Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 851245 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Јебо вас ФМ да вас јебо...  Smile

Дај још једном да се вратим на Ћосића.

Једини играч кога је наш клуб хтео и планирао да доведе од штопера је Салата. Верујте да ни за њега никада не бисмо чули да нисмо играли једни против других. Аџић је мислио да су Словаци наивни, да је Салата наиван и да ће га за неке смешне паре довести у Звезду... Вероватно је мислио да смо једини који су заинтересовани за њега, па је у преговоре кренуо са лошим условима и то се јако пуно одуговлачило. Како то Ростов ради? Конкретно и брзо. Завшрили су преговоре са Салатом очас посла.

Кад смо ту лепо испушили, нисмо имали алтернативе. Аџић се окренуо целој Бугарској и тамо нашао три штопера... Па ако неће један, оће други па ако неће ни тај онда трећи  Smile Smile Наравно, нико од њих није сигуран у квалитете тих играча, посебно за новце који су се спомињали...

Зна Аџић да су те паре велика одговорност и да би најебао од свих када би се испоставило да тај играч није ни за курац... А још гора ствар би се десила када се не бисмо уопште појачали на позицији штопера... Или би ставио Славољуба или неког клинца из Сопота кога су као сви гледали и сви знају да је он супер...  Smile

Ово је дефинитивно најбезболније решење. За обе стране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Један лик је на РСБу рекао да је седео са Ћосићем и да му је овај рекао да све средио Гаспром, и да ће му откупити уговор ако се добро покаже. Значи ако је ово истина и ако Ћосић покаже квалитет ето нам га на лето са потписом.

Ovo mijenja stvari,ako je taj,zaista sjedio sa Cosicem  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC HD2
Cosic je perspektiva, ali nisam siguran da je nasa perspektiva. Ako se otkupi ugovor, onda ovo ima smisla, a ako je to samo na sest meseci, onda je smesno. Uostalom ko kaze da je on u ovom trenutku to sto nam treba u zadnjoj liniji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Adzicu reaguj...

IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije bre CSKA seljacki klub... Kolko ce njima Zvezda da plati za Cosica? Milion? Mislite da njima puca kurac za milion za klinca koji moze biti super igrac... Poslali bre klinca da igra negde seniorski fudbal i da se oporavi od povrede koju je imao do skoro(ligamenti kolena)...

Taj Jeremic Stefane nista nije pokazao kad je igrao, i za mene je on jedan prosecan igrac koga ne bih gledao u Zvezdi, kao ni Perovica i ostale...

Tu decu iz Sopota su gledali neki ljudi, neki od njih igraju isto tako za mlade reprezentacije... Ja shvatam da je razlika u talentu verovatno velika, ali i jedan i drugi su klinci, i gresice, i treba da se uce tek, a razlika je sto cemo mi od jednog videti pare, a od drugog kurac...

A taj Cosic je zeleo sam da bezi iz Zvezde i da ima pameti takav vise ne bi trebao da bude pusten na Marakanu... Niko njega nije oterao... A mogao je i da ostane kad su dosli Lukic, Adzic i njegovi drugari, od kojih mu je jedan menadzer...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Сад ћу ја ко Горанац а везано за Трлетов пост изнад, СК-АУ-ТИ-НГ!! Е ми то немамо. Као што не би видели ни Волкова да се није отишло на утакмицу на којој се гледао Салата,ал не дај Боже да неко мало проњушка(макар по тренсфермаркту, као што раде Јакша и Трле и то за џабе) ако већ не знају кога да траже и немају идеју.

Бре много се неозбиљно ради и само чекам да Робију попизди и све те глупости јавно изнесе и а у курац или ће да оде. Бре са милион евра би неки клуб са озбиљним скаутингом довео највеће појачање у клуб!! Али не,Аџа је паметан,ми ћемо да зајебемо систем и орочимо тих милион евра у Рајфајзен,па ћемо месечно да узимамо по хиљаду евра. Ето зараде прц!

