Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 842336 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Ma uvalice i njega nekom , ili ce otici na pozajmicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson k750i
Citat
Za razliku od Blažića i Savija, u klubu bi mogao da ostane ”Guma” Bogdanović kojem je propao inostrani angažman.

Smiley 1

Bogdanović bez transfera u Kinu
Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Bogdanović ostaće u tom klubu, pošto mu je propao transfer u Kinu, saznaje agencija Beta.

Igrač sredine terena je prethodnih dana bio na Kipru gde je trebalo da se dogovori o detaljima ugovora, ali do transfera nije došlo, jer ponudjeni uslovi nisu odgovarali ni fudbaleru ni Crvenoj zvezdi.

On će putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Turskoj.Bogdanović ima 24 godine, a u prethodne tri sezone je za Crvenu zvezdu odigrao 53 prvenstvene utakmice i postigao četiri gola.

Smile Smile Smile

kakav bre transfer u kinu!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Голман Дујковић, Блеки стенчуга, Ђора српски бек, Кривокућа, Жика Силвер, Дојчиновски, Куле Аћимовић, Цоле Јанковић, Жота Антонијевић, Џаџик Маџик, Филке центарфор.

На клупи Миљанић, резерве Оља Петровић, Шкрба, Сеад Сушић, Стане Караси Џајина мета, Стеван Остојић..

Богови!

Чувена сезона 70/71.

У европи прво је добијена одлична Ујпешт Дожа, Џаја издоминиро

други гол трпање на фињака..

После лагано разбијени неки Румуни.

На реду биле Швабурине - Карл Цајс Јена. У Швабији пораз од 3:2, фашисти правили срања хтели да улете на терен да нам туку играче. Најбитнији моменат утакмице је гужва у којој је неко од Звездиних играча пљунуо судију а овај када се окренуо дао црвени картон првом играчу кога је видео - Џаји.

Е сад реванш.. мени ћале причао да је била незапамћена лудница. Спремљен жесток дочек и освета, пола сата пре утакмице Швабе излазе на загревање, а стадион већ пун 100.000 цигана ствара пакао и ђубрад беже у свлачионицу после 3 минута трчкарања. Ту је утакмица била готова и пре него што је почела. Швабе се усрале!

Куле их прошето ко малу децу.

У полуфиналу нас чекао Панатинаикос. Џаја суспендован до финала. Без обзира очекивао се пролаз, а прави однос квалитета видео се у првој утакмици на Мари, и то без Џаје

И онда чувени реванш.... 60% терена без траве, само прашина.. Врте се приче да су наши продали, да су нам Грци дрогирали играче у полувремену да су ставили нешто у лимунаду.. питај Бога шта је ту било, ал да је било све регуларно - није!

Бољи снимак нема, мада ја сам убеђен да је био, и то са сва три гола

Једна од највећих фудбалских неправди, и једна од највећих несрећа која је снашла Црвену Звезду кроз историју. Беспотребно искључење Џајића, несхватљив пораз у Атини... а у финалу нас чекао Ајакс са Михелсом на клупи, Васовићем капитеном и Јоханом Кројфом, Баријем Хулсхофом, Јоханом Нескенсом..

Ајакс је тражио од УЕФЕ да се утакмица у Атини понови како би одмерили снаге са Звездом, али је свет остао ускраћен за двобој 2 тада најбоље екипе на континенту. А Џаја до дан данас није рекао ко је пљунуо судију и ко је требало да добије црвену картон.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6700
i ja sam naisao na podatak da smo prodali tekmu protiv Panatenikosa drug Tito je naredio da izgubimo pao je neki dogovor izmedju njega i grcke kraljeske porodice nisam
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
ора српски бек

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rispekt za Emptija!  Smile

i ja sam naisao na podatak da smo prodali tekmu protiv Panatenikosa drug Tito je naredio da izgubimo pao je neki dogovor izmedju njega i grcke kraljeske porodice nisam

Tad je na vlasti bila vojna hunta, oterali su njihovu monarhiju pre toga.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 01:20:45 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Та сезона је била луда, Београд и Југославија су цело пролеће били на Маракани, све остало је било небитно, чекала се утакмица наше најјаче генерације против најбољег европског клуба великг Ајакса.

