Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 860934 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.10
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Повраћало ми се колико је Каду лош.

Јесте ви сигурни да је он Бразилац? Да није неки циганчић из Маринкове баре?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
pa jeste cigancic, pokupio ga rajo na ulici i uvalio ga nama to i vrapci znaju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
Nokia 300
pa jeste cigancic, pokupio ga rajo na ulici i uvalio ga nama to i vrapci znaju  Smile
Ma neka ga usere da da par golova pa da ga ispratimo u Kinu i svi zadovoljnii.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Sve sto mislim za Stanoja takodje mislim i za Roberta. Svaka izjava na mestu, ne preteruje sa pohvalama svojih, ne potcenjuje protivnike. Kaze onako kako misli, svojim recima, a ne kroz izlizane fraze koje smo culi milion puta.

Obojica su zasluzni za potpuno sportsku atmosferu i pre i posle ovog derbija. To odavno nismo imali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ninkov blizu Bundeslige?

Nemački prvoligaš poslao je svog skauta da isprati igru Pavla Ninkova u derbiju sa Partizanom 0:2. Desni bek crveno-belih proveo je svih 90 minuta na terenu, a da li je zadovoljio ukuse ekipe Šalkea iz Gelzenkirhena videćemo već u sledećem prelaznom roku. Kako Sport saznaje pogodnost za transfer Ninkova u rudarski grad u Nemačkoj jeste što je Šalke jedan od klubova koje sponzoriše Gasprom, isto kao i Zvezdu. Povoljna opcija, prema tvrdnji uglednog sportskog lista, jeste i što kapitenu viceprvaka Srbije ugovor ističe u januaru 2012, pa bi već u junu mogao da potpiše predugovor sa Bundesligašem, a kasnije da ode bez obeštećenja.

Ninkov je u Zvezdu stigao 2008. godine i odigrao je preko 80 mečeva za tim sa "Marakane". Dres srpske reprezentacije oblačio je četiri puta.

http://www.sportal.rs/news.php?id=47234
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Oznake: delije wikipedia prva fudbalske isah robertu borusija ljubav slabih dres
jna pogon aleksandar izvan trickovski zvezda nesportskih 5610 jovanic 2010

Interesantnih stvari  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
[size=10pt]Tošić: "Sudija me vređao[/size]"
Izvor: B92 | SO

Fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić dobio je žuti karton na meču Kupa sa Partizanom i zbog toga će propustiti revanš.

Tošić kaže da je bio isprovociran od pomoćnog sudije posle koškanja sa igračem ’crno-belih’ Miljkovićem.

"Miljko i ja smo se sporečkali, brzo završili raspravu, kad je taj pomoćnik utrčao na teren počeo da viče na mene i da me vređa. Ne znam zašto je to učinio, valjda je želeo da me dodatno isprovocira kako bih mu žešće uzvratio", izjavio je Tošić za "Večernje novosti"

"To mu nije bio prvi put da ulazi na teren u toku meča, i još mi nije jasno šta je u dva-tri navrata pokušavao da uradi", dodao je levi bek, koji je na meču sa Partizanom prinudno igrao na poziciji štopera.

Tošiću je žao što neće moći da pomogne saigračima u revanšu šestog aprila, kada će ’crveno-beli’ pokušati da nadoknade dva gola zaostatka iz prvog meča.

„Napravio sam glupost tim žutim kartonom jer sam mogao da ga izbegnem, samo da sam znao da imam već jednu javnu opomenu. Tek sam posle meča saznao da ne igram, što me je dodatno deprimiralo. Ipak, verujem u ekipu i ne mislim da je sve gotovo“.

Bivši reprezentativac žali za propuštenim šansama.

„Tuga jedna kad promašiš toliko prilika kao mi, a onda iz fingiranog, jednog šuta primiš dva gola. ’Crno-beli’ su iskoristili snagu u prekidu, ali mi se ne predajemo. Prikazana igra, uz sve korekcije koje se prave, daju nam nadu da smo na dobrom putu. Ne predajemo se jer sreća jednom mora da promeni stranu“, zaključio je Tošić za „Novosti“.
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
„Napravio sam glupost tim žutim kartonom jer sam mogao da ga izbegnem, samo da sam znao da imam već jednu javnu opomenu.

Па ко треба да зна  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
A što je onda odgurnuo glavnog sudiju...  Smile
Aj ti Kokija pod ruku i kod psihijatra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.