Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 846853 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Citiracu coveka sa drugog foruma sa kojim se gotovo uvek slazem:

Citat
Неко је лепо приметио апсурд.

Враћају Савића да игра у првој постави, и то пре живог и здравог Славољуба Ђорђевића, истог оног Ђорђевића због којег није могао да игра и због кога је продат 6 месеци раније. Е сад, питање је да ли је Савић толико напредовао за 6 месеци да је сада, јелте, легитимно бољи играч од Ђорђевића, или је труст мозгова баш за последњих 6 месеци схватио да је Ђорђевић један идиот?

Каква гомила спектакуларних глупака.

I dodacu jednu stvar... Ako stvarno vrate Savica(a pritom ne dovedu jednog ozbiljnog stopera pored njega), ima definitivno da prestanem da idem na Marakanu dok se nesto ne promeni... Uopste nije stvar u Savicu, ali pun mi je vise kurac tih sranja... Ovo ne da je neozbiljno, nego... Ne znam kako ovo da nazovem uopste jbte...

Slavoljub jeste igrac prilicno skromnih mogucnosti, ali ne bih ja bas tako crno-belo (nemojte praviti aluzije na ovo) posmatrao stvari. On(Savic) jeste dobijao neku sansu. Da li je to mnogo ili malo, ne bih da komentarisem. Posle toga je sklonjen iz tima, Pizon je ako se ne varam to uradio. Setimo se i koliko su pljuvali Pizona sto ne uvodi Kadua, Lazovica, pa se onda setimo i kako je to izgledalo kada je dosao Dostanic i uveo ih. Podseticu, izgubili smo gomilu bodova i skoro izvesnu titulu. Dakle pod pretpostavkom (sa kojojm se ja slazem) da je Pizon radio odlicno i skoro bez gresaka (u datim okolnostima), moze se izvesti zakljucak da Savic nije trebao da igra. Zasto? E pa sada, tu mozemo da nagadjamo samo. Ja njega ne volim, kao ni caleta mu (cale je bio vrhunski igrac, ali kao covek je po meni nula), tako da verovatno necu biti objektivan, ali ja i dalje mislim da je on samo prosecan fudbaler, koji je TADA imao vise potencijala od Slavoljuba, ali TADA manje iskustva i znanja od njega i mislim da je Pizon ZATO odlucio da on (SLavoljub) igra. Ja i dalje verujem da je Savic ucenjivao Zvezdu da mora da igra ili ce da ode i to je nesto preko cega ja nisam, niti cu ikada moci da predjem. On je za mene posle toga mrtav kao fudbaler. Kada bi sa njim kao kapitenom osvojili LS, mozda bih promenio misljenje. Do tada, daleko mu lepa kuca.

I jos nesto. Mnogi su pricali kako je on dobar, odlican i tako dalje stoper, kako je nezasluzeno sedeo na klupi i tako dalje. Posle kada je otisao u Bordo su isto mnogi pricali kako on igra u Bordou a nije igrao u Zvezdi, ako je potencijal, talenat i tako dalje. I sta se onda desilo i to posle samo par meseci? Savic ide na pozajmicu. Pa zar bi zaista neko pustio na pozajmicu igraca i to kome je pruzena sansa da on valja? Ne verujem. Meni to vise lici na pricu, Savic senior je potegao neke veze, malo su im zamazali oci i decko je stigao u Bordo, a onda kada su videli da nije za njih, sada ga salju na pozajmicu.

Pretpostavljam da je Savic nesto napredovao od kada je otisao, ali ja ako nista zbog razloga koje sam objasnio, ne bih da ga gledam u Zvezdi. Ne bih ni Slavoljuba, daleko bilo. Neka bolje oni traze neko trece resenje, a mali Savic, neka svoj potencijal iskazuje u nekom francuskom drugo, ili treceligasu.

Jbg, turdio sam se da budem sto objektivniji, ali stvano ogranski ne podnosim ni njega ni caleta mu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Колко хејта јбт Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Bas jeste. Mnogo ne volim tog Savica. Mada bas sam se trudio da budem objektivan. Onda ti je jasno koliko ga stvarno ne volim.

Mada, ako se izuzme "hejt", sustina stoji. Decko je dobio neku sansu kod Pizona, pa ga je posle Pizon sklonio iz tima. Decko je trazio da mu se garantuje da ce igrati, ili ce otici iz Zvezde (u mom svetu to se zove ucena) i na kraju je otisao (prethodno naravno nije mogao da otvori usta a da ne prica o "ljubavi prema klubu" i slicno). Decko je dobio sansu u Bordou i sada ga isti taj Bordo nudi na pozajmicu(sumanjm da bi to radili da su uocili neki veliki kvalitet kod njega). Sad svako to moze da tumaci na svoj nacin. Po meni to nisu preporuke za jednog fudbalera koga bih voleo da gledam u svom klubu i to jos na pozajmici, jer ce ili kao crkotina - Milovanovic da se vuce po terenu i izbega povrede, ili ce nesto pokazati i kada pokaze vratice se u maticni klub. Kako god okrenes, ne vidim kako bi to nama koristilo.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 11:15:35 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nema bre tu sta da se voli ili se ne voli Savic... Voli se klub i to je to... A za klub nema nikakve logike da se dovodi Savic... Ovo je bre zajebavanje i izdrkavanje...

« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 11:15:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Moze i tako da se kaze. Smile

To me podseti na onaj vic, kada ciga prodaje robota za ubijanje muva za 500 eur. I pita ga kupac kako to funkcionise. I on mu kaze "pa prvo robot uhvati muvu, pa joj onda oktine jedno krilo, pa drugo krilo, pa onda jednu nogu pa drugu...". I pita ga covek, pa dobro sto ja jednostavno ne bih kupio za 30 dinara novine, smotao ih i ubio muvu, a ciga mu kaze "Pa dobrooo, moze tako, a moze i 'vako". Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 11:20:15 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Apsurd je davati milion evra za nekog koga nijesi nikad gledao,a kada nemas kvalitetno resenje bolje je vratiti nekog koga poznajes,pa sacuvati te pare za bolje dane.Ali,to je razmisljanje ko na FM-u,daj da kupim sto igraca u prelaznom roku,zanimljivije  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...

Nek izbrise neko ovaj post...

« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 11:43:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Apsurd je davati milion evra za nekog koga nijesi nikad gledao,a kada nemas kvalitetno resenje bolje je vratiti nekog koga poznajes,pa sacuvati te pare za bolje dane.Ali,to je razmisljanje ko na FM-u,daj da kupim sto igraca u prelaznom roku,zanimljivije  Smile
Са овим се слажем 200%
Зимски рок је генерално затворенији за трансфере у односу на лето. Ако већ не можемо да доведемо ништа боље довести играча ког познајемо. Ионако би нас вероватно изашао џабе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Treba da dovedemo Slavoljuba umesto Slavoljuba na 6 meseci, to je najbolja stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Мене срамота док гледам ово Smile

Роби ради са њима ко са петлићима јбт. Појма са фудбалом немају. Појма!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.4 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.