Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 853761 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
Ја се суздржавам кад се јаве овакве вијести јер колико је то добар ил лош потез моћи ће да се каже тек после 4-5 година..Штета па неће ови из управе тад бити да их изнапушавам,стока
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Lici mi na klasicni naruceni tekst.

EDIT> Ovaj mali je na FM2011 bez veze, i ja sam ga oterao...  Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
ima zanimljiv komentar ispod teksta...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
                                          Kauboji i Indijanci na Zvezdin način

Crveno-beli se zahuktavaju! Peti dan priprema fudbalera Crvene zvezde bio je, ponovo, posvećen kondicionim i vežbama snage. Ipak, na početku mukotrpne seanse, novi kondicioni trener Srđan Zirojević razmrdao je ekipu primenom zanimljivog “koncepta” pod nazivom “Kaubojci i Indijanci”. U ulozi “revolveraša”, raspoređenih u špalir, menjao se određen broj igrača, a pridružili su im se i treneri, dok je “poglavica”, kao vođa “plemena”, bio meta, a imao je zadatak da povede “saborce” kroz sredinu i da pritom izbegne “kišu” lopti koje su “ispaljivane” sa bočnih strana.

- Bez “visokih” lopti - upozorio je odmah Zirojević.

S razlogom, jer projektil koji dostiže brzinu od osamedesetak kilometara na sat, može biti prilično opasan ako niste te sreće da ga izbegnete, kao što nije bio Ognjen Koroman, koga je lopta pogodila u ruku taman pri kraju deonice. Njegov izraz na licu jasno je govorio da mu nije bilo svejedno. Našao se Koroman ubrzo i ulozi “pucača”, ali je i u toj poziciji bio magnet za loptu “ispaljenu” sa suprotne strane. Ovaj put dobio je bolan udarac u grudi.
Koroman pod rafaljnom paljbom
- Ajmo Vešoviću, Crna Gora je uz tebe! - viknuo je golman Boban Bajković, bodreći zemljaka, Marka Vešovića, koji se spremao da protrči između špalira. Za njim je krenuo i Slavoljub Đorđević, koji se stropoštao i pao od učestalih udara sa boka. Mnogo bolje prošao je Li Adi, očigledno nenaviknut na ovakvu vrstu “zagrevanja”. A, kako i ne bi. Dovitljivi reprezentativac Gane je, nasmejavši sve prisutne, protrčao iza leđa jednog reda “snajperista”, pa nije bilo šanse da bude pogođen. Istina, kasnije je i sjajni defanzivac, uprkos snažnom “plotunu”, demonstrirao zavidno umeće eskivaže.

- Zanimljiva vežba, ja sam za to da uvek treba uvoditi nešto novo, a sve u cilju da se radi kvalitetno i da se diže forma - rekao je Dejan Milovanović posle treninga, dodavši da je on već dostigao željeni nivo spremnosti pred kraj jesenjeg dela sezone, ali da ono pravo, barem što se njega tiče, tek sledi.
Slavoljub Đorđević u nokdaunu
Neizbežni sklekovi su i ovog puta bili na dnevnom redu, uz dodatak “zvezde”, čučnjeva, stoja na rukama, koluta... Pravljenje “zvezde” je posebno teško palo Slavoljubu Đorđeviću, koji nije pristao da je radi ni nakon glasnog ubeđivanja gotovo svih saigrača.

- Ma, ja ću sklekove da radim i tačka - rekao je bivši kapiten pre nego što je prionuo na novu seriju.

Robert Prosinečki je za to vreme budno pratio veoma “živi” trening i rad njegovih, kako igrača, tako i vrlo angažovanih asistenata. Za kraj usledilo je ono što verovatno najteže pada svima - istrčavanje deonica.

- Gde ja uvek da upadnem u top grupu - opet je gunđao Đorđević, koji je morao dobro da se oznoji ne bili ispratio grupu koju su predvodili Pavle Ninkov i Darko Lazović.

Poslednji segment treninga najmanje je obradovao novajliju Kolumbijca Borhu, koji je “debelo” zaostajao za ostatkom njegove grupe, toliko da je u jednom momentu jedva stajao na nogama od napora. I dok su svi ostali uveliko izmerili puls, "ruki" se i dalje gegao. Ipak, za njegov “nastup” postoji objašnjenje. Borhi je ovo prvi trening koji je u celosti odradio sa novim saigračima, a prema rečima režisera današnje “priče”, već pomenutog Zirojevića, Borha će biti onaj pravi na proleće.

U međuvremenu, negde na pola treninga, na tribini se pojavio i predsednik Zvezde, Vladan Lukić, koji je mirno pratio dešavanja na pomoćnom terenu u društvu portarpola kluba, Marka Nikolovskog.

Sportaljebeni.rs

Јооооој животе курво! Што каже Пантелија'' Што се нисам родио у Барселони па на миру да навијам  и не нервирам се''  Smile
Кренуо сам да болдујем смешне делове из текста,а црвено да офарбам оне ектремно смешне,али сам одустао кад сам укапирао да бих направио бојанку од поста...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Кренуо сам да болдујем смешне делове из текста,а црвено да офарбам оне ектремно смешне,али сам одустао кад сам укапирао да бих направио бојанку од поста...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Изгледа је готова прича са Салатом, Аџа издоминиро Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Jbg.

Nadam se da ce ubrzo da se nadje zamjena,stoper nam jeneophodan !
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy Nexus
Samo da ne bude, na kraju, rokamo sa raspolozivim snagama (citaj: Slavoljub Djordjevic).  Smile
Nego ono sto mene najvise nervira je to da niko nece da ode. Imamo koga da prodamo, imamo i gde.
Al' zapelo...
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Citat
Imamo koga da prodamo, imamo i gde.

Ne zajebavaj bre,da imamo dje,vec bi ih rasprodali  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.