Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 854771 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung SGH-E590
Ko kontrolise loptu, kontrolise i igru, to sto su igrali bezidejno ne znaci da mi nismo kontrolisali igru.
Nije tesko shvatiti fudbal, samo malo treba da se razmislja! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ko kontrolise loptu, kontrolise i igru

Нетачно. Игру је тада контролисао Партизан иако није имао лопту у поседу. Кад контролишеш игру то значи да се на терену дешава оно што ти хоћеш да се дешава. А ти сад размисли коме ј ебило у интересу да се Исах Ади и Психо додају на центру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Што се утакмице тиче, Роби ће хтети да што више држимо лопту. То ће бити зајебано јер ће ови да ударе пресинг на лопту па ћемо морати да се брзо ослобађамо да се крећемо добро и отварамо, а то не умемо не само ми већ нико у нашем фудбалу укључујући и репрезентацију већ 15 година. Видећемо како ћемо се ту снаћи. У таквој ситуацији треба зајебати пимплање јер то не умемо, немамо квалитета, већ брате игра у дубину и лопте у простор. А они једном морају рикнути, па ће бити времена и за диктирање темпа. Уосталом видеће се колико умемо да држимо лопту. Све мислим да ће Партизан имати већи посед.

Sa ovim se slazem...i to ce nam biti glavni problem u sredu,jer kao sto sam primecivao na na "manjim tekmama",svaka lopta koju smo na presing ili ne izgubili na sredini je toliko prostora otvarala prema kontri da je to nenormalno...A mi smo gresili i u daljim dodavanjima,i u kratkoj razmeni pasova i u vracanju lopte u nazad usled lose kretnje,gresili smo mnogo...Oni ce da nam zatvore krila,udvojice onog jednog jedinog centarfora stoperima i onda ce presingom na sredini uzimati loptu plasim se jako lagano...

Bice kisa,mozda treba probati sa igrom sa dva zadnja vezna,dva krila i dva spica...Bekove terati da se ubaciju i napadaju po bokovima zajedno sa krilima,napadace ne vaditi i ne vracati iz dubine,a dvojici zadnjih veznih zabraniti prelazak preko pola...Lopta bi isla na jedno ili drugo krilo,da sirimo igru i otvaramo se...Ako budemo igrali "nadigravanje 3 na 3" na sredini,jaci su njihovi veznjaci mnogo.Jaci su na lopti na iskustvu,na svemu...Ali ocigledno da ovako po sastavu necemo igrati pa je mozda i iluzorno sto sam ovo i pisao...

Promena kod nas je da ce Borha igrati spica a Jevtic krilo,ostalo je isto,naravno bez Kaludjerovica koji nece igrati u prvoj...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC ...
Slazem se Roki...
Ne znam ko je napisao da u zadnjih 20 god nije bio dobar derbi... Mislim da je meni prvi derbi bio 101 ili 102 nije ni bitno... Do sada sam propustio mozda pet (prvenstvo i kup), ali odgledao sam dosta dobrih utakmica... najbolji u zadnje vreme je onaj kad nam sudija ukrade pobedu tj. cini mi se da je Milijasu ponistio gol... Nije ovo Engleska niti Spanja pa sad da ocekujemo neku perverziju od fudbala, ali po meni derbi je uvek vise od igre tako da i igra nije jedini faktor koji presudjuje kod rezultata...
Za derbi u sredu ja prognoziram iksaru ko vrata... Najrealnije! Mada mislim da ce da padne neki go.. 1:1 ili 2:2
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Bice kisa,mozda treba probati sa igrom sa dva zadnja vezna,dva krila i dva spica...

А друга варијанта је ставити перспективу пре резултата на овој утакмици и пробати са развијањем своје игре. Значи да ова утакмица буде ко и свака друга, циљ нам је тај и тај и то ћемо да радимо на свакој утакмици укључујући и дерби и то ће нам бити важније него претумбавање ради резултата. Ја мислим да ће Роби пре да се послужи овом варијантом, што поздрављам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Bice kisa,mozda treba probati sa igrom sa dva zadnja vezna,dva krila i dva spica...

А друга варијанта је ставити перспективу пре резултата на овој утакмици и пробати са развијањем своје игре. Значи да ова утакмица буде ко и свака друга, циљ нам је тај и тај и то ћемо да радимо на свакој утакмици укључујући и дерби и то ће нам бити важније него претумбавање ради резултата. Ја мислим да ће Роби пре да се послужи овом варијантом, што поздрављам.

A ne mogu da kazem da ne bih voleo da se igra po podu i da izdominiramo,jer to je Zvezda...ali imamo Isaha koji igra sa loptom jako slabo i koji svaku koju izgubi napravi veliki problem i protivniku otviri put prema odbrani(Roki  Smile  ),imamo Evandra koji zna,koji je kvalitetan,ali koji ne zna sta je derbi,ne zna jezik i treba da ima muda ko televizor da bi se istakao u sredu,i imamo Kadua koji bi bio do jaja igrac da iza sebe ima 2 ili 3 vrhunska i iskusna vezna pa da on glumi leprsavog 10ku i da dribla,ovako kad on treba da stan na nju,da okrene prim. radi Petrovica i da podeli loptu,u jednom elementu ce da pogresi,da li u okretu,da li u snazi(pasce) ili jer je sitan pa ce ovaj nogati da mu je isceprka....Takodje treba izdrzati tempo igranja na dupli pas "dok se protivnik ne umori",a mi to ne znamo ni sa Indjiom kuci...I na sve to ce padati kisa  Smile  A sto je najgore i sto sam mislio da nikada necu da napisem,to danas nama vise odgovara  Smile

Nama ne odgovara da se igra smiri,da se krene u pas i sa jedne i sa druge strane,nama treba haos,nama treba igra na granici incidenta,nama trebaju konstantne provokacija i da onda u tom haosu napravimo kontru i damo gol...

Ne znam ni sam,samo da ne bude kao na poslednje dve na marakani da iz kontre,greske i vracanja u nazad primimo gol u prvih 5 min. ili da nam ga ne daju u prvih 10 kao na JNA po onom suncu onomad...

Vise muda,vise srcanosti,vise nabrijanosti,pa i agresije,to nam treba...polako i lagano vise pasuje njima...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Isah neće igrati
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
A to je kao jedina konstatacija na sve ovo sto Empti i ja mudrujemo  Smile  kao to menja sve,sta ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
LG L5 II
Тебе ништа са ове теме реално не занима Smile Smile

Само ме Роберт Просинечки занима  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
A to je kao jedina konstatacija na sve ovo sto Empti i ja mudrujemo  Smile  kao to menja sve,sta ?  Smile

hahahaha...  Smile

Nešto mi mrsko pisati...  Smile

Pa to uveliko mijenja odnos naš prema presingu, jer je Mićko sigurniji sa loptom od Isaha. Tu ne treba zaboraviti ni Adija koji odlično zna da iznese loptu. Za presing ti treba i znanje i kondicija, a mislim da ni oni to nemaju u velikim količinama. Sa druge strane ti otvara mogućnost za brze kontre, a tu su Evandro i Kadu, koji koliko god bio antipatičan pojedinim, zna da da završni pas. A tu je i kondicija, gdje smo mi veoma dobro pripremljeni, pa bi mogli njihov presing da iskoristimo u posljednjih 20 minuta utakmice.

Ne mislim da se trebamo plašiti presinga, a još manje mislim da će oni to i raditi...

A opet, najmanje mislim da će nečije taktičke zamsili da donesu prevagu kao i do sada. Hrabrost ekipe i najčešće greška, odlučiće derbi...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.