Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 840268 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi nemojmo se zajebavati... Ima nesto sto zna Guma, ali nije Xavi... Tj. rekao bih da mozda ima slabiji pregled igre, pa mu cesto nedostaje ideje, a iako zna da posalje pas i sl. zna i da pogresi...

Generalno po ovome prikazanom do sada, vrlo je realno razmatrati ga kao startera ali...

Kolko te greske u pasovima u ovakvoj formaciji mogu biti opasne, videli smo danas kada je Isah poslao los pas, posle cega primismo gol...

Jos odavno ja pricam, da nama treba taj centralni vezni, ali mi ga definitivno nemamo... Mijajilovic je bas zadnji vezni, stekoh takav utisak, mislim da bi on imao problema na poziciji centralnog veznog...

Guma moze da dobije priliku kada vodimo da se to jos malo zatvori, ali za startera nisam siguran...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG L7
, videli smo danas kada je Isah poslao los pas, posle cega primismo gol...
Sad smo opet naebali od Rokija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Pa valjda je dovoljno da sam ukapiras, nemoram valjda opet da ti pisem! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vidim da su se zalili po netu neki ljudi zato sto se zvizdalo Koromanu i Kaduu... E pa brate, ja mislim da treba malo i da se zvizdi... NE treba da se pljuje i da se zvizdi od starta, al ako lose odigras, tj. ocajno, ne mozes da ocekujes da ce da te hvale... Naravno mi smo poznati kao narod koji nema mere ni u cemu, ali mozda i ovo im bude malo poucno i malo motivise... Ne znam dal ste vi citali, ali ja se secam kako je Dzaja pricao kad izgubi ili odigra lose utakmicu, bilo ga je sramota nekoliko dana da izadje iz kuce... Neka malo i njih bude sramota kad lose odigraju, nije to nista lose... Ali naravno ne treba igrace unapred pljuvati, zvizdati i obeshrabrivati... Neka bude ovo malo da ih motivise... Malo da se trgnu... Ali nikako ne treba nekog vredjati, muciti i omalovazavati...
I dobro je sto se ovo desilo na pripremnoj utakmici, da ne mora na zvanicnoj... I naravno nadam se da toga vise nece biti, ali nije ovo ni lose da se s'vremena na vreme desi, da ih potseti da za te debele pare koje primaju ne mogu da se zajebavaju...  Smile

Vi naravno znate da sam ja uvek za to da se pruzi podrska igracima i svima, ali nekada nije lose ni ovo da se desi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ју ар каминг ту д дарк сајд Smile Smile

Него... утисак дана

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Trivunović: Ja sam igrač za Zvezdu!

Proganja me to što u Zvezdi nikad nisam dobio šansu, a vidim da su mnogi obukli dres koji to ne zaslužuju. U junu mi ističe ugovor, hoću nazad na „Marakanu“ - ističe reprezentativac Srbije iz OFK Beograda

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:319974-Trivunovic-Ja-sam-igrac-za-Zvezdu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Ајмо полако наставак.

Последње о чему сам писао је учешће Звезде у Купу УЕФА у сезони '78/79. Прошли смо како смо прошли, Микелоти семе ти јебем.

Оно што је интересантно за ту сезону јесте батргање Фрањиног чеда на дну табеле. Нису имали тако лош тим (могуће је да ћу овде неког омашити јер историју и играче Партизана знам по епохама и то слабо): Клинчарски, Јешић, Звонко Живковић, Варга, Завишић, Сантрач а бранио један једини непоновљиви Борота Петар Smile

Из те сезоне је чувени дерби у ком се десио судар 2 титана -  Шестић вс. Борота Smile Зима снег курац палац, 29. новембар највећи празник народа и народности....И за једног и за друго је важило да су слабији са мозгом, ал је на тој утакмици Шеле превеслао Бороту за све паре.. Муслин центрира са десне стране, Борота хвата лопту ал га у скоку фаулира један наш играч (Дуле ваљда). Борота устаје и пита Шестића шта је судија свирао, Шеле каже фаул, овај спушта лопту на земљу да изведе прекршај а Шеле је купи и ставља у мрежу. Фаул је постојао, ал га судија није свирао јер је Борота већ ухватио лопту па је пустио предност.. Шеле ВИН! Smile
Касније су Партизана докусурили Неђа Милосављевић после одличног продора Муслина по десној страни и Крмпотић ласан буђановачки, који је са своје позиције левог бека ушао у средину и распалио десном са 20 и кусур метара у горњи десни играо, голчина ипо.

