Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 861282 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Moram nesto da konstatujem(pitam). Posto se pominje mogucnost da Adi ode kod ovih nesrecnika i posto sam uzasno besan, cak i ako je to samo novinarska patka, da li je moguce da se to zapravo desava? Smile Da li je moguce da ti ljudi (govorim o Partizanu), do te mere nemaju casti, sportkog duha, obraza, nazovite to kako hocete. Ako zanemarimo vitestvo, koje bi trebalo da bude baza na kojoj pociva sport uopste, a koje oni ocigledno nemaju, s'obzirom da se ponasaju kao lesinari, gde je tim ljudima obraz? Kako mogu da se pogledaju u ogledalo ujutro? Kakav osecaj, ako uopste imaju neki osecaj oni mogu da imaju kada znaju da ostvaruju korist na tudjoj nesreci i gazeci po necem sto bi trebalo da daje smisao sportu, a to je to sportsko rivalstvo.

Koja je poenta uopste sporta i postojanja klubova, ako se gleda samo i iskljucivo interes i profit? Koju ulogu onda imaju klubske boje, mi navijaci, koji je smisao sporta onda uospte? Kako ja danas da navijam za recimo Kaludjerovica, ako znam da on sutra moze da ode kod lesinara i da je to "normalna" stvar, interes, profit?

Pazite samo poslednjih par godina. Tagoe o kome mi pricamo i koga smo mi "otkrili" u Srbiji, a za koga ovi nesrecnici ne bi culi u zivotu da nije bilo nas i na koga smo mi na neki nacin imali moralno pravo, dolazi u Partizan, bez ikakvog blama ni njegovog (sto je manje cudno), ali ni ljudi koji su ga doveli. On je sada "njihov", on daje golove, on je nosilac igre, najbolji napadac?!?! Smile Da li je nekom u Partiznau proslo kroz glavu istorija koja se vezuje za njega i nas klub(Zvezdu)?

Kleo? Otrili ga, doveli, nismo imali kintu i lesinari uskacu i uzimaju ga za sebe bez ikakvog blama. On opet postaje glavni igrac, nabolji napadac, Srbin, reprezentativac...

Stojkovic? Da li o njemu treba uopste nesto pricati? MIslim da je samo ta jedna rec potpuno dovoljan da opise koliko treba da budes jadan da bi tako nesto mogao da uradis (govorim o obe strane).

I sada se pominje Adi?! Ja ne znam. Toliko sam besan sto se o tome uopste prica, da mislim da bi ga pre bacio u crnu rupu nego prodao njima. Ako ga prodaju onda neka se nose svi redom od Lukica pa na dalje u tri lepe...Ne bi im ga prodao ni da daju 20 miliona evra. To je nesto sto je bitnije od para, a sto oni ocigledno nemaju, a prodajom bi i mi postali isti jadnici kao i oni, a ja to ne zelim svom klubu. Ne zelim da budemo nikada ni nalik njima, pa makar igrali trecu ligu.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 14:07:52 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95

Pa bas,i nije smijesno,mozda nama jer smo ga tako zapamtili,kao nekog ko ne zna da centrira.Prve sezone u Rostovu bio je par puta u timu kola,najbolji pojedinac u ekipi,i pruzao odlicne partije. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung SGH-E590
Da nam je sad tu Andjelkovic...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@Ic.xc.ni.ka

gde ti zivis
para vrti gde burgija nece
ko nas jebe pa imamo debile zaduzene za pojacanja
prelazi se iz barse u real i obrnuto ide se iz liverpula u celzi.......
sta je to cudno svako gleda svoj interes,jebes vitestvo,obraz,fer plej toga vise nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@Ic.xc.ni.ka
za potencijalnu potraznju nije kriv partizan nego mi.e sad sto oni na velikom spotrskom trzistu zele njega to su vec druge stvari.za sada je ovo samo nagadjanje,ali nije iskljuceno da dodje do toga.Li adi je covek jedini koji nije posvadjan sa loptom u nasem timu,a bogme mnogima i sad u partizanu moze da objasnjava driblinge i fore sa loptom.Ko ga nebi zeleo u timu.Nema tu vise obraz i to....fudbal se igrao do devedeset i neke,sad su to preduzeca.Sto se mene tice i uopste stava mnogih navijaca Zvezde,u raspadu da smo nebi voleo da sad doje kod nas taj princ,kod njih je to drugacije.Samo da crknu ovi drugi.To je to...Ima i toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
@Ic.xc.ni.ka

gde ti zivis
para vrti gde burgija nece
ko nas jebe pa imamo debile zaduzene za pojacanja
prelazi se iz barse u real i obrnuto ide se iz liverpula u celzi.......
sta je to cudno svako gleda svoj interes,jebes vitestvo,obraz,fer plej toga vise nema

Pa ok, ali koji je onda smisao spotra? Koja je uloga nas navijaca? Jel smo mi samo ikebana, neko ko treba da napravi dobru atmosferu, kako bi taj jadan fudbal izgleda nesto bolje ikako bi mozda prevarili nekog menadzera? Ili smo tu da bi davali pare, kako bi klub mogao bolje da trguje i da gleda interes? Zasto onda uopste navijamo za Zvezdu? Zasto ne navijamo onda svi za one koji su trenutno najbolji? Naivjamo sada svi za Barselonu, pa onda za ogdinu dve kada neko drugi psotane dominantan za njih i tako dalje? Ako klub gleda samo interes i profit, zasto onda mi navijaci ne bi radili isto? Meni je interes da gledam Barselonu jer igra dobar fudbal, a profit mi je veci ako ne odem na stadion, jer cu tako ustedeti neke pare.