Звезда је наставила седамдесетих у истом ритму, кидала се са највећим именима европског фудбала, а '79. дошла и до финала Купа УЕФА.

Осамдесете су протекле у доминацији, поготово над комшилуком. Тад је Звезда почела да израста у гиганта, '86. је ударен темељ а Џаја је замишљено остварио - за 5 година прваци Европе.

За то време комшилук у банани. Ако се не варам од '66. и финала са Реалом они нису презимили у Европи неких 20 и кусур година. Борили су се и за опстанак, наместили да остану у првој лиги 80 и неке, имали Фљамуртари и шта све не. 80их смо их тресли ко од шале. Једине светле тачке су им биле КПР и Гронингем, остало туга.
Имали су покушај чини ми се '87. (годину дана горе доле) кад су нам мазнули Милка дебилка (што му је био потез за уништавање каријере), довели Фадиља и Катанеца, али смо их без обзира шамарали кад смо стигли. Милко је тимтрансфером себи уништио каријеру, из једног од 2 највећа клуба источне европе (тад је Стеауа разбијала) отишао је у Партизан који је био димензија ниже, и ускратио себи велики трансфер. Идиот.

За њих, а и за модре и беле, Звезда је била недодирљива.
Не би било лоше да се сви мало заинтересујемо за историју нашег клуба. Проњушкајте мало, видећете колико је Звезда била испред свих у Југославији, и зашто су Лика Крајина Банија цела Херцеговина, Македонија, Црна гора биле црвено беле! И зашто је Европа са ових простора знала само за Звезду!!

« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 01:21:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson Т280i
Звезда је наставила седамдесетих у истом ритму, кидала се са највећим именима европског фудбала, а '79. дошла и до финала Купа УЕФА.
Тачно тако и у тој утакмици судија је жешће оштетио Звезду , био је и транспарент на Северу пре пар сезона поводом овог догађаја . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Citat
Имали су покушај чини ми се '87. (годину дана горе доле) кад су нам мазнули Милка дебилка (што му је био потез за уништавање каријере), довели Фадиља и Катанеца

'86. Први прелазни рок када је Партизан уложио нешто више новца и довео озбиљне играче са стране. Иако те сезоне није играо КЕШ (а освојио је титулу).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
'79. је судија свирао пенал а не да није било фаула него није било контакта.

Писаћу и о томе, легендарна сезона врхунац Пижона Дулета и Шестића..... вечерас ил сутра.

Вељо тако је, тад сте имали не добру, него одличну екипу! Чини ми се да вам је тад Осим био тренер, мада можда сам и поранио па је касније стигао. Aл ће, ако сам добро запамтио, та и претходна сезона остати упамћене као негативни симболи Партизана. Велике намештаљке, у једној од те 2 сезоне је Партизан наместио последње коло у Зрењанину и Звезда је одустала од трке па је наместила своју утакмицу како би ривал (не сећам се ко је тачно био) остао у првој лиги.

У Звезду је тад дошао Васке за тренера после пар туробних сезона у којима се доносила одлука о једној генерацији. Доласком Васкета направљен је нов план и рез, јесен '86. је била танка, ту сте нас добили, а пролеће '87. је било право Звездино! На дербију смо вас одрали онако мушки, тај сам дерби запамтио - пра утакмица Милка против Звезде, ужа фамилија на репертоару, Бошко се напржио игра из све снаге... 20. минут 3:0. И у наставку гажење, у међувремену Васке добио црвени јер је чини ми се Пиксију поништен гол са пола терена. Милко је дао гол при крају негде за 3:1, није га ни прославио.

едит: ево га тај дерби

У сваком случају Партизан тад није направио нешто више са тако добром екипом, а очекивало се.

С друге стране Звезда је упркос набуџеном Партизану газила својим путем.

« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 01:46:55 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.