Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 607265 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 3310
Увек се у истом периоду године активира прича о поштеном пројекту из Љутице Богдана,који не може да поднесе сопствени неуспех.По вама ОФК ради за Толета јер у обезбеђеној ситуацији игра растерећено и као и увек на победу? врти се прича о Калуђеровићу,а сумњива ситуација пред крај полувремена са друге стране вешто заобилази,а заборављате да ви тај исти Београд нисте надиграли у последњих 5 мечева сигурно,баш као ни Војводину,Рад.

Када је ОФК у питању,та екипа је намучила и ваше конкуренте... Smile неке победила,а од неких примила гол тек у надокнади.

Ја разумем да су вама неке ствари из прошлости и даље у главама,ал ми ово позивање на регуларност личи на откривање историје након сплитске прославе  Smile.Када освајате титуле и фарбате лица регуларност је на нивоу,док је сада највећа корупција у фудбалу икада...

Да се разумемо,мени је свеједно да ли ће кад је већ тако зацртано шампион бити Партизан или Звезда,али будимо мало објективни....
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Тај исти Београд,је пуком срећом јуче извукао Х,да сам ја играо било би 3-0.

И прво,нико не прозива ОФК за нерегуларност,већ ФСС и ''господина судију'' који није знао гдје се налази.
Друго,гледати утакмицу у којој судија не може да процјени шта је фаул а шта не,било је заиста смијешно и жалосно.А СО их оцјењује позитивно.Фудбал је срање и биће још веће срање док не буде било макар мало поштења.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Jedini sudija koji je suspendovan u tole super ligi je onaj mahac sa zvezdine utakmice sa spartakom kada je kaludjer
dao gol iz 20 cm ofsajda.
Jedan jedini sudija u celoj namestenoj ligi i to protiv Zvezde.
Rodjaci ako mislite da cemo tek tako preci preko svega grdno se jebeno varate
Kazem vam ima nas svakakvih,a u Srbiji je krv padala za manje stvari
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Pozdrav i tebi veliki superbrko... Smile

« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 12:12:22 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 3310
Можда на телевизору неке ствари другачије изгледају... а наравно срећа је имати једног од најбољих голмана у лиги.  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Можда на телевизору неке ствари другачије изгледају... а наравно срећа је имати једног од најбољих голмана у лиги.  Smile

Бојан је извукао утакмицу и глупи нападачи у нашем дресу.
Што се тиче суђења,било је смијешно,да је чак моја кева дала коментар ''Шта ради ова будала'' Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 3310
Ako vi tako kazete. Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
И то нема везе са вама  Smile

И да,лијепо је следеће године гледати најбољег голмана лиге у Црвено Бијелом дресу  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ја бих био више него задовољан да Партизан поново одигра овакву сезону са крађама пријатељским и чиме све не. Ако ми наставимо својим путем и одрадимо још један солидан прелазни рок има их бичслепујемо од шале. Тако да не мора ниш да се мења, смао да ми наставимо да напредујемо и то ће само бити довољно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
To sam ja govorio jos pre dosta vremena, pa su me pojedini "znalci" ismejavali. Jedini lek protiv kradje, pogotovo u ovako jadnoj ligi je da budes toliko jak i mocan da svakog protivnika dobijas sa po 5-0 (Partizan 3-0). U tom slucaju i Tole i sudije i svi ostali snajderi i snajderke, mogu samo da nam se sagnu. Cim mi u ovoj i ovakvoj ligi zavisimo od toga da li ce sudija da nam svira neki penal, ili da li smo bili u ofsajdu ili ne, to znaci da smo jadni i u tom slucaju, meni bar, nije ni bitno toliko da li cemo da osvojimo neku budjavi trofej ili ne. Sta vredi Partizanu sto su osvojili prvenstvo, cak se srecom i plasirali u LS, kada su tamo sluzili za gol razliku. Jos su oni po misljenjima "strucnjaka" imali "kvalitetan" tim. Dakle kada budemo imali kvalitet da u nasoj ligi dobijamo sve lagano sa 5-0, tada nam niko nista nece moci, a tada cemo imati i kvalitet neke prosecne evropske ekipe, pa ce tada imati smisla i da igramo tu Evropu, jer cemo necemu moci i da se nadamo. Zamislite vi da mi sa Mikicem, Kaduom i Koromanom, krenemo na neki prosecan evropski klub. Unistili bi nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.