Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 449 450 452 453 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 853792 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Kako sam ja shvatio , Roki ne ide na utakmicu samo zato sto je Isah u startnoj postavi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
BOJKOT Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Srecan rodjendan Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L5 II
Srecan rodjendan Smile

Жив био Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
SonyEricsson Т280i
Сјајан текст

Priča svih nas u crveno-belom
Objavio Sveta 4. mart 2011. u Blogovi, Fudbal,

Pogled na Sever

Bila je to ratna, devedeset i neka. Kao i sva druga deca,  trčali smo za loptom na poljani kod Velikog parka. U svom verovanju da kada rat bude gotov,neće više biti ni Dnevnika 2, jedno veče sam preturao po video kasetama, koje je moj tata,uredno slagao, i obeležavao. Došla je na red i ona. Kaseta sa natpisom Crvena zvezda – Bajern(KEŠ). Tako je pisalo. Tada sam je prvi put ugledao.

Bio je to prirodan proces. Kao kada ugledaš devojku koja ti se dopadne, i osetiš potrebu da priđeš, nešto kažeš, oslobodiš se energije u sebi, i daš joj do znanja….Za mene iz Šapca, sa osam godina, tih godina Marakana je bila jednako nedostižna, kao Tokio, Bari, i svi ostali gradovi, za koje sam tada prvi put čuo. Iznova sam premotavao trenutak….’’Jugović, Jugović do Pančeva, Jugović……Prosinečki je tu, Prosinečki….’’ Ostalo je istorija.

Sankcije su skinute, a ja je nisam zaboravio. Patio sam kad izgubi, šepurio se kad pobedi, ali sam uvek bio uz nju. Neke slike danas vraćam, i toliko godina kasnije mi je jasno, zašto sve ovo danas zovemo Duh Zvezdaštva i Opšta mobilizacija. Tako su se prirodno nametnuli. Za mene kao desetogodišnjaka, nije bilo čudno što moj komšija žuri da kupi praznu video kasetu da snimi derbi. Opšta pometnja se nije videla, ali se osetila. Kako drugačije objasniti prazne ulice lepog prolećnog dana….

Nismo svi ni hvatali sve kanale ili nam Džaja nije dao prenos, pa sam ja mnoge Zvezdine utakmice proveo na sedištu automobila za vozača, hvatajući radio Beograd i zamišljajući, kako sve to izgleda tamo, kako komentator sa radija, koji veoma brzo priča, opisuje. Kad Zvezda pogodak da, po povicima i ovacijama iz komšiluka shvatite da je i tada, kad je bilo jako teško živeti, sve bilo crveno i belo. I zbog toga danas pevamo da nas nisu slomile teške godine, i da nas ima sve više i više, zbog tebe.

Navijači Crvene zvezde

Godine su prošle, a Beograd mi se približio, zavoleo sam ga, postao deo njega. Ostaće nezaboravna slika dva studenta prve godine beogradskog univerziteta. Moj drugar i ja dvoumili smo se, da li da idemo. Šetajući kroz Knez Mihailovu, i nama, novima u Beogradu, bilo je jasno. Nikada neću zaboraviti kada smo se kao po komandi pogledali, u isto vreme i rekli: ’’Ma idemo, bre’’. E tada sam prvi put dao zadnje pare iz džepa, i za mene i za drugara. Dao sam za Crvenu zvezdu. Trčali smo do iznajmljenog stana na Dorćolu, pa uhvatili tramvaj dva do Slavije, a odatle, pešaka. Slili se u crveno-belu reku, koja je izvirala još iz Knez Mihailove, i tako me je Zvezda pozvala k sebi. Slika dva studenta koji ne verujući sami sebi u to što su odlučili, odlaze da gledaju Zvezda – Odenze, i bacaju poslednji pogled na glavnu beogradsku ulicu i vide da je u njoj svako ko je prošao, imao Zvezdino obeležje, da je svako išao na isto mesto. I staro i mlado. Za mene antologijska slika, koju na žalost ne mogu da podelim sa Vama, ali slika koja me je odvela na stadion, tog dana, i svih ostalih dana, koji će tek doći.

Mnogo smo preturili preko glave od tada, vi i ja. Mnogo toga se promenilo. A svaka promena je ostavljala svoje tragove, ožiljke. Stvari se odvijaju jako brzo. Ponekad zaboravimo da zastanemo, da sagledamo sami sebe. Da vidimo, odakle smo pošli i gde smo došli. Zastanimo baš danas, i pogledajmo. Zastanite u subotu, u našoj drugoj kući i pogledajte levo od sebe. Zatim pogledajte desno od sebe. To su naša braća. To smo mi, u crveno-belom. Vreme nas nije promenilo, nije nas slomilo .

Od reakcije do mobilizacije,imali smo i svoje uspone i padove, ali smo uvek bili tu, na istom mestu, gde će se u subotu skupiti svi oni koji te vole, potomci i naslednici onih koji su te generacijama stvarali, gradili, i bili ponosni na tebe i u dobru i u zlu. Od reakcije do mobilizacije, ostali smo isti. Ostali smo verni. Srećan rođendan, Zvezdo crvena.

http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/03/04/prica-svih-nas-u-crveno-belom/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Srećan rodjendan. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Srećan rodjendan. Smile
Hvala bratac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14

Јеботе одгледам ово и осетим се поносним јер сам део нечега. Мене иначе такве ствари ретко интересују, никад се нисам идентификовао са масом осим по томе што сам Србин, ал бити Звездаш је за мене не баш толико велико ал довољно велико да буде ту негде у том рангу. А веће ствари од национачне припадности за мене нема. И ето осетим понос јер припадам звездашкој нацији.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Srecan rodjendan i sve najgore vam zelim! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 449 450 452 453 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.