Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 848715 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mozemo da krenemo unazad, mislim da se ne bi toliko lepo proveli. Do Kezmanovih golova iz penala, Srdjana Radonjica najboljeg strelca lige, nedosudjenog penala nad Kaduom prosle godine na JNA, ponistenih golova Mrdje, ponistenog gola Javoru, 7+ sa Smederevom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Mozemo da krenemo unazad, mislim da se ne bi toliko lepo proveli. Do Kezmanovih golova iz penala, Srdjana Radonjica najboljeg strelca lige, nedosudjenog penala nad Kaduom prosle godine na JNA, ponistenih golova Mrdje, ponistenog gola Javoru, 7+ sa Smederevom...

Ima takvih sumnjivih situacija kol'ko hoces.
i ono ponistavanje protivnickih golova, kako bi nas golman usao u istoriju... i svakave jos gluposti.
Ali ja pricam da istih stvari ima i na suprotnoj strani, samo sto vi to ne vidite.
Navlaci se godinama za Partizan i Zvezdu i to je normalno. Zato u Evropi kukaju na sudije kad im za svaki pad ne sude faul.

Evo, Mazic dobio prelaznu ocenu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ima, naravno. Kaduov penal od prosle sezone sa Smederevom, ovogodisnji pobednicki gol protiv Spartaka, i protiv Rada. Ali je razlika sto Mazic dobije prelaznu ocenu, a sudija koji je priznao neregularan gol protiv Spartaka bude negativno ocenjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 6700
i opet jebala vas ta usrana neregularnost oladite malo, ko namesta neka namesta gledamo svoja posla, a za druge nas boli kurac mi samo da nastavimo sa dobrim igrama i  boli nas kurac za Toleta, Parizan itd
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ima, naravno. Kaduov penal od prosle sezone sa Smederevom, ovogodisnji pobednicki gol protiv Spartaka, i protiv Rada. Ali je razlika sto Mazic dobije prelaznu ocenu, a sudija koji je priznao neregularan gol protiv Spartaka bude negativno ocenjen.

I u cemu je stvar? Tri boda su tri boda, kome se jebe da li je sudija dobio prelaznu ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
kome se jebe da li je sudija dobio prelaznu ili ne?

Не добије прелазну, па и следећи пут не добије, тако неколико пута, па више неће судити.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kakve koristi (ili stete) imaju Partizan i ostali klubovi od toga sto je sudija na utakmici Spartak - Zvezda dobio prelaznu, a sudija na utakmici Rad - Zvezda dobio neprelaznu, kad su obe odlucene iz ociglednih ofsajd pozicija i 6 bodova je otislo u nepovrat ?
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 22:11:19 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Kakve koristi (ili stete) imaju Partizan i ostali klubovi od toga sto je sudija na utakmici Spartak - Zvezda dobio prelaznu, a sudija na utakmici Rad - Zvezda dobio neprelaznu, kad su obe odlucene iz ociglednih ofsajd pozicija i 6 bodova je otislo u nepovrat ?

Kраткорочно гледано-никакве штете неће имати. Дугорочно-такав шљам неће више судити, па ћемо се самим тим надати неком квалитетнијем суђењу убудуће.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Crveno-beli tražili da im ne sudi naš najbolji arbitar: Zvezda ne dozvoljava da joj sudi Mažić?!

U Zvezdi kažu da im je žao to što su dobili potvrdu ispravnosti njihovog zahteva

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski preneo je stav kluba iz Ljutice Bogdana koji od početka sezone traži izuzeće sudije Milorada Mažića za njihove mečeve?!

- Crvena zvezda ne želi da komentariše utakmice u kojima nije učestvovala. Verujemo da će se nadležni organi baviti tim temama, ali žao nam je što smo dobili još jednu potvrdu ispravnosti našeg višemesečnog zahteva da nam utakmice ne sudi gospodin Mažić - kratak je bio Nikolovski.

I zaista zvuči u najmanju ruku interesantno da najbolji srpski sudija Milorad Mažić nijednom nije vodio mečeve crveno-belih ove sezone (odigrano 21 kolo), iako predsednik Sudijske komisije Bogoljub Stepanović tvrdi da klubovi ne mogu da biraju arbitre:

- Pa, ne ispunjavamo mi želje! Nijedan klub niti je tražio, niti ima tu mogućnost i pravo da traži izuzeće nekog od sudija. Ne sastavljaju klubovi listu arbitara nego komisija - objasnio je Stepanović.

Milorad Mažić vodio je pre mesec dana utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između Liverpula i praške Sparte. Najbolji srpski arbitar trebalo bi u maju da postane deo top klase sudija s grbom UEFA, odnosno da se na taj način nominuje za suđenje na utakmicama Lige šampiona.
Izvor
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Trener Zvezde izazvao blaži udes: Robi imao sudar u Beogradu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je službenim "hjundaijem" tokom vikenda izazvao blagi saobraćajni udes, ali je čovek koji je sedeo za volanom "pežoa 206" odbio da primi novac od njega, jer je reč o velikom navijaču najtrofejnijeg srpskog kluba.

Legendarni jugoslovenski i hrvatski stručnjak je nehotično udario pomenuti "pežo" i za ovdašnje prilike napravio solidnu štetu vlasniku automobila. Veliki Žuti je na licu mesta džentlmenski ponudio novac, ali je vozač francuskog vozila bio izričit u stavu „da Robert Prosinečki njemu ništa ne duguje, odnosno da će mu nadoknaditi štetu ako 23. aprila pobedi Partizan".

- Ništa se dramatično nije desilo, niti je bezbednost Roberta Prosinečkog i čoveka koji je upravljao "pežoom" bila ugrožena. Blag sudar, kakvi se svakodnevno dešavaju u Beogradu. Međutim, najzanimljivija scena desila se kada je čovek izašao iz automobila i video da ga je udario Robert Prosinečki. Praktično mu je bila čast što je i na takav način upoznao trenera Crvene zvezde i legendu kluba. Odmah mu je rekao: "Ja sam veliki navijač Crvene zvezde! Robi, ti meni ništa ne duguješ. Ne želim da uzmem tvoj novac. A ti samo pobedi Partizan, tako ćeš mi se odužiti"-kaže za Press jedan od očevidaca događaja.

Treneru Crvene zvezde izuzetno je prijalo takvo ponašanje Beograđanina, ali je, ipak, insistirao da obešteti vozača "pežoa".

- Robi je čak hteo da ode do banke i na licu mesta isplati gospodina! Rekao mu je kako zna da je kriv i da prosto mora da ga obešteti, pogotovo što je oštećenje na školjci automobila bilo vidljivo. Međutim, navijač Crvene zvezde je ostao dosledan u svom stavu - završava insajder Pressa.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.