњи. Жалосно за фудбал, жалосно за Црвену звезду, жалосно за државу! Рекао бих и опасно! Један човек, а толика сила. Просто невероватно.
Многе ствари у „Лукићевом саопштењу" су, дакле, класична замена теза, замена којом се обмањује јавност, а себи ствара алиби за лоше резултате, изгубљене трофеје на терену и рану елиминацију из Европе. О свему је, дакле, Владан Лукић спреман да „пише" само није свестан да су судије сваког великог клуба увек били - резултати. А велика Звезда није постала захваљујући томе што је била шампион на Фејсбуку или што је имала најбоље петлиће или што је продала највише лименки пива са њеним знаком... Велика је била јер је имала људе способне да направе велики тим, сјајне играче, велике тренере, одличне руководиоце. Због тога се искрено плашим за судбину ове Лукићеве Звезде, Звезде којој није Томислав Караџић крив што европска такмичења завршава у сезони купања.
Кад Владан Лукић сазри и буде достојан места које заузима у Црвеној звезди, волео бих да као фудбалски радник достигне ниво који данас имају људи у Фудбалском савезу! Мени је искрено криво када видим колико Лукић и његов ментор свакодневно обмањују пре свега своје навијаче, а онда дођу јул и август када завршавају своје европске мечеве.Да ли је то у интересу српског фудбала? Могу ли онда ја да поставим дијагнозу: Владан Лукић је највећи проблем Црвене звезде! Сећам се да је и као играч био немирног духа, склон несташлуцима. Видим, на жалост, да се није много променио и после толико година, само што је сада ставио кравату.
Не прође дан, а да Лукић не поткачи неки клуб, неког функционера, не омаловажи његовог председника. И то само неколико дана после јавног апела потпредседника Владе Ивице Дачића да функционери и људи који су у фудбалу поведу рачуна о говору мржње, говору који уноси тензије у фудбал, на стадионе.
Лукић је тај који пажљиво пласираним лажним, злонамерним и неаргументованим оптужбама потпирује навијачке страсти и само се на његовом стадиону може чути оно што би он волео да се чује. Ако има подела, он их производи, он и његово хушкачко перо! Сећамо се уосталом истог начина рада када је Лукићев ментор био у кошаркашком клубу, када смо стално били сведоци напада на људе из Партизана, конкретно тренера Вујошевића, затим Даниловића, Кошаркашки савез, судијску организацију. Сећамо се и сукоба међу навијачима, сукоба у Пиониру. Да ли је можда и то била последица „саопштења", отровних напада и оптужби актуелног Лукићевог ментора. Даље, атмосфера око националног тима? Питам се прво, за кога они навијају? Искрено, сумњам да се радују неком успеху репрезентације. Чекали су и сада да се државни тим врати из Аустралије, па да крену у „стварање добре атмосфере". Говоре о атмосфери, а нисам чуо да су се Лукић и његов ментор оградили од својих навијача који су изазвали прекид у Ђенови, прекид који је нанео велику срамоту држави, срамоту нашем фудбалу. Зашто ћуте? Њихови навијачи су упали у аутобус са репрезентациојом, претили играчима бакљама? Да ли је то нормално? За Лукића и његовог ментора јесте. Нас у Фудбалском савезу само интересује шта је то следеће што треба да се догоди па да и држава реагује, да нам каже ко је наручио нереде у Ђенови? Не знам да ли то знају Лукић и његов ментор, можда их треба питати.
Лукић и његов ментор говоре о проблемима у нашем фудбалу, а њихове ми решавамо!