и слика да се овековечи најупечатљивији моменат

Smile

До краја сезоне Партизан је потонуо потпуно, претпоследње коло су били на претпоследњем месту а на реду је био дерби. Ишла је прича да ћемо их пустити јер није фора да се догодине не игра дерби и тако то, а хит је била песмица 'друга лиго шири своје гране и дочекај младе партизане' Smile

Прво полувреме мршаво, у паузи звиждуци, а онда се убацује у другу и ствари на своје место стављају Дуле на асистенцију Муслина (поново продор по десном крилу), Боровница и поново Дуле из слободњака у стилу Боре Костића, после којег је добио други жути јер је скочио на трибину па је мало фалило да судији откине главу.

У последњем колу Будућност је на ЈНА дошла без пола тима и изгубила, а Партизан остао у лиги Smile

Јако битна ствар коју сам заборавио да поменем јесте да се пре ове сезоне (значи на крају сезоне '77/78) од актвног играња фудбала опростио Џаја! После 2 године играња за Бастију одбио је лудило понуду од чини ми се Олимпијакоса и вратио се у своју Звезду да одигра још једну сезону!

Џаја је најбољи фудбалер у историји нашег фудбала, најбоље лево крило света у другој половини 60их и првој 70их година, и једно од најбољих левих крила икада у свету фудбала. Био је позиван на ревијалне утакмице у селекцију света, био је велики пријатељ са Пелеом, био је ноћна мора најбољих бекова тог времена Бобија Мура, Бертија Фогтса, Камача, Сола, Карлоса Алберта... Био је урбана легенда и божанство у својој земљи, капитен и убедљиво најбољи играч највећег и најбољег клуба на овим просторима и репрезентације Југославије. Идол и узор. Играч кога је знала и поштовала цела фудбалска планета!!

Касније је показао да није фудбалски бог само у ногама већ и у глави, и од нашег клуба је као функционер направио гиганта и сврстао га међу највеће клубове у Европи и свету. Највећа фудбалска личност на овим просторима!

Нашао сам на Туби емисију о Џаји, ал фали први део.. ал бар су ту остали, итекако их вреди погледати: други, трећи, четврти, пети, шести.

У историји Звезде дугој преко 60 година на највишем месту стоји име Драгана Џајића. Силни играчи велемајстори фудбала светског гласа су касније носили дрес нашег клуба ал нико није Звезди дао колико Џаја. А треба сви да будемо поносни на чињеницу да су играчи светског калибра играли баш у Звезди, и то са разлогом!!

"Хиљаде и хиљаде људи пробијале су се тог поподнева ка стадиону Црвене Звезде покушавајући да продру унутра, али многи су остали изван капија јер је у стадиону већ било 100 хиљада гледалаца. Незапамћено интересовање за једну фудбалску утакмицу, утакмицу деценије, или како неки рекоше утакмицу нације. Када су се фудбалери појавили завијориле су се хиљаде црвено-белих застава а из 100 хиљада грла загрмело је - Звезда Звезда!!"

Ми смо војска Драгана Џајића!!

« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 04:14:24 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
E Empty, jeste da sam grobar, ali fino ti to pises, svaka cast!

Inace, evo jedan deo sa naseg zvanicnog sajta iz dela "Istorija FK Partizan" koji je po meni jako zanimljiv, a ne verujem da su mnogi znali za to...

Citat
Večiti rivali su igrali neke utakmice pojačani igračima iz susedstva. Tako je Rajko Mitić iz Zvezde bio
pojačanje Partizana na prvoj turneji po Sovjetskom Savezu. Stjepan Bobek je pojačao Crvenu zvezdu na
utakmici protiv Ujpešt Dože (2:0). Marko Valok je bio pojačanje Zvezde na turneji po Brazilu, Argentini i
Urugvaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
То за Рајка знам знам да је био на турнеји са Партизаном, ал нисaм знао да је Бобек играо против Доже.. а то би требало да је нека пријатељска, јер једина званична Звездина против Доже је '70. а то је сезона у којој је Звезда испала од ПАОа у КЕШу.

