Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 854281 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung 
 Smile

Marović - Na dobrom smo putu

Postavljeno: 10.02.2011 PrethodnaNazad
Pomoćni trener Crvene zvezde i član zlatne generacije, Slobodan Marović, ne sumnja u to do će naporan rad sa priprema dati rezultate u nastavaku sezone. On kaže da stručni štab još nije "štiklirao" prvih jedanaest, da borba za dresove još traje i da svi igrači i dalje imaju jednake šanse da u njoj pobede.

- Rezultati sa kontrolnih utakmica nas zaista ne opterećuju, nama je trenutno najbitnija igra i forma, koja treba da bude na željenom nivou za početak prvenstva. Zadovoljan sam dosadašnjim radom i atmosferom na treninzima. Igrači iz dana u dan pokazuju jaku volju i htenje da se pripreme na najbolji način. Nema zabušavanja. Danas nam predstoji kontrolna utakmica sa Steauom i biće to odlična prilika da još jednom vidimo gde smo. Ne sumnjam da će se igrači maksimalno zalagati – rekao je Marović.

Našeg trenera naročito raduje sveukupno dobar rad ekipe, zbog čega ne želi i ne može da izdvoji najvrednije i najspremnije pojedince.

- Svi igrači vrlo vredno rade i zaista ne bih izdvajao nijednog. Imamo još više od dve nedelje do početka prolećnog dela prvenstva, imamo još dve provere u Antaliji i jednu u Beogradu i mislim da će to biti sasvim dovoljno da spremni uđemo u prvi meč protiv Smedereva na Marakani. Borba za pozicije i dalje traje, tako da igrači i dalje imaju priliku da se nametnu dobrim radom – poručuje Marović.

Članovi stučnog štaba bili su svojevremeno vrlo uspešni kao igrači, uveren je Marović da će se dobro snaći i u ovim novim ulogama.

- Ovo je jedno novo iskustvo. Poslednjih godina nisam bio direktno u fudbalu i to mi je falilo. Svi želimo da maksimalno pomognemo Robiju – istakao je Marović.

zvanicni sajt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung 
Da je on danas trener , drugacije bi govorio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Хвала Богу па није
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Ako vi verujete sta pise Kurir, onda svaka vam cast... Smile Muslin, sve i da misli to sto je napisano, zar mislite da je malouman pa ce o tome da govori javno i to ni manje ni vise nego bas Kuriru. Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 11:31:53 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Не би ме чудило ни најмање, пошто се качио већ са Џајом.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ako vi verujete sta pise Kurir, onda svaka vam cast... Smile Muslin, sve i da misli to sto je napisano, zar mislite da je malouman pa ce o tome da govori javno i to ni manje ni vise nego bas Kuriru. Smile

Ako ne demantuje u roku od 24h,onda je rekao,a ne sumnjam da jeste.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Иста вест има и у Журналу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung 
E ljudi , jel se prva utakmica kupa igra na jna ili na Marakani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
HTC HD2
E ovaj Muslin je uvek bio jajara! Treba mu zabraniti da dolazi na Marakanu! I njemu i Dudicu i svim ostalim govnima koja pljuju po Zvezdi zarad DS-a!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.