Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 849930 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Treba nam stoper, ako je talentovan i moze da odigra dobro ne vidim problem. Bolje je tako nego da su bacili pae na nekoga bezveze
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Стефане, јел сад треба довести Волкова? Ево имамо штопера и неискориштен милион?
За тај милион нико осим новинара није рекао да постоји. Ако уопште постоји питање је дал је то фиксна цифра.
Волков уопште није јефтин, а на тој позицији имамо већ играче.
Добар је он играч, али би по мени то било гомилање. Сачекао бих лето да га доведем.
Короман је дигао физичку форму, а најбољи је са лоптом код нас тако да ће сигурно да игра. Ако доведемо Волкова, онда би Короман прешао десно и угушили би Вешовића и Лазовића.
Ми на крилима имамо Коромана, Вешовића, Лазовића, Срнића, Јеремића, Бинића. Од тога већина њих може да игра на левој страни, тако да је по мени непотребно у овом тренутку довести Волкова.

Требао нам је искуснији штопер, али никад се не зна шта ће овај мали да покаже. Овим треба да завршимо прелазни рок што се тиче долазака.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Модисе потписао јуче за неки Афрички клуб, Шабалала такође нашао нови клуб.  Smile

Нема потребе да драмите у вези Ћосића, можда сте добили квалитет калибра Рајковић, Савић, Томовић, то су све момци који су са 17-18 година играли прве поставе у својим клубовима и вишеструко им се исплатили(наравно резултатски, вама се Урош неће исплатити финансијски)...

Јебига, постали сте филијала, распитајте се у Телеоптику има занимљивих играча. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Волков је квалитетнији од свих наших левих крила а ја Јеремића, Лазовића и Бинића ни не узмимам за озбиљно... Ма ни Срнића... Он ће можда одиграти још 15 минута ове сезоне...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ako ovo nije igranje FMa na zivo, ja ne znam sta je... Neko je negde vec rekao, da je bas Cosica dovodio na pozajmicu i to ispadne super stvar u FMu...

Ja za ovo vreme koje pratim fudbal, svasta sam video... I ovo sto mi danas radimo, rade seoski klubovi, i mali klubovi...

Postoje 3 prihvatljive varijante... Prva varijanta, u kojoj kupis stopera koga si pratio 6meseci-godinu-godinu i po...
Druga varijanta, u kojoj pustis klinca iz svog pogona da igra...
Treca, dovedes proverenog igraca, koji sticajem okolnosti ne moze da igra za svoj klub na pozajmicu...

I uvek sam za to da se vise stvari zavrsi na zimu, jer je mnogo bolje da ti imas spremnu ekipu koja je igrala 6 meseci zajedno i upoznala se, nego da dovedes nekog i da ga gurnes da se bori za ulazak u evropu...
Uigravanje je jako bitna stvar, mozda ne na JSL nivou, ali na nekom ozbiljnom jeste...

« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 14:13:48 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
1.Kojeg klinca?
2.Radimo ovako jer nemamo sredstava.
3.Mi i jesmo postali seoski klub,jer igramo u seoskoj ligi.
4.Nasi iskusni fudbaleri nam se ne vracaju (kao Partizanu).

Znaci,mnogo toga je tu u igri,a ovo nije menadzer...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ako ovo nije igranje FMa na zivo, ja ne znam sta je... Neko je negde vec rekao, da je bas Cosica dovodio na pozajmicu i to ispadne super stvar u FMu...

Ja za ovo vreme koje pratim fudbal, svasta sam video... I ovo sto mi danas radimo, rade seoski klubovi, i mali klubovi...

Postoje 3 prihvatljive varijante... Prva varijanta, u kojoj kupis stopera koga si pratio 6meseci-godinu-godinu i po...
Druga varijanta, u kojoj pustis klinca iz svog pogona da igra...
Treca, dovedes proverenog igraca, koji sticajem okolnosti ne moze da igra za svoj klub na pozajmicu...

I uvek sam za to da se vise stvari zavrsi na zimu, jer je mnogo bolje da ti imas spremnu ekipu koja je igrala 6 meseci zajedno i upoznala se, nego da dovedes nekog i da ga gurnes da se bori za ulazak u evropu...
Uigravanje je jako bitna stvar, mozda ne na JSL nivou, ali na nekom ozbiljnom jeste...

Ја сам га доводио, и сабија. После откупим уговор, да 10 голова по сезони Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Волков је квалитетнији од свих наших левих крила а ја Јеремића, Лазовића и Бинића ни не узмимам за озбиљно... Ма ни Срнића... Он ће можда одиграти још 15 минута ове сезоне...
Што се тиче Лазовића изгледа да се полако враћа психички, а он је дечко који дефинитивно доста добар са лоптом, само има проблем са главом. Ако успе то да преброди по мени је онда Волков непотребан пре лета јер би им узимао минутажу. Али не бих се жалио ако би дошао, јер дечко дефинитивно има квалитет и по Робијевом је укусу.

Такође и за Јеремића знам поуздано да је био велики таленат, видећемо дал ће Роби успети да га врати после повреде.

Па сви су за то, али је питање колико је реално.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Ja na FM-u posaljem Lazovica na pozajmicu i uzmem milion!  Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Један лик је на РСБу рекао да је седео са Ћосићем и да му је овај рекао да све средио Гаспром, и да ће му откупити уговор ако се добро покаже. Значи ако је ово истина и ако Ћосић покаже квалитет ето нам га на лето са потписом.

Ако то није истина, ето доказа за све оне који су сумњали да је Аџа имбецил изданак школе за децу ометену у развоју.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.35 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.