Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 851235 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa realno ako je neko zasluzio lepu platu on je... I to je i normalno... Tako se i Vidic bunio u Mancesteru pa ga nisu prebacili u omladince nego mu dali platu i traku...  Smile
Mada svakako jeste on dosta kratko ovde, ali ljudi budimo realni, covek je standardni reprezentativac Gane, a ta Gana je pokazala vise od nas na tom svetskom prvenstvu... Nije ni realno da igra duze u ovoj seljackoj ligi...
Ko zna sta je sve njemu obecano, i sta je planirano kad je dolazio... On je ovde dosao za jako male pare...

Ali opet ovo moze da bude deo i neke druge igranke i da nema veze samo sa njim, a videcemo sta ce na kraju biti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Сад се људи осећају издани јер је најбољи играч изразио жељу да оде па би да му беру кожу на шиљак. Манте се тога, патетично је.

Треба да седну са њим и да му кажу да се стрпи јер се моментално прави темељ за успех и трофеј за који је рекао да га жели и да је због тога и дошао. Нов тренер озбиљан спонзор курац палац лепо се то нашминка и објасниш му да се стрпи минимум до јуна, па нек после опет седну и поразговарају о напретку клуба и амбицијама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Е јбг ал га упореди са Видићем,али ај кад си и споменуо,Вида је тамо крв пропишао док није дошао у ситуацију да се дркне и тражи већу плату,није одиграо једну полусезону тј једну ипо озбиљну утакмицу као овај чамугић нестретни.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Треба да седну са њим и да му кажу да се стрпи јер се моментално прави темељ за успех и трофеј за који је рекао да га жели и да је због тога и дошао. Нов тренер озбиљан спонзор курац палац лепо се то нашминка и објасниш му да се стрпи минимум до јуна, па нек после опет седну и поразговарају о напретку клуба и амбицијама.

Zar ti zaista vjerujes u tu pricu,da njega boli "los" rezultat FK Crvena Zvezda?
Mislim da je upravo ovo pateticno,a ne njegovo nabijanje "na kolac",niti se bilo ko od nas,vjerujem,osjeca izdanim,jer,nije otisao Nemanja Vidic u Partizan ili sl.

Klasicna menadzerska ujdurma,majmun je naucin,placeni su tekstovi i lijepo ce da stagnira,da zabusava,ucjenice klub (zna veoma dobro da je preko potreban) da ce igrati dobro samo ako ga puste u junu.

Prsto je aspurdno da njega pogadjaju rezlutati i da mu je bitno da li ce Zvezda osvojiti titulu ili ne,jer,kao pojedinac odskace i to je njemu na prvom mjestu,sto je logicno.

Njegova prica,da je profesionalac,a putem medija trazi odlazak a ima jos dvije godine ugovora,je stupidna.Da je profesionalac,cutao bi i radio ono,na sta se obavezao.

I sta sad?Treba da mu se popusti zato sto je najbolji?Do KURCA!Ako bude pruzao lose partije kao na pripremama,kurcio se i ucjenjivao,lijepo tribine naredne dvije godine pa se jebi.

Dosta su Zvezdu ucjenjivali razni neandretalci,mafijasi!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ако Роби остане при оним ставовима с почетка,тј са првих интервјуа,ставиће га на трибину...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ево, колико сам ја обавештен, на тој утакмици Гане су требали бити разноразни скаути из клубова по Европи а њему је онемогућено да оде... То је била једина шанса да га неко види...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ако буде играо како треба не видим проблем. Ако се буде глупирао по медијима и нарушавао атмосферу онда сиктер.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
То је била једина шанса да га неко види...

Smile

Citat
VIZA
SPORTSKI direktor Zvezde Ivan Adžić razjasnio je i problem oko šengen vize.
- Adi je vizu morao da izvadi u Gani tokom odmora, a nacionalna federacija je obavezna da igračima koje zove i obezbedi šengen. To svakako nismo mogli da obavimo u Turskoj, tako da nije tačno da smo mi bili u obavezi da je obezbedimo kao što priča njegov menadžer - istakao je Adžić.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
У курцу смо са штоперима па нисмо баш у ситуацији да га терамо на трибине.
Колико ја видим он је на тој промоцији са осмехом на лицу... На свакој фотки...
А можда смо и ми од њега направили "превеликог" играча па жели момак то да искористи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma ljudi realno, on nije ni trebao da dodje ovde... Imao je on i bogatije ponude od nase... Dosao je ovde da bi skrenuo paznju i prodao se na leto za jos bolje pare...

Nama je to dobro doslo jer smo bili u frci sa stoperom i uz to cemo zaraditi od njegovog transfera koji milion i to je to... Nema razloga sada da se nesto kukumace i sta ti ja znam...
Moramo da budemo realni, mada sam i ja impulsivno odreagovao u startu... U svakom slucaju njegovim angazmanom smo dobili dosta dobrog, i to tako treba posmatrati... Svakako bi bilo bolje da je ostao duze, al sta sad da se radi... Ako moze da se utice super, ako ne jbga...

« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 23:28:39 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.311 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.