Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856803 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ја без око да ми трепне мећем 0% на титулу.
Ti se ne racunas, ti si H8ter  Smile

Titula tesko, kup vec i moze da se desi da osvojimo. Rekoh vec, raduje me sto vidim napredak u igri (makar u ova 2 minuta highlightsa) ali jos treba da se radi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Prosinečki: Za sada je Mićko najbolji

Ko je, po mišljenju trenera Crvene zvezde, pokazao najviše na četiri pripremne utakmice? Na iznenađenje mnogih, to je najmlađi u timu - Srđan Mijailović.

Svega 45 minuta bilo je dovoljno da i onaj, ko do sada nije gledao Srđana Mijailovića, shvati o kakvom se potencijalu radi.

Mladi defanzivni vezista, sa svega 17 godina i tri meseca, igrao je kao "mator" protiv vršnjaka iz Šahtjora "B" u sredu, dominirao je u posedu lopte, a opet pokrio sve rupe koje su nastale greškama saigrača.

Čak je spasao i žešćih kritika Lija Adija, kada je defanzivac Zvezde dodao loptu u noge protivniku pred svojim golom…

Pozitivnih primera je bilo sasvim dovoljno za jedno poluvreme. Popularni Mićko bio je najbolji igrač ekipe, računajući i one koji su ušli u igru u drugom poluvremenu i prokockali nasleđeno vođstvo od 1:0.

Njegov trener Robert Prosinečki otišao je korak dalje i proglasio Mijailovića najboljim igračem tima u dosadašnjem toku priprema, odnosno na četiri odigrane utakmice!

"Ozbiljno računam na Mićka i ne samo to, smatram da je on u prethodne četiri utakmice bio naš najbolji igrač", rekao je Prosinečki novinarima u osvrtu na utakmicu, u sredu uveče.

"On je već sada zreo igrač, a ja ne želim da govorim o tome da li će biti standardan na proleće ili ne… Samo od njega to zavisi. Sa nepunih 18 godina, on igra fenomenalno, ima mirnoću u pasu, sve pokriva, ispravlja tuđe greške, glumi martinelu… Samo neka tako nastavi", bio je pun hvale Robi za svog najmlađeg prvotimca.

Prosinečki smatra da njegova mladost nije prepreka i nema nameru da strahuje od toga da ga ubaci u vatru kada bude bilo najgušće. Uostalom i njemu su to uradili sa samo 18 godina, kada je stigao u Crvenu zvezdu…

"Uopšte me ne zanimaju nečije godine!", izričit je Prosinečki.

"Mene zanima ko je najbolji, a najbolji će igrati. Na sve to, momak je Zvezdino dete, što može da bude samo plus", dodao je Robi.

Ipak, ne želi da povlači paralelu između svog i Mijailovićevog stila igre.

"On igra malo drugačije i što je još važnije, igra na najtežoj poziciji u timu. Frajer je tu da zatvori kada treba, pa da doda, pa onda da pokrije, pa da oduzme loptu, pa da se priključi napadu… Ja zaista mislim da je to najteža pozicija u fudbalu i to sam rekao njemu i Isahu. Biće im jako teško ako budu igrali na tom mestu onako kako ja budem tražio…", kaže Prosinečki.

On, inače, nije želeo da ulazi u to zbog čega neki prethodni treneri Zvezde nisu imali hrabrosti da se oslone na mladiće iz svog pogona.

Sudeći prema pripremama, narednog proleća će igrati i Mijailović i Darko Lazović i Uroš Ćosić i braća Slavoljub i Dragoljub Srnić…

"Nebitno je da li neko ima 18 ili 30 godina. Bitno je samo da li može ili ne…", podvlači Prosinečki.

Mićko je nagovestio da može… Mnogo!

http://www.mondo.rs/s196605/Sport/Fudbal/Prosinecki-_Za_sada_je_Micko_najbolji.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6700
hvaal ti boze   Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Тако се избацује играч!! Брао Роби!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Dupla do kraja...
Mozda nekom nisam realan, ali ja pre svega ne mogu i necu da razmisljam da moj klub nece da osvoji trofeje...
Verujem u Robija i neka napravi od ovih balvana nesto...
Ovi misevi sa armiskog pasnjaka me ne interesuju.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
-Kao obuka za legiju stranaca izgledao je jučerašnji trening fudbalera Crvene zvezde! Iako je u popodnevnim časovima na programu bila utakmica sa B timom Šahtjora, trener Robert Prosinečki nije štedeo pulene koji su na terenu proveli 100 minuta. To je sa zaprepašćenjem gledao jedan član stručnog štaba ukrajinskog tima, koji nije verovao da su na dan prijateljskog meča crveno-beli izloženi takvom drilu.

- Ovo nije teško. Biniću, kada predaš loptu, idi u sredinu i uđi u završnicu. Što stojiš tu po krilu kada više nema igrača? Imate običaj da stanete kada predate loptu. Uđite unutra, u protivničkom šesnaestercu mora da vas bude trojica - davao je instrukcije Prosinečki.

Ostatak teksta
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 00:32:58 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Prosinečki: Za sada je Mićko najbolji

Ko je, po mišljenju trenera Crvene zvezde, pokazao najviše na četiri pripremne utakmice? Na iznenađenje mnogih, to je najmlađi u timu - Srđan Mijailović.

Svega 45 minuta bilo je dovoljno da i onaj, ko do sada nije gledao Srđana Mijailovića, shvati o kakvom se potencijalu radi.

