Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 373 374 376 377 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 614184 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Samsung SGH-E590
Па то код нас игра Евандро. Почео је на својој позицији тамо високо па се није видео, и онда га је РОби повукао да гради игру. То би могао тај Стевановић да ради, или Ергић још боље, а Евандро да игра своје тамо испред 16ерца што је и играо у Бразилу.

Шта бре игра Евандро сад? Јел уклизава,пресеца нападе,курацпалац...НЕ! Он је неко ко кад добије лопту,гледа унапред,гледа кога и како да упосли а дефанзиву  игра Борха на крилу који се враћа,уклизава,ремплује једе говна...
Проблем је био тај што смо ми имали дрвеног Исаха који стварно са техником кубури ко ја са виолином,па је онда Евандро морао(принудно) да се враћа скрооз позади и почиње нападе,а онда трчи напред да тај свој пас и прими како би упослио нападече. Е онда се Роби сетио Кадуа који се враћа и почињао нападе,тј добацивао Евандру и онда се напрасно изгубио на терену. Е сад,нама треба овакав неки Стевановић,Торо,јебемлига ко,ко ће узети лопту од Ћосића,кренути напред,урадиће финту ако треба а притом неће покидати лигаменте,повешће напад,а ако и изгуби лопту знаће да уклиза,одгурне,загради...

Уморих се од куцања јбт...
Upravu si treba nam DLP! Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
to neka stranka?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Просинечки: Нећу да радим за Партизан!

На интересантан начин Просинечки је објаснио зашто није у могућности да „отвори карте“:

Ако бих рекао ко нам је све интересантан, онда би могао да реагује Партизан. А не радим за Партизан

http://www.zurnal.rs/2011/06/07/prosinecki-necu-da-radim-za-partizan/index.html

***E zbog ovoga mi je drago i smiren sam jer i mislim da su se opametili i da rade u tisini....nadam se da ce se to i potvrditi kad bude vreme da se vidi sta smo doveli i uradili  Smile ...Prosinecki macka  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 20:04:45 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Очигледно је са кингом био неспоразум,ја сам мислио да се мислило на оне форе бивши звездаш/партизановац форе,ал добро на крају се разумесмо  Smile

Ал ово није неспоразум и ако сам малопре рекао да се не нервирам,сад ми Џони диго притисак са овим
Pa pre dva meseca ste nam uzeli malog Krnetu.  Smile

Ајд још једаред да се објаснимо за вјек вјекова и да престанемо да се играмо жмурки и глувих телефона па као да и ви нама враћате сличне вести за ствари које немају везе са целом ствари.

Узели смо Крнету? Ког бре Крнету? Да ниси написао малог мислио бих да је женско.Шта је он,фудбалер? Које је он успехе и наступе имао за први тим Партизана? Јел зна његова тетка да јој братанац тренира фудбал уопште? Јел Крнета аргумент на Стојковића,Лазетића,Мрђу,Басту итд?

Да није Крнета онда би ископали прелазак неког петлића,јбг дете се док је ишао бусом на ЈНА на тренинг заблејао на Покемон билбрд,изашао станицу псле и од тад тренира у Звезди.

Крнета бре...еееј!!
Мислим ај све је ок,и расправа и дискусија и ћаскање па чак и прозивање(у неким случајевима) ал немој се бре зајебавамо ко деца.

Крнета
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Prosinečki želi trojicu, među njima i jednog stranca

Šef stručnog štaba Zvezde pohvalno o Dimitrijeviću, Todorovskom, Filju i Dragutinoviću, tvrdi da Ergić nije na meti crveno-belih

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki priznao je da ima visoko mišljenje o Milošu Dimitrijeviću, Aleksandru Todorovskom i Ivici Dragutinoviću, ali nije želeo da kaže da li je neko od njih među prioritetnim metama za narednu sezonu. Samo je rekao da su od trojice fudbalera koje želi da vidi u svom timu dvojica Srbi, koji su proteklu sezonu proveli u inostranstvu.

Njihova imena, ipak, ostala su tajna, pre svega kako se Zvezdi ne bi ponovila situacija sa Aleksandrom Volkovim, koga su crveno-beli hvalili čitavu zimu, samo da bi on prešao u Partizan.

“Rekao sam ljudima iz uprave koju trojicu igrača jako želim u Zvezdi. Jedan je stranac, a dvojica Srbi koji nisu igrali u zemlji prošle sezone. Ne smem da kažem imena, jer meni kao treneru Zvezde nije u interesu da radim za večitog rivala”, rekao je Prosinečki.

Međutim, nije lako ćutati kada mediji nedeljama bruje o novim igračima u Zvezdi. Bez obzira što za neke od njih, poput  bivšeg reprezentativca Ivana Ergića, Prosinečki nije ni čuo.

“Prvi put čujem za tog frajera. Niti ga znam, niti je on na spisku mojih želja... Za to mesto imam drugu opciju”, tvrdi Prosinečki, koji je mnogo obazrivije pričao o nekim drugim fudbalerima čija imena figuriraju kao potencijalna pojačanja crveno-belih.

“Dimitrijević jeste jedna od mojih želja, sigurno bi nam doneo kvalitet više u veznom redu. To je pravi igrač. Ima iskustva i pravi razliku. Nije tajna ni da je Paulo Enrike Filjo po mom ukusu i da sportski direktor Ivan Adžić pokušava da ga privoli u Zvezdu”, naveo je hrvatski strateg, koji će uskoro sesti za sto sa Dimitrijevićem.

SAMO KLUPSKI KOLEGA SA DRAGUTINOVIĆEM

Sa Ivicom Dragutinovićem razgovor je već obavio, ali dolazak iskusnog odbrambenog fudbalera na Marakanu nije bio tema.

“Video sam se sa Ivicom. On i ja smo igrali zajedno u  Standardu, dugo se znamo. Popričali smo o svemu, ali nije bilo reči o njegovom prelasku u Crvenu zvezdu. Bio je na odmoru u Beogradu, valjda sam treba da ide u Grčku sa porodicom”, podsetio je Prosinečki na podatak da su i on i Dragutinović 2001. igrali u Liježu.

Ipak, dolazak novih igrača umnogome će zavisiti i od odlazaka. Ognjen Koroman je već napustio Ljutice Bogdana, kofere polako pakuju i Pavle Ninkov, Duško Tošić...

“Trenutno je još sve u magli. Moja želja je da mesto kapitena Ninkova pored Mikića i malog Filipa Stojkovića zauzme Todorovski. Videćemo… To su samo alternative, ali moramo da se pojačamo. Barselone je prvak Evrope, pa želi da dovede Fabregasa”, jasan je Prosinečki, koji se ponovo osvrnuo i na problematičnog Lija Adija.

“Ne treba ja da mu menjam mentalitet i način ponašanja. neka se on prilagodi meni i Zvezdi. To sam i ja radio kao igrač. Nisam u Španiji pričao na srpskom ili hrvatskom”, poručio je Prosinečki.

http://forum.burek.com/fudbalski-klub-crvena-zvezda-t543337.3740.html
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 20:08:30 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Начи са Ивицом је причао о мушкатлама а за Ергића у животу није чуо.... хехе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
дај малкине који ти је... шта имаш обајшњавати кад је свакоме ко имало реално сагледа јасно да су те двије ствари различите...

видим и ти се укључио на онај форум...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Исти ник Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Malkine, ja sam ti dao prvi plus  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 373 374 376 377 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.