Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 848871 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Досадан си.  Клип је... Немам речи  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ko год га направи алал му ћуфта. Све оно о чему пишем у пар минута смештено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Nikom niko ne diktira nista,stav tribine se zna,ko je oseca delom iste ispostovace ko ne zeli neka ide slobodna volja je svakog da olducuje.Necu pricati sta je ispravno a sta ne.Da ce biti nekog na severu,pa verovatno bice,mi nismo represivvna grupa pa da mozemo da zabranimo,posebno ne na taj dan.Dakle izvolite dragi zvedasi i delije i sve sto ide uz to.Mada mene nesto drugo vise interesuje,koliko vas ce biti uz klub u slucaju da izgubimo derbi.Dakle stadion ne TV.???

Ko ide na stadion ici ce i dalje, ovi sto gledaju na tvu ce gledati i dalje... A oni koje bi eventualan poraz obeshrabrio da dolaze na stadion, ja mislim da su ti tu samo u prolazu, jer bi otisli, sutra, prekosutra za mesec ili godinu dana... Bar ja tako to vidim...

A igraci kakvi budu sutra, bice do kraja prvenstva...  Smile
Bilo bi lepo da sutra pobedimo, mislim da i imamo kvalitet za to, mislim i da smo bolja ekipa od njih, ali u fudbalu i u derbijima odlucuje mnogo stvari...

A klip je sjajan, fali mozda samo Tbilisi od novijih utakmica...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
Nikom niko ne diktira nista,stav tribine se zna,ko je oseca delom iste ispostovace ko ne zeli neka ide slobodna volja je svakog da olducuje.Necu pricati sta je ispravno a sta ne.Da ce biti nekog na severu,pa verovatno bice,mi nismo represivvna grupa pa da mozemo da zabranimo,posebno ne na taj dan.Dakle izvolite dragi zvedasi i delije i sve sto ide uz to.Mada mene nesto drugo vise interesuje,koliko vas ce biti uz klub u slucaju da izgubimo derbi.Dakle stadion ne TV.???

Ko ide na stadion ici ce i dalje, ovi sto gledaju na tvu ce gledati i dalje... A oni koje bi eventualan poraz obeshrabrio da dolaze na stadion, ja mislim da su ti tu samo u prolazu, jer bi otisli, sutra, prekosutra za mesec ili godinu dana... Bar ja tako to vidim...

A igraci kakvi budu sutra, bice do kraja prvenstva...  Smile
Bilo bi lepo da sutra pobedimo, mislim da i imamo kvalitet za to, mislim i da smo bolja ekipa od njih, ali u fudbalu i u derbijima odlucuje mnogo stvari...

A klip je sjajan, fali mozda samo Tbilisi od novijih utakmica...  Smile Smile

evo da ne fali i tbilisi Smile

nego el ste provalili da svaki centarsut sa leve strane u poslednjim minutima je 100% gol Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson Т280i
Lukić - Robi je budućnost

Predsednik Crvene Zvezde Vladan Lukić je pred derbi sa Partizanom istakao da je naš klub u Robertu Prosinečkom dobio budućnost, i da je njegov status u klubu nepromenjiv bez obzira na rezultat šampionske trke. Lukić uz konstataciju da je "Prosinečki pobednik bez obzira na ishod prvenstvene trke" kaže:

- Maksimalno verujemo u Prosinečkog i njegovu filozofiju. Da je drugačije ne bismo sa njim potpisali ugovor na dve i po godine već samo na šest meseci! Time sam, nadam se, samo potvrdio da ostaje trener Crvene zvezde.

Ispostavilo se da je Robi - pun pogodak. Veliki "Žuti" je na Marakanu vratio igru, borbenost, Zvezdinu ofanzivu i pozitivnu atmosferu.

- Svakom čoveku je drago kad se ispostavi da je bio u pravu. Kod nas, od početka razgovora sa Robijem, nije postojalo previše dileme. Pogotovo posle uvodnih nekoliko viđanja kad smo shvatili da ima jasnu viziju šta hoće, baš kao i mi. I on nije bio zadovoljan nekim stvarima koje je video na početku mandata, nismo ni mi, iako smo znali šta želimo. Iako smo još daleko od konačnog cilja, najvažnija stvar je postignuta - postavljen je standard u igri i dobili smo trenera na duže staze što je izuzetno važno. Robi je podigao standarde. Zvezda sad ima svoju igru bez obzira da li su rivali ekipe sa začelja ili vrha – kaže Vladan Lukić.

http://www.crvenazvezdafk.com/lukic-robi-je-buducnost-4358-c3-content.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Svidja mi se izbor sudije, moram da priznam. Veselinovic je vodio oba na Marakani, i zadnji u kupu, i "Slavoljub Djordjevic" derbi. Ostriji kriterijum odgovara nama.

Za sada je za sever prodato oko 2000 karata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e bedak
necemo ispasti najveci hriscani u univerzumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
e bedak
necemo ispasti najveci hriscani u univerzumu  Smile

Не можеш никоме да забраниш да оде на утакмицу, не видим чему тај бесмислени коментар...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
e bedak
necemo ispasti najveci hriscani u univerzumu  Smile

Што ниси отишао на дерби ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.