Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 852852 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
?
Pa lepo kazu da je Zvezdi uredno stigao dopis da je pozvan za reprezentaciju... Plus iz saveza su se jako iznervirali jer nije dosao igrac kojeg nisu pozvali???  Smile

A ko to kaze?Onaj krimos od menadzera?

Spisak :

Citat
Golmani: Ričard Kingson (Blekpul, Engleska) i Ernest Sovah (Berekum Čelsi)

Odbrana: Džon Pejntsil (Fulam), Semjuel Inkum (Dnjepropetrovsk, Ukrajina), Nana Kvesi Asare (Utreht, Holandija), Dejvid Adi (Akademika Koimbra, Portugal), Džonatan Mensah (Granada, Španija), Isak Vorsah (Hofenhajm, Nemačka), Džon Mensah (Sanderland, Engleska) i Džon Boje (Ren, Francuska)

Sredina: Entoni Anan (Šalke 04, Nemačka), Emanuel Agjemang-Badu (Udineze, Italija), Andre Ajev (Marsej, Francuska), Derek Boateng (Hetafe, Španija), Suli Muntari (Sanderland, Engleska) i Bernard Kumordzi (Panionios, Grčka)

Napad: Prins Tejgo (Partizan, Srbija), Dominik Adija (Partizan, Srbija) i Kvađo Asamoa (Udineze, Italija).
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Јесте, била је вест пре утакмице Гане. Био је уврштен на првобитни списак али није отишао због "проблема са визом". Тј. наши нису хтели да га пусте јер су се у том периоду играле 4 пријатељске утакмице.

Ко је овај Дејвид Ади? Брат?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ма и да је стигао допис, шта Звезда има са тим?
Има своје робовласнике, па нека му ваде визу. Ако је ово истина (а и пре тога сам чуо да се нешто слично спрема), сероњи уништити каријеру.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ovo gore sto sam okacio je prvi spisak.I svi mediji su objavili da nije na spisku.Nakon toga i neposredno prije tog meca Gane,on i smrdljivac od njegovog menadzera su krenuli u medjski rat.

To se vidi i po njemu i njegovim igrama na pripremama (kad sam upozorio,mislili ste da sam lud).
Decko je utripovao da je vanserijski fudbaler a nije svjestan da je na pocetku i sad zeli pomocu ovoga da bjezi.
Ko sto kaze Stefan,ako je ovo istina,jebati mu kevu i vratiti ga u ta plemena tamo.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 4
Јели могуће да само Црвена Звезда од свих клубова на кугли земаљској не продаје дресове дугих рукава? Прије ћу наћи негдје кошаркашки дрес дугих рукава него Звездин.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јели могуће да само Црвена Звезда од свих клубова на кугли земаљској не продаје дресове дугих рукава? Прије ћу наћи негдје кошаркашки дрес дугих рукава него Звездин.   Smile
E kad bi to bio najveci problem...  Smile

Adžić: Adi je stranac, normalno je što želi da ode

Vest da Li Adi želi da napusti Crvenu zvezdu sigurno je zabrinula brojne navijače crveno-belih, a sa "Marakane" je veoma brzo stiglo objašnjenje cele situacije. Naime, Adi je u izjavi za pojedine medije najavio mogućnost odlaska u junu, ali samo u slučaju dobre ponude, a ne zbog nezadovoljstva izazvanog nekim drugim razlozima.

- Adi je stranac u Srbiji, a svaki stranac u određenom trenutku želi da jednog dana ode odavde. To nije nenormalno. Mi nismo znali da je on nezadovoljan, jer o tome nije govorio i ne znam zašto je to rekao medijima. On ima ugovor na dve i po godine, ali moram da kažem da i klub u svakom trenutku razmišlja tržišno. Nadam se da će se sve veoma brzo rešiti - preneo je reči sportskog direktora Ivana Adžića, portparol Marko Nikolovski.

Pojavile su se i informacije da je štoper iz Gane još u Budvi pokazivao znake nezadovoljstva, ali je i to demantovano iz Ljutice Bogdana. Kako je rečeno, on je sve obaveze odrađivao kako treba. O eventualnoj kazni Adiju zbog izjave biće odlučeno u narednim danima.

Sportal

Svi hoće Despotovića...

Omladinski reprezentativac vraćen iz Sopota, Rad i Spartak žele da ga kupe od Zvezde.

Pošto je odbijen njegov zahtev da zbog neisplaćenih stipendija dobije raskid ugovora, Despotović je vraćen iz Sopota i trenira sa omladincima.

Pre nekoliko dana pojavila se vest o interesovanju Rada, ali od toga nema ništa.

Sada je u igri Spartak koji traži zamenu za Ubiparipa i veruju da će se mladi napadač uklopiti u ekipu.

Despotović bi stigao u Suboticu na pozajmicu, jer je teško verovati da bi ga Zvezda prodala "golubovima".

sportske.net
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 13:40:48 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Decko je utripovao da je vanserijski fudbaler a nije svjestan da je na pocetku i sad zeli pomocu ovoga da bjezi.
Ту је проблем. Дечко мисли да је Немања Видић, а скапирао је и да би негде имао већу плату.
Зато лепо треба Лукић да седне са њим (пошто је Аџа глуп) и да му објасни да или ће одрађивати свој део посла максимално, или неће ући у игру до истека уговора.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Свака част Лукићу и на титули коју има као председник,али мислим да тај разговор мора Роби да обави са њим...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC HD2
Zvezda je i dosla u ovakvu situaciju jer je dovodila igrace koje je nisu cenili i koji su samo gledali kako da se dalje prodaju. Kome nije cast da igra u Zvezdi, i ne treba da igra. Nezadovoljan Adi, a i svaki drugi stranac koji nije sto posto motivisan, uvek je losije resenje od bilo kog naseg omladinca. Zato majmuncicu, koga ja inace cenim kao igraca, objasniti neke stvari ili ce trenirati sa omladincima jos dve godine. Nek izracuna, ako ume, sta mu je bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.