Да, баш тако, Савез на чијем се челу налазим помогао је Црвеној звезди да добије лиценцу за такмичење у евро куповима! Нисмо то учинили због Лукића и његовог ментора, учинили смо то због Црвене звезде и Европе! Они једно другом требају. Ја сам, такође, предложио да се скоро свим клубовима, дакле и Црвеној звезди, омогући позајмица у висини од пет до 10 милиона динара! Од јуна 2009. године до данас Црвеној звезди смо позајмили око 22.000.000 динара, а ради исплата плата играчима и запосленима. Учинили би то опет, понављам, не због Лукића и његовог саветника, јер они су срамота за тако велики клуб какав је Црвена звезда. Дали смо клубовима, дакле и Црвеној звезди, и бесповратну помоћ, помоћ која им је помогла да санирају део текућих трошкова. Даље, зна ли Лукић и онај који му пише саопштења, колико ће бити уложено у реконструкцију стадиона у неколико градова Србије? Зна, али неће да каже. Више од 40 милиона евра! То им смета, то их боли, због тога поново врше замену теза и говоре како смо могли тек за коју годину да направимо Спортски центар. Да ли је могуће да им и тај центар боде очи? Европа и свет су дошли на отварање, Блатер и Платини, али Стара Пазова је за Лукића и његовог ментора била далеко. Утешићу их и рећи им да се не брину, остварили смо вишемилионски профит пласманом на СП и добрим спонзорским уговорима, имали помоћ државе, УЕФА и ФИФА, велики ентузијазам и енергију, тако да смо „морали" да подигнемо фудбалски дом. Сада реновирамо стадионе, нека „покажу мало стрпљења", живимо у тешком времену. Све то, ипак, не може и не сме да нас успори...
Знамо ми у Савезу шта боли Лукића и његовог ментора.Чињеница да више Звездиних легенди ради данас у Фудбалском савезу него у самом клубу! Колико знам Владан Лукић и његов ментор су отерали једну од пет највећих легенди клуба Владимира Петровића који је на мој предлог изабран за селектора А репрезентације. Колико знам и Александар Јанковић је био тренер Звезде, данас је селектор младе селекције. Можете ли да замислите шта би све Лукић и Горан Весић говорили против Савеза да су на овим местима бивши тренери Партизана? Знају ли Лукић и његов ментор да је Митар Мркела директор млађих селекција у ФСС, да је један Дуле Савић директор Тренерске школе ФСС, па Душан Маравић, Божидар Церовић...Бојим се а опет драго ми је, јер се радим о добрим и вредним људима, да више Звездаша данас има у ФСС него у Црвеној звезди...Можда и то смета Лукићу.Уосталом, нисам многе легенде, играчке, видео ни у дану када је клуб обележавао 20 година од Барија. Није било Дике Стојановића, није било ни...Не, нећу да набрајам.Само, ја бих се замислио да сам на месту оних који данас воде Црвену звезду.
Лукић и Весић би да организују лигу, а нису у стању ни клуб да организју на прави начин. Они би да раде оно што је посао Савеза, Савеза који следи упуства УЕФА о инфраструктурним питањима, питањима везаним за само такмичење, његову регуларност. Видим да би они декретом „поставили" да се најјача лига игра у Крушевцу, Новом Пазару, Ваљеву, Нишу или Зрењанину. Волео бих и ја и многи други да се у тим центрима игра суперлигашки фудбал, али Лукић мора да зна да закон силе не пролази у цивилизованом свету, на под окриљем УЕФА и ФИФА. Ружно је да са толико омаловажавања говоре о појединим суперлигашким клубовима, није то никад био манир Црвене звезде. Не могу он и Весић да цртају лигу са клубовима који се њима допадају. Чему служе такмичења, терени. Не могу, заиста, да верујем да људи размишљају на такав начин. Збиља, невероватно.
Лукић и његов ментор траже ванредне изборе у ФСС.
Њихово право, као и сваког другог клуба. Нико у ФСС не бежи од избора и они ће бити онда када људи у фудбалској организацији процене да је тренутак, односно када једна трећина делегата затражи сазивање ванредне Скупштине. Сада када пред собом имамо дане одлуке у квалификацијама за пласман на ЕП 2012. сигурно да тренутак није прави,али знам да Лукићу и његовом ментору и није важно да ли ће Србија отићи на ЕП. Нама, ипак, јесте. Сваки успех нам је важан, успех репрезентације, клуба. Због тога нам је важан и успех Црвене звезде на европској сцени, а у тој мисији сви ми у ФСС јој желимо пуно среће. У супротном, мислим да ће онда бити постављено питање избора, али не у ФС Србије, већ у Црвеној звезди. О неким другим пословним потезима и пословним конструкцијама актуелног руководства Црвене звезде следећи пут- закључио је председник ФСС Томислав Караџић.