Mladi defanzivni vezista, sa svega 17 godina i tri meseca, igrao je kao "mator" protiv vršnjaka iz Šahtjora "B" u sredu, dominirao je u posedu lopte, a opet pokrio sve rupe koje su nastale greškama saigrača.

Čak je spasao i žešćih kritika Lija Adija, kada je defanzivac Zvezde dodao loptu u noge protivniku pred svojim golom…

Pozitivnih primera je bilo sasvim dovoljno za jedno poluvreme. Popularni Mićko bio je najbolji igrač ekipe, računajući i one koji su ušli u igru u drugom poluvremenu i prokockali nasleđeno vođstvo od 1:0.

Njegov trener Robert Prosinečki otišao je korak dalje i proglasio Mijailovića najboljim igračem tima u dosadašnjem toku priprema, odnosno na četiri odigrane utakmice!

"Ozbiljno računam na Mićka i ne samo to, smatram da je on u prethodne četiri utakmice bio naš najbolji igrač", rekao je Prosinečki novinarima u osvrtu na utakmicu, u sredu uveče.

"On je već sada zreo igrač, a ja ne želim da govorim o tome da li će biti standardan na proleće ili ne… Samo od njega to zavisi. Sa nepunih 18 godina, on igra fenomenalno, ima mirnoću u pasu, sve pokriva, ispravlja tuđe greške, glumi martinelu… Samo neka tako nastavi", bio je pun hvale Robi za svog najmlađeg prvotimca.

Prosinečki smatra da njegova mladost nije prepreka i nema nameru da strahuje od toga da ga ubaci u vatru kada bude bilo najgušće. Uostalom i njemu su to uradili sa samo 18 godina, kada je stigao u Crvenu zvezdu…

"Uopšte me ne zanimaju nečije godine!", izričit je Prosinečki.

"Mene zanima ko je najbolji, a najbolji će igrati. Na sve to, momak je Zvezdino dete, što može da bude samo plus", dodao je Robi.

Ipak, ne želi da povlači paralelu između svog i Mijailovićevog stila igre.

"On igra malo drugačije i što je još važnije, igra na najtežoj poziciji u timu. Frajer je tu da zatvori kada treba, pa da doda, pa onda da pokrije, pa da oduzme loptu, pa da se priključi napadu… Ja zaista mislim da je to najteža pozicija u fudbalu i to sam rekao njemu i Isahu. Biće im jako teško ako budu igrali na tom mestu onako kako ja budem tražio…", kaže Prosinečki.

On, inače, nije želeo da ulazi u to zbog čega neki prethodni treneri Zvezde nisu imali hrabrosti da se oslone na mladiće iz svog pogona.

Sudeći prema pripremama, narednog proleća će igrati i Mijailović i Darko Lazović i Uroš Ćosić i braća Slavoljub i Dragoljub Srnić…

"Nebitno je da li neko ima 18 ili 30 godina. Bitno je samo da li može ili ne…", podvlači Prosinečki.

Mićko je nagovestio da može… Mnogo!

http://www.mondo.rs/s196605/Sport/Fudbal/Prosinecki-_Za_sada_je_Micko_najbolji.html

Mali ce nam otplatiti dugove, samo da ovako nastavi!  Smile
Svojevremeno ga je trazila i Barsa, ali samo polako... Cak i da ne bude starter...

Licno, ne znam koliko je ofanzivno spreman, i da li moze to da odigra, ali ja bih ga stavio ovu polusezonu da igra centralnog veznog, malo iza Evandra, a ispred Isaha, dok se malo navikne na igranje seniorskog fudbala, jer stvarno je kao sto Robi kaze, igrati na toj poziciji zadnjeg veznog, u ovakvoj formaciji najteze i najodgovornije...
A i mozda ce nadograditi neke segmente igre, mozda nije za poredjenje, ali secamo se kako je Kari forsirao Bjelicu na pleja, kako bi se razvio kao igrac u odredjenim segmentima...  Smile Smile

« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 00:48:22 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Jel to Evando igrao levo?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne verujem... Nije igrao levo krilo skoro sam siguran... Mozda je igrao ofanzivnog veznog sa leve strane, ali ne verujem levo krilo da je igrao...

I poluvreme: Stamenković - Mikić, Adi, Tošić, Ignjatijević - Mijailović, Kadu, Bogdanović - Borha, Koroman, Perović.
II poluvreme: Bajković,- Ninkov, Đorđević, Ćosić, Reljić,- Isah, Lazović, Evandro, - Binić, Jevtić, Kaluđerović.

Mi igramo 4-3-3...
             x

x        x     x       x

x 
       x       x

x                   x
           x

Inace Marko Milinkovic je presao u Slovan... Verovatno za sitne pare(mada mozda i nisu sitne), posto mu je isticao ugovor... Mislim da smo ga mozda mogli dovesti...

« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 01:04:39 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W610I
E ovo me raduje da se misli na duze staze. Da ne prodajemo ili jos gore da odlaze mladi igraci iz naseg pogona a mi da kupujemo strance. Bravo Robi. To cenim kad se misli u buducnost a ne ja sad kupim ovog pa onda ga na leto prodam pa opet kupim jer tako niti cemo da nesto zaradimo niti cemo da imamo fudbal jel taman dok se navikne mi ga prodamo il jos gore kupimo nekog koji je losiji i od onih sto imamo klinaca. Bravo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.