И сад лепо можемо да исплатимо чистачице које нису примиле плату од јула,а за фудбал ћемо лако...
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 15:02:47 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Malkine znas ti bre koja je kamata na milion evra...  Smile

Ja ne znam dal je neko i gajio iluziju da mi imamo neki skauting... Pa na to se kuka jos od kako su dosli ovi u klub...

I nije problem sto mi trenutno nemamo... Problem je sto mi nemamo to vec godinama i nista se ne radi povodom toga...

Inace sve ovo me podseca na one price pod Slobom... Kao Rusi ce nama ovo, rusi ce nama ono... Rusi ce nama da posalju neki jebacki sistem za PVO pa cemo skidamo americke avione i ostalo... I sve neki dilovi ono, pojavljuju se neki ljudi koji pominju kao, kupicemo mi Cosica na kraju sezone ako se pokaze... Pa ako cemo ga kupimo, nek kazu sad... Mislim smesno bre...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC HD2
Vilotić dobio zeleno svetlo

Postavljeno: 28.01.2011 PrethodnaNazad
Fenomenalna vest stigla je na Marakanu u petak 28. januara popodne. Milan Vilotić se javio iz Bolonje i preneo da mu je profesor doktor Mario Merkuri potpisao dokument koji mu dozvoljava profesionalno bavljenje fudbalom.

Vest koja je naterala čelnike Crvene zvezde da u klupskim prostorijama odmah nazdrave u čast Milana Vilotića i njegovog skorog povratka u crveno-beli dres.

- Moraću da počnem da slavim drugi rođendan, a to će biti današnji dan, 28. januar. Zaista ne umem da opišem svoju sreću. Bolest je primila prvi „gol“ a utakmica traje. Pobediću tek kad zaigram za moju Zvezdu – istakao je Vilotić.

Iskusni defanzivac kaže da je tokom četiri nedelje boravka na klinici „Ricoli“ u Bolonji radio po programu priprema FK Bolonja.

- Nisam jedini rekonvalescent ove klinike. Ima tu još fudbalera, najviše iz Italije. Svi zajedno treniramo kao i na pripremama ali imamo svakodnevnu kontrolu lekara koji brinu o doziranju i ponašanju tela na napor. Ja sam sve kontrole prošao izvanredno i znao sam da će odgovor profesora Merkurija biti pozitivan ali nisam smeo da se radujem dok se to nije dogodilo – kaže Vilotić.

Milanu sada ostaje da upozna Roberta Prosinečkog.

- Da. To je sledeći cilj. Videćemo šta će se dešavati. Želim da konkurišem za mesto u timu i znam šta Zvezda traži od mene. Ponašaću se kao i pre bolesti jer znam da opet mogu da dam maksimum. Trebalo bi da ostanem u Bolonji do 5. februara i odradim program do kraja, ali velika je mogućnost i da već 1. februara budem u avionu za Tursku – kaže Milan Vilotić.

Nema sumnje da svi navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju povratak sjajnog defanzivca na teren.
Sa naseg sajta!
E, neka ti je sa srecom, majstore!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Rusi i nijesu previse pametni kod tih stvari.Na pr. onog Milanavoca (valjda tako bi) su drzali dugo u II timu Lokomotive i nije dobio sansu,slicno je i sa Cosicem.Zasto bi se oni zajebali da nam daju 50% a mi im ga formiramo,i zadovoljstvo obostrano.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Malkine znas ti bre koja je kamata na milion evra...  Smile

Smile

Немам брате појма ал ето им идеје како да зараде паре  Smile

Вилота мајсторе!! Коначно нек је и дефинитивно стављен параф на његово излечење,што се тиче фудбала и не тако битно,само нек је жив и здрав

П.С. Да сам ја на његовом месту,уложио бих паре и отворио рецимо пекару чисто да имам неку кинту,обесио копачке о клин и отишо у пичку материну негде на пецање на једно 16 година
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.