Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 861082 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ja sam ucen da je Zvezda iznad svega
izgleda da bas i nije tako

do jaja nesmes bodriti svoj klub pesmama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
da one koji su pevali

E onda ok. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Девојке,оладите мало....ево да скренемо са теме,дакле у Јагодини играмо без Адија и Исаха,а то значи да ће Ћкоми од почетка играти  Smile као и да ће Карлеуша на штопера. Волео бих да Роби стисне муда и изведе овако нешто на терен(образложићу накнадно)

Формација је намерно овако асиметричана(девијантна) јер је Нинков офанзивнији од  Рељића тако да сам Евандра мало померио ка средини,а мислим да би он треба ту да игра јер мислим да би имао добру сарадњу са Пајом(дупли пасови,мршење муда око аут линије итд..) Каду у средини,Коки лево...значи све стандардно..у нападу Јевта и Борха који могу и да утрчавају а и да скоче на центаршут,Калуђер мало да искулира...

Pa Robi tako već igra  manje-više, ne znam što bi trebao da stisne muda za ovu formaciju. Malo si Borhu gurnuo u sredinu, a Evandra lijevo, a sve je ostalo u principu isto... Ništa ovo nije hrabrije ni "napdačkije" Smile od trenutne formacije
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia 6700

ako niste u tom fazonu ne znam zasto vas doticu te stvari koje rade Delije
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson W610I
ja sam ucen da je Zvezda iznad svega
izgleda da bas i nije tako

do jaja nesmes bodriti svoj klub pesmama

Ni ja se ne salzem sa nekim odlukama vodja. Recimo da su nekad u pravu al nekad nisu. Ni ja ne razumem zasto nisu pustili kad su vec ljudi krenuli da skandiraju. Sto se tice Pionira istina je da su vodje maltretirali sve koji su se oglasili sto mislim da nisu trebali jel ako vec oni bojkotuju sto da ja nesmem da idem i bodrim pa nisam ja sam u "sluzbi Zvezdi" a ne njima. Mada ima i odluka sa kojim se slazem ( mnogo vise od ovih drugih ). Al sto bi se reklo ipak su i vodje ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Samsung SGH-E590
Otkini mu jaja baticeee Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Девојке,оладите мало....ево да скренемо са теме,дакле у Јагодини играмо без Адија и Исаха,а то значи да ће Ћкоми од почетка играти  Smile као и да ће Карлеуша на штопера. Волео бих да Роби стисне муда и изведе овако нешто на терен(образложићу накнадно)

Формација је намерно овако асиметричана(девијантна) јер је Нинков офанзивнији од  Рељића тако да сам Евандра мало померио ка средини,а мислим да би он треба ту да игра јер мислим да би имао добру сарадњу са Пајом(дупли пасови,мршење муда око аут линије итд..) Каду у средини,Коки лево...значи све стандардно..у нападу Јевта и Борха који могу и да утрчавају а и да скоче на центаршут,Калуђер мало да искулира...

Pa Robi tako već igra  manje-više, ne znam što bi trebao da stisne muda za ovu formaciju. Malo si Borhu gurnuo u sredinu, a Evandra lijevo, a sve je ostalo u principu isto... Ništa ovo nije hrabrije ni "napdačkije" Smile od trenutne formacije

Па можда на папиру,ја сам ипак мислио на праксу,јер Борха у овом ''мом''случају треба да игра класичног шпица а не да се мрљави на средини терена са Нинковим и прима лопте окренут леђима голу,да се гради и успорава акције. А Евандро би ипак био мало више на десној страни а не да се судара са Кадуом на средини јер јоп увек не знају ко где треба да стоји и зашто. У принципу,јесте слично али ово моје је офанзивнија верзија где сваки играч треба да буде бар за 10-15 м ближе противничком голу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Mislim da ako Borhu gurneš skroz u špic ostaje mnogo prostora u sredini i desno, ne moze Evandro sve to da pokriva...  Smile  iako ima "svemogućeg" Ninkova iza  Smile 
U teoriji izgleda izvodljivo, u praksi malo teže čini mi se.

Sa 2 špica Zvezda može jedino da igra u nekoj formaciji 4-1-3-2, sa Kokijem levo, Vešovićem desno i Evandrom u sredini, iza njih Isah ili Mijajlović, ali i to je dosta ofanzivna formacija s obzirom na tipove igrača na bokovima. Jedino kad povedemo protiv vas možete da probate to  Smile 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

formaciji 4-1-3-2, sa Kokijem levo, Vešovićem desno i Evandrom u sredini, iza njih Isah ili Mijajlović, ali i to je dosta ofanzivna formacija s obzirom na tipove igrača na bokovima. Jedino kad povedemo protiv vas možete da probate to  Smile 

Пријатељу,мало си се забројао,ако играју Мијаиловић и Исах,испред њих Коки,Евандро,Вешовић то је са 4 одбранбена и голманом округло 10...а ти написао за два шпица  Smile

а и није 4-1-3-2 већ 4-2-3-1(или 2  Smile) јер су Исах и Мићко ДМЦови
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.