@Ic.xc.ni.ka
za potencijalnu potraznju nije kriv partizan nego mi.e sad sto oni na velikom spotrskom trzistu zele njega to su vec druge stvari.za sada je ovo samo nagadjanje,ali nije iskljuceno da dodje do toga.Li adi je covek jedini koji nije posvadjan sa loptom u nasem timu,a bogme mnogima i sad u partizanu moze da objasnjava driblinge i fore sa loptom.Ko ga nebi zeleo u timu.Nema tu vise obraz i to....fudbal se igrao do devedeset i neke,sad su to preduzeca.Sto se mene tice i uopste stava mnogih navijaca Zvezde,u raspadu da smo nebi voleo da sad doje kod nas taj princ,kod njih je to drugacije.Samo da crknu ovi drugi.To je to...Ima i toga

To i ja kazem. Sutra je znaci legitimno da mi dovedemo recimo Sasu Ilica, ili Krstajica, ako budemo finansijski bolji od njih? Cemu onda navijanje, lozenje, sve? Najbolje da gledamo onda iz udobnih fotelja Barsu i da navijamo za njih i svima super. Sta ostaje kao motiv za gledanje naseg fudbala, ako iskljucimo te emocije ljubav prema klubu?
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 14:23:03 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
serem se ja nama u stav  Smile
ti stavovi ce nam i doci glave
treba da se ide na najvise pa taman nam i bin laden bio sponzor  Smile

a i realno svi smo poceli da navijamo za Zvezdu zato sto je jebala keve svima
tako da  Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 14:23:12 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Da nam je sad tu Andjelkovic...

Tacno.Imali bi mnogo dobrog beka za nase uslove.

Citat
Moram nesto da konstatujem(pitam). Posto se pominje mogucnost da Adi ode kod ovih nesrecnika i posto sam uzasno besan, cak i ako je to samo novinarska patka, da li je moguce da se to zapravo desava?  Da li je moguce da ti ljudi (govorim o Partizanu), do te mere nemaju casti, sportkog duha, obraza, nazovite to kako hocete. Ako zanemarimo vitestvo, koje bi trebalo da bude baza na kojoj pociva sport uopste, a koje oni ocigledno nemaju, s'obzirom da se ponasaju kao lesinari, gde je tim ljudima obraz? Kako mogu da se pogledaju u ogledalo ujutro? Kakav osecaj, ako uopste imaju neki osecaj oni mogu da imaju kada znaju da ostvaruju korist na tudjoj nesreci i gazeci po necem sto bi trebalo da daje smisao sportu, a to je to sportsko rivalstvo.

Brate.Jesi citao prethodnih dana izjave mafijasa Bjekovica,koji proziva istinsku fudbalsku legendu Roberta Prosineckog na jedan ruzan,pokvaren i krajnje nevaspitan nacin,daje sebi za pravo da minimizira uspjeh FK Crvena Zvezda na evropskom nivou?Sta tebi to govori?Sve te,njegove provokacije ti daju odgovor na ova pitanja i konstatacije.Partizan zadnjih 20 godina vode olosi,najgori sljam drustva (samo da mi neko ne kaze da Z&B vise nijesu tu :S) tako da,mene ovo nista ne iznenadjuje.

Citat
Koja je poenta uopste sporta i postojanja klubova, ako se gleda samo i iskljucivo interes i profit? Koju ulogu onda imaju klubske boje, mi navijaci, koji je smisao sporta onda uospte? Kako ja danas da navijam za recimo Kaludjerovica, ako znam da on sutra moze da ode kod lesinara i da je to "normalna" stvar, interes, profit?

Sistem vrijednosti.Stado (drustvo) vode pogresni pastiri,koji gube svoje ovce i vode ih na pogresan put.

Citat
Stojkovic? Da li o njemu treba uopste nesto pricati? MIslim da je samo ta jedna rec potpuno dovoljan da opise koliko treba da budes jadan da bi tako nesto mogao da uradis (govorim o obe strane).

Stojkovic je bitnija karika u citavoj prici od Tejga i Klea.Stojkovic je olicenje izgubljenih moralnih vrijednosti.

Citat
I sada se pominje Adi?! Ja ne znam. Toliko sam besan sto se o tome uopste prica, da mislim da bi ga pre bacio u crnu rupu nego prodao njima. Ako ga prodaju onda neka se nose svi redom od Lukica pa na dalje u tri lepe...Ne bi im ga prodao ni da daju 20 miliona evra. To je nesto sto je bitnije od para, a sto oni ocigledno nemaju, a prodajom bi i mi postali isti jadnici kao i oni, a ja to ne zelim svom klubu. Ne zelim da budemo nikada ni nalik njima, pa makar igrali trecu ligu.

Istinski vjerujem dok je tu Vladan Lukic,tako nesto,se nece dogoditi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja ti kazem,kako stoje stvari a ne sta je legitimno,a sta ne,sta je moralno a sta ne.zato sam ti i rekao da mnogo navijaca sa severne tribine recimo primera radi nebi voleo djukica da vidi kod nas kao trenera,eto ti recimo primer.ja ne mogu da da ti drugacije to objasnim,nisam visa slila pa da dekretom zabranim fudbalske transfere koje nisu moralne i slicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
za potencijalnu potraznju nije kriv partizan nego mi

Da bi dobio potraznju potrebeno je stvoriti uslove za to.E sad,kako smo mi krivi,sto imamo dobrog fudbalera u nasim redovima?Partizan ima pravo da pita (moralno nema) i da bude odbijen.Mi nemamo gresku po ovom pitanju.Decko je placen i ima sasvim lijepe uslovo kod nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.