Иначе баци поглед вамо

http://forum.burek.com/kutak-za-neobavezne-sportske-price-iii-t493690.msg9367615.html#msg9367615
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
SonyEricsson Т280i
На "Маракани" 20.000 гледалаца

Генерална проба за наставак сезоне: Црвена звезда - Борац (Бањалука) 2:1 (0:1). - Гости повели голом Малетића, новајлије Борха и Евандро стрелци за Звезду. - "Црвено-бели" лоши у првом полувремену, Бањалучани два пута погодили пречку

Овације на тренерском дебију: Роберт Просинечки поново на "Маракани" (Фото В. Марковић)

У генералној проби за наставак сезоне, у дивном амбијенту пред чак 20.000 гледалаца на "Маракани", "црвено-бели" су једва победили водећи тим у шампионату Босне и Херцеговине: Црвена звезда - Борац (Бањалука) 2:1 (0:1) . Пријатељски сусрет два клуба који одржавају добре односе, протекао је у знаку тренерског дебија на нашем највећем стадиону Звездине играчке легенде Роберта Просинечког, кога је велики број навијача поздравио овацијама.

Утакмица је одиграна по тмурном и прохладном времену, а у првом полувремену домаћи тим је био малтене очајан. То су искористили гости и преко бившег играча Партизана Дарка Малетића, после веома лепе акције, повели у 26. минуту. Домаћи су запретили тек два минута пред одлазак на одмор, када је Каду упослио Калуђеровића, а овај траљаво шутирао право у голмана Авдукића.

У наставку сусрета је дошло до преокрета за који су најзаслужнији двојица Звездиних новајлија из Јужне Америке, Колумбијац Борха и Бразилац Евандро, стрелци за "црвено-беле". Претходно је Просинечки заменио неколико играча: Каду и Короман су са терена испраћени звиждуцима, а живост у игру је унео нападач Јевтић, асистент код оба гола домаћина.

Запажени Малетић је у 55. минуту умало поново затресао мрежу, после слободног ударца који је извео искоса с леве стране. Голман Звезде Стаменковић је био несигуран, али је имао и среће, јер се после његове неспретне интервенција лопта одбила од пречке. Борха је већ на почетку другог полувремена могао да изједначи резултат, али је за мало закаснио да лопту спроведе у гол. Ипак, тамнопути Колумбијац који подсећа на славног земљака Асприља, добру партију је крунисао голом, када је уз помоћ Јевтића, из другог покушаја савладао одличног Авдукића.

Победоносни гол за Звезду је постигао Евандро у 75. минуту, после центаршута Јевтића с леве стране, када је на другој стативи прецизним ударцем матирао немоћног голмана гостију. Недуго затим, Звездино дете и откровење на припремама Срђан Мијаиловић, био је за мало непрецизан. Он је добио велику подршку с трибина и чини се да је Просинечки требало да му да шансу од почетка, јер је у бољој форми од искуснијег задњег везног играча Исаха. Десетак минута пре краја утакмице, "резервиста" гостију Стајић је топовским ударцем са двадесетак метара уздрмао пречку и тада је срећа била савезник голмана Бајковића. Звезда је победила, али до пролећне првенствене премијере против Смедерева на истом месту, Просинечки ће у кратком времену морати да отклони мноштво пропуста.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 20.000. Судија: Филиповић (Београд). Стрелци: 0:1 Малетић (26), 1:1 Борха (68), 2:1 Евандро (75).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Нинков, Тошић, Ади, Ћосић, Исах, Евандро, Каду, Короман, Борха, Калуђеровић. Играли су још: Бајковић, Мијаиловић, Јевтић, Богдановић, Перовић, Рељић, Бинић.

БОРАЦ: Авдукић, Ћорић, Ступар, Стакић, Међедовић, Распудић, Микић, Жарић, Ваљовић, Малетић, Крунић. Играли су још: Марчетић, Дујаковић, Стајић, Граховац, Петрић, Беновић, Видаковић, Дамјановић, Срећо, Сакан.

Абрамовић уместо Негић

На клупи Црвене звезде као званични представник клуба није био Горан Негић, који је у последње време у немилости челника Звезде и водиће више бригу о Сопоту. Тај посао је обављао секретар стручног штаба Мирко Абрамовић, који ће то и убудуће чинити. На тзв. техничкој клупи поред чланова стручног штаба, био је и Миодраг Антонијевић, саветник председника клуба Владана Лукића за медије.

Омладинци Звезде на турниру у Вијаређо

Омладинци Црвене звезде који играју за Звездину филијалу Сопот, учествоваће на 63. турниру у Вијаређо (Италија), незваничном омладинском клупском првенству света. Први ривал "црвено-белих" биће данас Аталанта (15 ч), два дана касније следи меч са Сан Бенедето на његовом терену и напослетку је ривал Ћезена (25. феберуар). Тренер Звездиног тима је шеф стручног штаба Сопота Душан Кљајић.
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fudbal/Na-Marakani-20_000-gledalaca.sr.html
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 04:24:44 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.287 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.