Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 854581 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Зашто нам треба 4-3-3? Нема треба да играмо добро, небитно која формација.
Нешто не видим да Манчестеру смета та "старомодна формација"
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 14:46:31 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А ко да се све врти око снаге. Битно је да су наши фудбалски бољ, а нек се онда они уздају у ту снагу и ја задовољан. Само да проради Евандро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ono sto hrabri jeste to da se mnogo igraca pojavljuje u toj zavrsnici...Takodje mi se dopada to sto Prosinecki mnogo ucestvuje u utakmici,prica,dere se,daje savete,volim takve trenere...
Takojde mogu da kazem da mi se svidja kako igra Cosic,mislim da je dobar i da ce da nam bude odlicno pojacanja pozadi...
Ipak cinjenica koju ne mogu da precutim jeste ta igra na sredini terena koja ne deluje preterano ubedljivo,igraci kao da nisu kadri i kvalitetni da na tom delu terena zadrze loptu,razmenom pasova stvore visak,krenu u kreiranje napada...E sad da li to mozemo prepisati tome sto su neuigrani,tome sto je proslo tek mesc dana od treninga i gradjenja tog nekon novog nacina i sistema ili je poroblem u nekvalitetu,umoru ili ne nzam cemu drugom...Plasi cinjenica da kad god su na tom delu terena izgubili loptu dosli su u poprilicno riskantnu istuaciju pred svojim(nasim) golom...
Iskren da budem ne znam koja trojka ili koja cetvorka(ako budu igrali u liniji) je najblja i najadekvatnija da pocnu da se razumeju,igraju i ponasaju se mirno i stabilno...

Prosinecki se dosta trudi,ima inicijativu i zelju,videcemo da li ce to da profunkcionise na pravi nacin i da li ce ovaj tim uraditi nesto vise od prmocije nekoliko jako mladih,kvalitetnih talentovanih fudbalera...

Treba biti strpljiv,ai ako vidis da to sto igraju moze da napreduje,ali biti strpljiv bez pokrica nije bas resenje...Ajd da vidimo da pocne sezona neke vaznije tekme,pa cemo da razgovaramo malo ozbiljnije,kapiram da su ovo pripreme i testiranja ,probe...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
..Takodje mi se dopada to sto Prosinecki mnogo ucestvuje u utakmici,prica,dere se,daje savete,volim takve trenere...

Meni to govori da oni pojma nemaju.Trener je tu da savjetuje,ali da ucestvuje u svakom susretu sa loptom?Da mora da ti govori da dodas prvom do sebe,da se okrenes? Smile  Debili!

А ко да се све врти око снаге. Битно је да су наши фудбалски бољ, а нек се онда они уздају у ту снагу и ја задовољан. Само да проради Евандро.

Snaga je br. 1 u ovom fudbalu.A pod snagom se podrazumijeva vid izdrzaljivosti,od trcanja,duela i sl. Ako to fudbaler ne posjeduje,dzabe mu da je Ronaldinjo.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Гледао синоћ снимак утакмице,2. полувреме,а пошто нисам гледао ни једну репортажу до сад,ени је ово друго полувреме изгледало стварно одлично,кратки пасови,лопте у простор,борбено,трчање,све је било ок...наравно не и одлично али у односу на оно силовање код Кристића и Кратка,ово је бре фудбал!

Мићко се највише труди и баш гине на терену,Гума је добро одиграо  Smile,Јевта солидан,чак је и Бригел био ок....ово остало нит смрди нит мирише.

Биће боље чим крену такмичарске,убеђен сам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
E, a bas ce oni da cuju Prosineckog na zvanicnoj utakmici na Marakani, JNA...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung SGH-E590

Мада ми није јасно форсирање овакве формације по сваку цену. Комотно можемо да играмо 4-4-2, у средини Мићко и Евандро, бочно Коки и Вешовић, у шпицу Борха и Калуђер.
I po meni najbolja formacija!

Inace nije mi jasno sto svi hvalite Cosica kad je ocigledno da je njemu potrebno jos kaljenja u slabijem timu, a da ga mi kalimo za Ruse mi je glupo....
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
..Takodje mi se dopada to sto Prosinecki mnogo ucestvuje u utakmici,prica,dere se,daje savete,volim takve trenere...

Meni to govori da oni pojma nemaju.Trener je tu da savjetuje,ali da ucestvuje u svakom susretu sa loptom?Da mora da ti govori da dodas prvom do sebe,da se okrenes? Smile  Debili!

E, a bas ce oni da cuju Prosineckog na zvanicnoj utakmici na Marakani, JNA...  Smile

Ovo su prijateljske odnosno pripremene utakmice,to sto se Prosinecki dere,vice odnsno kako bih ja rekao aktivno ucestvuje u utakmici je plus za njega jer pokazuje karaker,zelju,i resen je da ispravi sto vise gresaka,a da na njih ukaze u samoj igri u datom momentu...

Naravno da niko ovde nije degen da misli da ce on to da radi i da ce da se uzda u to da ga igraci toliko cuju kad krene navijanje,derbi,ludilo...

Samo sam rekao da trener ima zelju i volju,da je ambiciozan i to raduje,sistem igre ce da se postavi,igraci ce mnogo toga da nauce pa ce da odredjene kretnje rade po inerciji,a to je intencija...

A naravno da se podrazumeva da on nece da im "govori gde da stanu" niti ce igra kluba zavisiti od toga "sta kaze Prosinecki u momentu"...to je smesno uopste objasnjavati...
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 15:22:37 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Naravno da niko ovde nije degen

Ti kao pratis Zvezdu? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Naravno da niko ovde nije degen

Ti kao pratis Zvezdu? Smile

Ne vredjaj igrace kluba  Smile  a ni ucesnike foruma  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.