Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 758 759 761 762 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 839653 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sigurniji su,osokoljenim pobedom u derbiju pa sve ide nekako lakse...Svaka cast Prosineckom kakvu filozofiju fudbala forsira,sa pas igrom,sa posedom lopte,sa igranjem fudbala kako bi se reklo...A svaka cast i igracima koji ga slusaju,ginu,trude se,pokazuju nenormalnu zelju i ekstra angazman a to se ceni,i svaka cast... Smile

Bekovi odlicno napadaju,moram da apostrofiram Mikica,posto se za paju zna kako igra,Mikic je desnjak a igra po levoj strani fantasticno,strasno zahvalan igrac...

Zvezda konacno igra fudbal,Cuka nije merilo nicega,ali odnos prema igri,e to je ono sto budi leprire u stomaku i osmeh nam mami ...samo tako nastavite...

idemo do titule,Zvezdino prolece !
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 21:50:02 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Добро ме овај клип подсети да више никад не дамо Евандру да изводи пенале... Ужасно изведен... Много среће да буде гол.

Зајебанцијом тераш лоше мисли а.. Жао ми је, њпа ти не гине.

Није уопште зајебанција.

« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 22:03:00 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Јој јебемо кеве. А таман сам кренуо да пишем нешто слично ко и небитно о искоришћености играча,па сам брисао 2 пасуса грн,хгб,гунђ... Smile

Бре јеботе не знам кога пре да хвалим,све ми нешто тешко да превалим преко тастатуре,ал Тошић ме одушевио.  Smile Јеботе сине ал ми трчимо у пм. И то после дербија и тоталне истрошености,све похвале свима бре. Добро ај не свима,Лазовић најгори...

Бајка опет усро онај зицер да одбрани као и против Јагодине,не истера њега сад нико са гола..
Играч утакмице Борха...он бре више жели да Звезда победи од свих чини ми се,зверина,јес да не зна много ал кад видим ону жељу,јебо мајку да би му и онај пенал да шутне па макар и тунел погодио.
Јес и да је Чука негде у рангу Младеновца,ал бре ово данас је било до јаја,играмо бре ко Аланиа  Smile

Звезда игра тотално другачије
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Polako ljudi,polako...nemojmo sad u drugu krajnost...

Svaka cast na pobedi,ali pre svega na odnosu preme igri,a u stvari na ideji i nacinu na koji se igra...to je Zvezda...

Mislim da bi to trebao da bude utisak bez dublje analize kada je Cukaricki u pitanju...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6
Јес и да је Чука негде у рангу Младеновца

Danas sedimo, trece poluvreme, gledamo vas... rece jedan veteran nasem hed koucu da zovemo ovaj Cukaricki na prijateljsku sad po Uskrsu da dobijemo i mi nekog...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson W610I
Posle duzeg vremena utvrdio sam da je Bajkovic Inzagiju rod  Smile. Inace izgleda da ce biti zvezdino prolece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Јес и да је Чука негде у рангу Младеновца

Danas sedimo, trece poluvreme, gledamo vas... rece jedan veteran nasem hed koucu da zovemo ovaj Cukaricki na prijateljsku sad po Uskrsu da dobijemo i mi nekog...

Па да знаш и да би их и добили. Ови ем што имају снаге за полувреме,ем клинци,ем ни за кикирики не играју...ја бих се исписао из лиге да сам на њиховом месту
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Robi: "Perović iskoristio šansu"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je svoju ekipu nakon pobede nad Čukaričkim.

Zvezda je u poslednjoj utakmici 21. kola na ‘Marakani’ pobedila poslednji tim lige sa 4:0 i tako ponovo prišla Partizanu na tri boda minusa.

“Čestitam svojim igračima na ubedljivoj pobedi. Bilo je jako teško motivisati ekipu posle onakve utakmice u Kupu, ali i to smo uspeli, pokazali smo karakter. Momci su odigrali dobro, i ja sam zadovoljan.”

“Držali smo loptu u svom posedu, dolazili smo do šansi kroz pas igru. Nezadovoljan sam jedino time što su gosti mogli da nam daju dva gola”, rekao je Prosinečki.

Zvezdin trener je istakao dvostrukog strelca Slavka Perovića, ali i dodao da je dao igračima slobodan dan.

“Pohvalio bih Perovića, odigrao je dobro, postigao dva gola i dobro odradio ono što se od njega očekuje. U Ivanjici je takođe dobro igrao, i zaslužio je šansu koju je iskoristio. Ukoliko neko primeti igrače u gradu, neka zna da imaju dozvolu za izlazak, jer sutra imaju slobodan dan” rekao je Prosinečki.

Izvor: B92

Ovom coveku da se skandira bar po 20 minuta na svakoj utakmici. Zbog svega. Naravno, ako ne smeta najvernijima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ео Роби реално причао и о Партизану чак

http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=6339

играмо бре ко Аланиа  Smile
Smile

Бејбе идемо у КГ?
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 22:17:04 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson Т280i
Утакмица која задовољава, 4-0, бакља и све оно што иде уз то, јебени цар  Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 22:19:58 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 758 759 761 762 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.