Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858844 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Јес а зашто је рекао "Ајмооооооо Миливојееееее..."?

Па дај немој да се зајебаваш. Сви знају да је гробар, само ти тучеш контру.  Smile

Evo i Pantelia rece da ima info... ja ti prenosim samo informacije... pa ne znam ja Strajnica licno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ако тај човек навија за Црвену звезду онда нек све иде у три пичке материне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
о чему ви баљезгате?о страјнићу ментолу Smile
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ne kapiram ove sto su zadovoljni kad izgube utakmicu  Smile
jednostavno u kad se izgubi ne moze da bude dobro bilo sta
pa makar izgubili i od barselone
serem im se u razmisljanje  Smile

i da jebo vas strajnic
picka grobarska  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 20:24:05 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja bi ubacio neku zenu da prenosi. Smile

Grobare Ciji si bitch postao? Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
kad kazes da je strajnic zvezdas to ti je kao da kazes da ludi milojko navija za partizan  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
Samsung 

Kaluđerović: Trebalo je ranije da uđem

Da li zbog taktike ili nepromišljenog gesta u Jagodini Andrija Kaluđerović nije se našao u startnoj postavi. Prvi put od starta prolećnog dela sezone mladi napadač je presedeo veći deo susreta na klupi. Poraz od Partizana 0:2 mu je teško pao.

- Krivo mi jer smo primili nesrećan gol odmah na startu. Partizan nam je dao prvi gol ni iz čega. Bio je to udarac koji je zakačio Princa Tejga i završio u našoj mreži što je mnogo olakšalo posao crno-belima. U drugom poluvremenu su nas ponovo sasekli sa ranim pogotkom.

Kaluđerović veruje da je mnogo ranije trebalo da uđe u igru.

- Očekivao sam da ću zaigrati ranije, ali šefova odluka je bila da me pošalje u igru u 80 minutu - zaključio je Kaluđerović.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Реко сам пре текме да ово доживљавам као и сваку другу утакмицу, јес да је дерби ал мислим да смо ми далеко од тога да будемо конкурентни па се не треба замлаћивати чињеницом да је противник Партизан.

Немамо појма, боли нас курац.

Ово је против Смедерева било. Исти утисак имам и сад. Немамо појма, ал ме боли курац јер кад се упореди ово и оно (знате које) немање појма ја видим напредак тако да сам задовољан.

Приметите једну ствар која мислим да је битна - одиграли смо по једно полувреме и против Јагодине. Е сад зашто је то тако није ми јасно. Шта се то деси па паднемо у другом неам појма.

Одиграли смо солидно. Види се неки шаблон, види се траг Робијевог рада али је невероватно очигледно да ови играчи то не умеју, ал то је кривица неких других.. Ја се не сећам кад смо ми последњи пут у дербију овако играчи, значи да држимо лопту градимо напад стварамо шансе. Значи не сећам се. Роби је то остварио после 2-3 месеца. Ја задовољан како иду ствари.

У другом полувремену смо личили на екипу која је играла јесењи део сезоне, ал добро, само постојање првог полувремена је корак унапред. Дакле - задовољан.

Детаљи сами по себи небитни, ал ае..

Јефта капитен може у ОФК, за боље није. Каду може у Синђелић да се бори и отвара, рачуна се знање а не жеља. Короман може у Инчон, а ја му желим да оде у ону другу Кореју и заглави рудник. Тошић може с Короманом. Једва чекам да ова четворица оду из Звезде. Прва двојица везаре а друга психички случајеви треба да се лече од напада беса. Стока.
Борха разочарао, мада мислим да се креће боље од Калуђера. Евандро ми вечерас личио на Сашу Илића из млађих дана. Хитрине ни у траговима, ветропир. Да зна - зна, ал бре фудбалер си ниси балерина.

Оно што је из авиона видиљиво је да нам позади шкрипи страшно. Рецимо да смо вечерас играли против ПСВа примили би 8 комада. Карлеуша дебил није за штопера. Може да игра против Металца, ал против Партизана испада ко из аутобуса. Ћоса је доооста грешио, рецимо код оне контре кад је Тагое одиграо за Адију петом није се извукао на офсајд замку а Вилота јесте јер је ситуација за то била идеална. Ал добро, није ми жао што га је Роби ставио, ионако по мени овде није било императива резултата па ове грешке не штете, а Ћоса има значајно искуство (за ЦСКА, ал не бих сад о Аџићу).

Кад подвучем црту напредак је видљив, а то је све што сам тражио пре дербија. Перспектива се не мења, дакле и даље се ради на игри. Поздрављам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Ja bi ubacio neku zenu da prenosi. Smile

Grobare Ciji si bitch postao? Smile

Dane brate pukao opkladu, sjebao me Zadar trebali da dobiju Siroki veceras posto sam se nadao da Hrvat hrvata pusta, tako bi i bilo da je ovaj mec imao znacaja ali jbg, jos treba 3 banera da mi se dodaju, inace pukao opkladu od steleta. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nas je problem sto nemamo igrace koji ce konstatno igrati dobro
imamo neke divljake koje krene 20-25 minuta u nekoj utakmici ostalo vreme besciljno tumaraju po terenu
koroma kao krava muzara koja daje 35 litara mleka,a onda se ritne i sve prospe  Smile
kadu jacina suta kao baba  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 20:47:24 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 561 562 564 565 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.