Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 908214 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Mnogo malo za jug, trebali su njima da napakuju 600, ko oni nama...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

mislim da je termin tu presudan...

Sto se "navijackih tribina" tice,odnosno nekadasnjih "stajanja" a grobari ce tu cast imati i u sredu  Smile cene su ok i sever ce biti pun jer imamo dobru armiju ljudi koji dolaze u prkos rezultatima,a dodci ce i derbi navijaci i stari ciganski optimisti koji bi dosli i da je prva bila 7-0 za njih jer smatraju da Zvezda moze "u rupi" da pokosi koga hoce kad krene da navaljuje,a pogotovo ove  Smile  Opet jug ce se popuniti jer je ekspanija uspeha u svim sportovima kod njih,a imaju i odlican rez. pred revans i po njima bolji tim pa misle da ce da dodju na slavlje i da nama stave prst u oko...

Ono sto se slazem da je mnogo su istok i zapad cemu srpski fudbal vapi...e tu klubovi moraju malo da smire lptu i ne divljaju sa cenama....to je previse na zase pojmove...stvara se kriva slika da istok i zapad ne dolaze "zbog huligana",a ne zbog toga sto je u zemlji opsta glad pa je preskupo za dva sata platiti toliko,pa makar bila u pitanju "najveca svetkovina srpskog sporta"...
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 12:09:21 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
2 милиона и носи.

Ма нисам ни сумњао  Smile
У ћошак 2мин  Smile

Не мрачи него прочитај лепо шта је Падрино реко, паметан је то човек сви можемо да научимо од њега Smile
Ма бре Вилота је капитен за мене, ал ситуација је таква да је 2 милиона за њега брука цена.

Него ел ти планираш да идеш на дерби сад 6?

Ма Падрино мамуран па ни не зна шта пише  Smile

Вилота ако ни због чег другог онда из захвалности остаје у клубу још 2 године минимум(једино ако Аџа геније не одлучи да га заливади) и за то време Вилота верујем да ће доста да напредује. Нисам за његову продају за 2М ни у каквом случају...

А на дерби сам планирао да идем,ти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ТакођеР, зато те и питам. Ај ће се издоговарамо за викенд, има времена. Таман и Ђорић да увати неки тикет па ето и њега Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 12:18:20 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Договорено...ал ако чекамо Ђору да у'вати тикет,има да се начекамо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Шта кукате на карте, за север и југ је нормална цена.
Исток и запад ништа претерано, уосталом ти навијачи који долазе на исток и запад, а немају претплатне сумњам да иду на гостовања. Тако да могу да скрпе паре за дерби без проблема ако желе.
На армијском пашњаку је био термин у 5 (сад очекујем бар у 6) и била је лепа посећеност са још скупљим картама по лошем времену.
Маракана има 10-ак хиљада претплатних + гробари + дерби навијачи, испод 30 000 не би требало да буде.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Не мрачи него прочитај лепо шта је Падрино реко, паметан је то човек сви можемо да научимо од њега Smile

Smile

Ма Падрино мамуран па ни не зна шта пише  Smile

Smile Padrino je na poslu od jutros,mamurluk,tekme i fudbal su vikend zabava kao na trulom zapadu  Smile

Шта кукате на карте, за север и југ је нормална цена.
Исток и запад ништа претерано, уосталом ти навијачи који долазе на исток и запад, а немају претплатне сумњам да иду на гостовања. Тако да могу да скрпе паре за дерби без проблема ако желе.
На армијском пашњаку је био термин у 5 (сад очекујем бар у 6) и била је лепа посећеност са још скупљим картама по лошем времену.
Маракана има 10-ак хиљада претплатних + гробари + дерби навијачи, испод 30 000 не би требало да буде.

Stefane,nisam pisao o severu i jugu,to su realne danasnje cene,ne moze da bude ni 200,a ne moze ni 600 realno...

Mene brine istok i zapad,procitaj gore sta sam napisao za to...pricaju price "ljubitelji se plase huligana" "roditelji se plase nasilja"...a cene karata ne spominje niko...2 soma za sina i oca za 90 minuta,hm...ako ima prenos,ma ostaju kuci verujum mi,2 soma je nekoliko dana rucak  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 12:35:28 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Па тај што доводи сина, а нема претплатну карту, може да скрпи 1600 кинти једном у годину дана.
Ништа не би променило ни да су карте 200 кинти јефтиније.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Па тај што доводи сина, а нема претплатну карту, може да скрпи 1600 кинти једном у годину дана.
Ништа не би променило ни да су карте 200 кинти јефтиније.

Sad si pola u pravu,pola nisi,i sad mozemo da guslamo do derbija ovako...

Psihologija ljudi koji bi posetili zapad ili istok nekog stadiona zarad toga da bi prisustvovali jednom dogadjaju kao sto je utakmica nije takva da on na pocetku godine skloni 1600 i ceka tu tekmu,a onda jos i ode na sever sa kojeg  se po njemu  "lose vidi tekma" i gde su "navijaci i guzva i moze da bude nereda..." Od njega ne mozes da trazis da kupi sezonsku kartu na pocetku sezone...

Da su 500 istok i zapad,vec bi se pomak video,da su jeftinije video bi...u ostalom i na severu je tako bilo na pocektu ekspanzije ulaz je bio za dz,da bi se posle pricalo o edukaciji ljudi da nema nista za dzabe i uvedene su obevezne karte...Zapad i istok gleda TV,on utakmice posmatra kao dogadjaj gde ce da ode i p[rovede lepo vreme sa nekim i pogleda fudbal i sve okolo...Dodje sad i ko zna kad opet...kad bi mu pojeftinio karte,privukao ga za derbi,mozda bi ga dobio i za Indjiju...800 i 1000 je previse,ima sam sebe da laze "los fudbal" "huligani" "guzva" "ima prenos na TVu" a onda ce da laze i dete koje skace po njemu da idu npr.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 12:48:58 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.