Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 404 405 407 408 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 849993 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
bolje im sad staviti do znanja da se teraju
nego ih trpeti za bodove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Кад бисмо играли стално као задњих 15ак минута, зајебали би Арсенал. Борха ко стијена, некако ми је он више за класичног шпица него за крилног. Тошићу изгледа жена опет није дала па се сав скењао тамо. Каду и Бајковић могу комотно назад у брда, и то да играју за Ком или Дечић.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Prosinečki: ''Želim igru, želim dominaciju...''
20. FEBRUAR 2011. | 16:05 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Odmah posle današnje generalne probe pred nastavak šampionata, trener Zvezde istakao da je uglavnom zadovoljan prikazanim, posebno u drugom poluvremenu.
Više od sat vremena trebalo je napadačima Zvezde da otključaju bravu Banjalučana, ali je uvođenje Jevtića umesto Koromana bio očigledno najbolji potez Roberta Prosinečkog na premijeri u ulozi trenera na ''Marakani''.

Prvi utisci Prosinečkog posle pobede nad Banjalučanima uglavnom su bili povoljni.

''Mislim da smo imali šanse, dobro igrali. Nedostaje nam još uvek pas igra,  a dominacija se dobija upravo pasom. Ja želim igru, želim dominaciju. Nije bilo loše drugo poluvreme i čestitam momcima. Drago mi je i što je došlo je  dosta navijača po ovakvom vremenu. Današnji meč mi je pokazao dosta stvari'', ocenio je Prosinečki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovo sto smo danas gledali ubedljivo najvise lici na fudbal jos od Zenge, s tim sto treba praviti razliku koga smo tada imali u timu, za razliku od danasnjih panjeva i ostale drvno-preradjivacke gradje. Ni jedan jedini put nisam video bunarenje ka napadacima, sto je za svaku pohvalu. Ja bih mnogo voleo da vidim Borhu u sredini, nego na krilu. Mislim da Jevtic zna najvise fudbala od nasih napadaca, valjalo bi da ubode protiv Smedereva da se psihicki digne zbog promasaja sa istim protivnikom najesen. Adi odlican, jebale vas tribine i Sopot. Tosic los, Koroman spor u pizdu materinu, Paja carini svaku loptu ali gine. Evandro je odlican, ali se na momente bas ne vidi, skoro kao Milovanovic. Lazovic svakako mesto Kadua, a ja bih voleo Jevtic mesto Kaludjerovica (za koga se nadam da nije teze povredjen) i Micko mesto Isaha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Jevtic odlicno igra, moram se sloziti , Kaludjerovic imao sansi za pogodak . Borhi niko ne moze uzeti loptu, to je cinjenica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo dosao sam sa utakmice, bilo super zezanje, bas zaebancija na zapadu(koji je bio pun kao na evropskoj utakmici, neverovatno!) i posle u prevozu navijanje...  Smile Smile

Koroman ubedljivooooo najbori fudbaler na terenu, i treba ga oterati u Terek ako je to jos uvek moguce... To da su nezasluzeni zvizduci je smesno, ja ne znam da l smo mi istu utakmicu gledali(mi na stadionu ili zapadu i vi preko neta ili kako vec)... Cim je on izasao dali smo gol...

I Tosic je bio slab, al se posle ispravio... Ona prevara od Kadua ne treba vise da igra...

Nisam video ko je kriv za nas gol pa necu da komentarisem... Vidim da kazu da je i bio pogresno sviran ofsajd Lazovicu, i ja sam video da nije ofsajd sto sam bio poprilicno ne u liniji, ne znam kako nije sudija, ali dobro, bili su neki drugi igraci, pa mozda zato...

Kaludjerovic slab...

Ostali su ok odigrali, Cosic se uklapa izgleda sasvim dobro, nisam video ko je skrivio gol, bas se brzo izdesavalo, ali sem toga sasvim ok... Fali jedan na sredini koji ce biti jak... Mijajilovic je bas zadnji vezni, nije za centralnog, rekao bih... I Adi je igrao dobro...

Borha je car!  Smile

« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 16:46:55 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 

Zvezdin preokret na južnoamerički način

Od očaja do sjaja, tako je Crvena zvezda izgledala u današnjem meču sa Borcem iz Banjaluke 2:1. Da nije bilo Borhe i Evandra koji su navikli da igraju mečeve u Brazilu u kojima su česti preokreti i dramatične završnice česta pojava, Zvezda bi se teško opravdala pred brojim fanovima na "Marakani".

Crveno-beli su u prvih 45 minuta delovali smušeno posebno u završnici akcija, gde napadači nikako nisu uspeli da materijalizuju dobre centaršuteve pre svega po desnoj strani gde je Pavle Ninkov još jednom dokazao da je trenutno najbolji igrač domaće ekipe.

Posle nekoliko poluprilika Zvezde Borac je napravio sjajnu akciju u kojij je lopta poslata iza leđa odbrane crveno-belih stigla do Darka Maletića, a nekadašnji fubaler Partizana je lagano rešio situaciju pred Stamenkovićem u 26. minutu.

U samom finišu prvog dela Kaluđerović ne uspeva da savlada Avdukića iako se našao oči u oči sa golmanom tima iz Banjaluke.

Crvena zvezda je počela da liči na tim kakav žele njeni fanovi tek od 69. minuta. Gol Borhe je uneo neophodnu žestinu i agresivnost , a igrači sa klupe su dodatno pojačali gas. Samo šest minuta nakon izjednačenja Zvezda stiže i do preokreta.  Evandro koristi sjajan  centaršut na drugu stativu i postiže ka i Borha svoj debitantski gol na „Marakani".

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs

KRALJ!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ovo danas je delovalo sasvim pristojno, cak za mene iznenadjujuce.

Posle dugo vremena se vidi neka ideja u igri uz dobro trcanje pocinje da lici na nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Хоћемо Звездино пролеће!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 404 405 407 408 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.