Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 851177 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Od svega, samo Mijajilovic sto se pokazao jos jednom kao dobar igrac, ovo ostalo... Mnogo je to slabo...

I treba Mijajilovic da igra startnu postavu, i to zadnjeg veznog, a za ove ispred njega ne znam... Nisam gledao prvo poluvreme samo pet minuta poslednjih, tako da necu da komentarisem prvi deo...

Vesovic i Lazovic me razocarali...

Jeste da su pripreme i da su umorni i sve to, ali jednostavno oni se ne ponasaju i ne igraju kao neko ko je umoran pa pravi neke greske nego...
Definitivno fali neko na sredini, i jedan stoper bar... Cosic se vidi da je klinac i da treba da se kali jednu sezonu u nekom Napretku ili sta ti ja znam kom superligasu koji nema planove da osvoji titulu, uz to je i mrsav...

Definitivno nam fali cvrstine...

Ima sada snimak na sportklubu+ i vidim da je Koroman ponovo poceo da igra za angazman...  Smile
Fica Stojkovic dovoljno dobar i sada da bude back up varijanta Paji...

Ali pripreme su, bice to valjda bolje...

« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 20:10:30 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А чиме су те задовољили Мијаиловић и Стојковић, пре свега Стојковић?
Мијаиловић најмање лош и слажем се апсолутно да треба да игра, али ништа посебно није показао осим оштрих стартова. За оно би на званичном мечу попио црвени.
Стојковић се није много видео јер се у другом полувремену играло 90% преко леве стране и дегенерика Бригела.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kretanje pre svega kod Mijajilovica... I anticipacija igre... To je nesto sto on ima a Isah nema definitivno...

Stojkovic je imao i par dobrih i par losih poteza, sto je logicno za klinca njegovih godina, ali npr. mislim da je ako cemo da pravimo paralelu, po kvalitetu sada na nivou nekog Brigela i sl., s'tim sto moze verovatno mnogo da napreduje...

Moram da kazem i da mi se postavka igre ne dopada previse, slazem se da trebamo igrati 4-3-3, ali sa drugacijim igracima u sredini, samo sto mi takve nazalost nemamo... Tj. fali jedan centralni vezni koji ce da igra u oba pravca... Tako da u sustini, ne mozes da kazes da ti se ne dopada u korist necega sto nije realno...

« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 20:21:49 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Temišvar želi beka Zvezde

Temišvar je rešio da potraži pojačanje u Crvenoj zvezdi! Rumunski mediji prenose da je defanzivac Laslo Sepsi odlučio da napusti klub, a na njegovo mesto trebao bi da dođe levi bek crveno-belih Nikola Ignjatijević (27).

- Mislim da ćemo morati da angažujemo levog beka. Radi se o stranom fudbaleru koji ima slične karakteristike kao Sepsi - rekao je gazda Temišvara Marian Janku.

Rumuni prenose da je Ignjatijević u drugom planu u Zvezdi posle dolaska Duška Tošića. U Temišvaru se nadaju da će levi bek crveno-belih, koji bi u glavni grad trebao da doputuje tokom nedelje, potpisati trogodišni ugovor.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG 
Ма нас неко зајебава. У једном року да оду Савио, Ђорђевић и Игњатијевић?

Колач у тигању? Немогуће!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia N72
Rekao bih da je Borha jedan od onih crnaca koji nicemu ne sluze!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
ja bi reko da ste počeli prerano da serete po igračima... kad dobijaju onda osvajamo ligu šampiona, kad loše odigraju onda serete po njima...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ali npr. mislim da je ako cemo da pravimo paralelu, po kvalitetu sada na nivou nekog Brigela i sl., s'tim sto moze verovatno mnogo da napreduje...
Нико не може да буде лош као Бригел
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia N72
Bolje da seremo malo pa kad nas iznenade onda smo najsrecniji navijaci na svetu... Smile
Samo nek se bore momci i mi smo uz njih!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
ja bi reko da ste počeli prerano da serete po igračima... kad dobijaju onda osvajamo ligu šampiona, kad loše odigraju onda serete po njima...

Слажем се  Smile

Па нисмо ми Барса...Нема пара нема добрих играча нема игре нема ничега просто јако...
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.