Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 818 819 821 822 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 852368 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Bio ja inteligentan ili ne, titula se nece resavati u poslednjem kolu a to sto ti ne tumacis na pravi nacin nije moj problem Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 22:21:35 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Smile
Он је добио жути картон на клупи ако се не варам?

Само Исах има више картона од њега.
Pa kad je raspala sirovina Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson Т280i

Сада куне своју судбу што је јаничар  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Tokom poslednjeg kola jesenjeg dela i utakmice sa Vojvodinom, gomila grobara se nasla ovde da objasnjava kako Zvezda igra prijateljske sa njima redovno. Bilo je preko 100 postova. Nakon utakmice svi su netragom nestali, na moje pitanje da li je ovo prijateljska nije odgovorio niko. Uzivaj ti u razmisljanjima da smo mi 2 tela jedna dusa, ali nije Zvezda kriva sto su utakmicu zavrsili Scepovic i Raca na terenu, a Tejgo i Adija u svlacionici, ovaj drugi izgleda za stalno.

I bez pominjanja inteligencije, molio bih.

I jebo vas Stojkovic da vas jebo vise.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 22:32:00 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Имамо зајебано ЈНА за викенд и Чачак, остало не би требало да буде великих проблема.

....и Војводина у НС у последњем колу
Воша у НС може да буде зајебана нпр у случају да и ми и они добијемо све до краја па да играмо међусобно за титулу. Што неће да се деси јер они морају да падну негде.
Уколико им не буде требала победа, бијемо их лагано.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Tokom poslednjeg kola jesenjeg dela i utakmice sa Vojvodinom, gomila grobara se nasla ovde da objasnjava kako Zvezda igra prijateljske sa njima redovno. Bilo je preko 100 postova. Nakon utakmice svi su netragom nestali, na moje pitanje da li je ovo prijateljska nije odgovorio niko. Uzivaj ti u razmisljanjima da smo mi 2 tela jedna dusa, ali nije Zvezda kriva sto su utakmicu zavrsili Scepovic i Raca na terenu, a Tejgo i Adija u svlacionici, ovaj drugi izgleda za stalno.

I bez pominjanja inteligencije, molio bih.

I jebo vas Stojkovic da vas jebo vise.

Ni ti nisi razumeo? Sta je s vama ljudi Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 23:31:49 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Враћа се полако, све оно што нам се дешавало у дербијима рецимо се враћа. И то се враћа сада када и вреди да се врати, кад играмо фудбал и кад имамо неку перспективу.

Како год окренеш дерби морамо добити. Ми смо одлични, ови у банани ван форме пљуште откази курац палац.... штета само што није одложен дерби да поплавимо лавор. Ал без обзира - фаворити смо за титулу! Гурај РОБИ!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ђоку смо фаворити, њима и реми одговара у дербију.
Играмо коначно фудбал, доминирамо и то је до јаја, али нису они ФК Јагњило. Стварамо превелику еуфорију и онда ако уследи неки кикс не дај Боже схватићемо то превише трагично.
Тумбаси су фаворити за освајање титуле зато што су још увек у предности и што имају лакши распоред. Дерби се игра у њиховој кући пред њиховим навијачима, а без наших.
Тек уколико добијемо дерби, постајемо фаворити. А једна судијска грешка или "грешка" лако може да реши дерби.
Јесмо тренутно по игри и на психичком плану много изнад њих, али баш зато ће бити много зајебано.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Јагњило је бре господски клуб  Smile

Не знам,по мени ми немамо лошији распоред,мени је увек теже гостовање у Чачку,Кули итд него да нам долази Рад,ОФК...јер јебига све екипе на Маракану долазе или без шанси или са јако малим шансама макар и за бод. А у гостима се напале,јер ту су и домаћи терен и навијачи курацпалац(без обзира што нас увек има више)...они имају и СД,Ивањицу,Крагујевац,Ужице....ни једно од тих није лако гостовање и гарантујем да неће све победити.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:04:23 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Гле шанси јбт...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 818 819 821 822 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.