Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 538 539 541 542 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 852820 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung 
Opustite se ljudi , bitno je da nemamo Psiholjuba ovaj put u timu, pobedjujemo bre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Neozbiljno je posle 3 meseca priprema vracati igru sa 2 klasicna spica. To bi bilo kao da izlazimo na teren sa igracem manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung SGH-E590
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Jebote nikad ruznije dresove od ovih nismo imali  Smile
Kakva su to vremena bila, kakvi igraci, kakvi derbiji  Smile
A pazi Milojka, Stevanovic zavuce golcinu on 2 min bez daha ne progovara....Spasic da autogol a Milojko "ko bi drugi nego Pancev"  Smile

Sve vise mi mirise da ce i ovaj derbi biti ovako nesto a ne kao ovi poslednji...dosadni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Neozbiljno je posle 3 meseca priprema vracati igru sa 2 klasicna spica. To bi bilo kao da izlazimo na teren sa igracem manje.
Slazem se i sa tim,ali cisto dikutujemo...

Ne znam koliko je pametno snage preusmeriti na sredinu terena jer po sadasnjim parametrima deluje da tu ne mozemo da dobijemo bitku...Cak njima moze i jedan od stopera da prilazi sredini i pravi visak kad napadaju,drugi da ostane uz naseg spica a bekovi da poguraju nasa krila u nazad i da nas jos zesce pritisnu...Sa taktickom varkom i igrom sa dva spica bismo dobili to da taj pokretni stopet ne moze bas mirne savesti da se prikljuci sredini,a ni ti bekovi usled situacija 2 na 2 kod spiceva nece tako samouvereno da pritiaskaju krila nego ce da se osvrcu iza sebe i posmatraju taj prostor,a nabijanjem linija(4 plus 2 zadnja vezna) bismo napravili guzvu i odsekli Tejga,terali bismo da Ilic ili Vukic(Smiljanic) idu u driblinge ne bi li dosli do razlike,Petrovic ce morati mnogo vise da ucestvuje napred sto ostavlja prostor...

Nasa prednost je sto oni moraju da napadnu ako zele prednost pred Marakanu,a mi da igramo zustro,ali pametno,jednostavno... i sto je brze moguce kroz prostor,jer mi njih "cekamo"...Nema potrebe da Zvezda "pokazuje raskos i napredak" i da izgubi,jer je Stanojevic dosta realan i konkretan trener,oni nece srljati,cak mislim da ce oni nas da "cekaju",ne vidim zasto bismo se mi upustali u nasrtaje ili upadali u zamku pletenja mreze i nadigravanja na sredini i strahovati od kontre...

Cak i sa postavom koju je Prosinecki najavio mozemo da odigramo vise formacija,ne bi me cudilo da ideja i bude da igramo ovako...

Mada tesko jer Zvezda ima pritisak da "igra i drzi loptu",a nisam video da sem pobede ili prolaska dalje grobari i njihova javnost imaju neke vece zahteve...I sad pazi oni igraju kuci,nemaju pritisak igre,nemaju pritisak pobede,a mi koji treba da ostvarimo samo "aktivan rezultat" pred revans,sa timom koji je slabiji i koji je trenirao 2 meseca zajedno imamo protisak i za igru i za pobedu i za sve...smara me to...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson W610I
Jebote nikad ruznije dresove od ovih nismo imali  Smile
Kakva su to vremena bila, kakvi igraci, kakvi derbiji  Smile
A pazi Milojka, Stevanovic zavuce golcinu on 2 min bez daha ne progovara....Spasic da autogol a Milojko "ko bi drugi nego Pancev"  Smile

Sve vise mi mirise da ce i ovaj derbi biti ovako nesto a ne kao ovi poslednji...dosadni.
Pa ako ce da igraju tako mogu da nose i pocepane carape da idu bosi da su musavi necu uopste da se bunim. Nego sad sam pricao sa komsom kaze jutros nije bilo guzve neke velike oko karata  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Moraju i krila da igraju defanzivu, nema opustanja. Oni da jedu njihove bekove. Tu me Koki plasi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Moraju i krila da igraju defanzivu, nema opustanja. Oni da jedu njihove bekove. Tu me Koki plasi.

Koliko plasi sto se tice izvrsavanja nekih zadataka i realno njegovih danasnjih mogucnosti,opet na ovakvoj tekmi on mora da igra...Ne zbog iskustva bla bla sto bi "strucnjaci" rekli vec zbog tog karaktera koji ima...Da li zbog toga sto je neotesan ili zbog toga sto ima super ego ili zbog toga sto se ceo zivot ponasa kao da nema sta da izgubi,ali on ima tu beskrupuloznost koja ga gura napred...Neko to zove sportski bezobrazluk,neko kaze bahatost,ali to podize tim i on u jednom startu,u jednom duelu ili u jednoj akciji moze da podigne adrenalin kompletom timu...Da ne govorim o tome da ne postuje nikoga i da smatra da je najbolji i najveci na svetu...Takvi ljudi su najbolji ratnici,gladiojatori,a u modernom svetu najbolji sportisti...Potreban je za sredu,bar za prvo poluvreme ako ne moze da izdrzi sve...I zarad takvih ljudi vredi mozda zrtvovati to da nece da igra pozadi,ako dobijas negde drugde neku mentalnu snagu i coveka pokretaca energije i stepena napaljenosti i samopouzdanja...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 538 539 541 542 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.