http://fss.org.rs/sr/news/newsArchive/story/3558/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Горан Весић ми је тада претио да уколико Црвена звезда не буде шампион, онда ће Фудбалски савез и држава имати - велики проблем! Рекао сам му да ја не одлучујем о томе ко ће бити први или други на табели и признајем да сам био мало изненађен његовим наступом. Затим је Лукићев ментор отишао и корак даље, „подсетио" ме је „ко је он", рекао да је био други човек у држави а први стручњак за манипулацију масама! Некад и сад. Да ли су можда и они слогани „Толе, одлази", „Спаси Србију и уби се, Борисе" и многи други. Морам да признам да не припадам том свету, али видим да је Весић кренуо у реализацију својих претњи. Жалосно за фудбал, жалосно за Црвену звезду, жалосно за државу! Рекао бих и опасно! Један човек, а толика сила. Просто невероватно.
Tole, moj si idol...
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson Т280i
Ако има подела, он их производи, он и његово хушкачко перо! Сећамо се уосталом истог начина рада када је Лукићев ментор био у кошаркашком клубу, када смо стално били сведоци напада на људе из Партизана, конкретно тренера Вујошевића, затим Даниловића, Кошаркашки савез, судијску организацију.

А не спомиње телећа глава пребијање судија од стране свиње дебеле и наркомана по свлачионицама , отимање и крађу титула и призивање крви свиње дебеле на свакој јебеној кзш пре дербија оптужујући Звезду за све и свашта.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 17:26:17 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Само ћу ово да вам напишем,да не улазим широко,већ само оно што знам из прве првцате руке и лично.Због тог весића,Владимир Ш.....је  пре месец дана одприлике и отерао Лукића у три лепе.Даље процените сами у веродостојност свега
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Smiley 1 ajd vazi, onda cemo verovati tebi da ergic potpisuje za nas... jel moze tako?
А где сам ја написао да Ергић долази или да не долази?
Само та прича како не знаш колико је тражио, а знаш да није тражио 300-330 000 је неозбиљна.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 17:47:18 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
И какав сад закључак да изведемо одатле ми који не познајемо ВШа? Ео Стефан је овде скроз ОК лик а он се уби објашњавајући да је Весић кул и да нам стварно помаже.

Неам појма, когод нешто каже не каже довољно, што је и разумљиво, ал од тога леба нема, све је то 'веруј ми на реч' принцип а то ниш не мора да значи.

Мени лично се присуство Весића само по себи уопште не свиђа. Све је то иста екипа мени са Жиком и Жежељем, иако не мора да буде тако. Ал не мош кад видиш иједног из те екипе а да не повучеш паралелу са ККом. Просто то је тако за било кога ко није специјално упућен у дешавања око клуба и управе. Зато ми се и не свиђа, као што ми се не свиђа ни она Тадићева посета и изјава о смени Звезде и Партизана на врху.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ма Весић је мутан лик, али Весић доноси кинту у клуб, као што је доносио и у КК.
Чињеница је да данас без мутних ликова не можеш да водиш клуб.
Мене занима зашто је Весић био трн у оку својевремено Вујошевићу, а сад и Толету, ако ради на нашу штету. Шта они нам мисле добро, па желе да га се отарасе?
Теле прво замери Лукићу што се обраћа путем саопштења, а онда се и сам обрати путем саопштења. При том причајући о неким десетим стварима, невезаним за Лукићев интервју.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Hmmm... sad se i ja zapitah da li ce Zvezdasi traziti smenu Lukica ako opet ispadne u pohodu za LE ili ce Tole opet biti kriv?
Nije Tole unistio fudbal... imali smo mi svakakvih "ideja" o takmicenju... kad se samo setim degenskog trokruznog sistema sa 12 klubova (tj. 33 kola), pa zatim ono 22 kola normalno, a zatim prvih sest igra medjusobno jos po dve utakmice i poslednjih 6 takodje samo izmedju sebe... ko dve mini lige... joooj!
I upravu je Tole da ne moze on da ubaci Zrenjanin ili neki drugi grad u prvu ligu... to mora kroz takmicenje.... a da bi tim u nekom manjem gradu uznapredovao potrebna je pomoc grada (tipa Jagodina ili Uzice)!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
А шта рецимо ако је тај Весић мутним радњама хтео дан нам донесе добро? То је реалан разлог због ког би сметао и Толету и Вујошевићу. Јел тако? Просто њима би тиме нанео штету а нама добро.

Оно што је мени битно је да не радимо ово што ради Партизан. Нећу такво добро, а нешто нисам сигуран да Весић не би посегнуо за таквим стварима јер жутаћ је то, у могућности је а они се не либе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Па јебига, можда боље да је тукао судије по свлачионицама, дефинитивно је делотворније.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.492 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.